סקר- צבעי חורף וקיץ!

צונית

New member
סקר- צבעי חורף וקיץ! ../images/Emo113.gif../images/Emo42.gif

מה עמדתך בנוגע ל"צבעי חורף" ו"צבעי קיץ"? (יש כאלה לדעתך, אין כאלה, בעד, לא בעד)
מהם צבעי הקיץ שלך? ומהם צבעי החורף?
האם את מקפידה ללכת רק עם צבעים התואמים את העונה או שאת מערבבת?
מהו הצבע האהוב עלייך החורף?

G r o k e

New member
אני מתחילה!

לדעתי כן יש צבעי חורף וקיץ, אני בעד. אבל אני לא בעד טרנדים, כל אחת תמרח מה שעולה על רוחה...
צבעי הקיץ שלי הם בעיקר לבן, ורוד מסטיק, צהוב מרקר, ירוק צפרדע, ודברים זוהרים ושימריים.
אני לא מקפידה בכלל... הנה בימים האחרונים התקרר ודווקא היה בא לי למרוח ורוד פוקסיה... גם יכול לקרות מצב באמצע אוגוסט שאני אמרח איזה שחור או אפור קר..
במקרה החורף הזה יצא לי למרוח כמה פעמים את BLUE SUEDE המאט של אורלי, ואת הטורקיז מקולקציית הפלסטיק...

עינב ג ל

New member
מצטרפת

יש צבעי קיץ, יש צבעי חורף, ויש צבעי כל-השנה. צבעי קיץ הם עליזית וזוהרים יותר, צבעוניים יותר. בחורף כהים יותר. כל-השנה מבחינתי הם צבעים קלאסיים כמו אדום או ורוד "שקט" וגם כל גווני הפרנץ'. קשה לי להגיד אם אני בעד או נגד - לא מפריע לי לראות עכשיו בנות עם לק נאון... אני עכשיו הולכת יותר עם צבעי חורף, בעיקר סגולים כהים או בורדו, אבל לפעמים גם עם צבעים אחרים - בעיקר תלוי במה שמשכתי ליד באותו רגע שסידרתי את הציפורניים. הצבע האהוב עלי החורף? יש שניים: שיק 435 ולה צ'ט glowing purple. אפשר לשייך את שניהם לקטגוריה הסגולה. הם הלקים הכי משומשים שלי בעונה הזו.

iefrat

New member
בעיני יש הפרדה אך כמובן כל אחת ובחירותיה

1. אני אישית מפרידה כי לדעתי מזג האויר והאופנה מזמינים זאת. 2. בקיץ - פסטלים, טיפקסים, כתום, בננה וירוק בהיר יככבו בתוספת הבזקים של פוקסיה ומעל כולם ירוק דשא!!! (לוקסוס של קולור קלאב) 3. לא ענין של הקפדה, זה קורה אוטומטית אבל לא יהרג בל יעבור. 4. סגולים וכל משפחת הסגולים, ובורדו למינהם. סקר כייפי!!!

angell4

New member
../images/Emo205.gif

אני חושבת שכל אחת צריכה לשים איזה לק שבא לה לפי המצב רוח ולא לפי העונה. חוץ מיזה שאצלנו חורף הוא לא ממש חורף אז הכל מתאים. מהם צבעי הקיץ שלך? ומהם צבעי החורף?
בקיץ יותר צבעים זוהרים ובוהקים ובחורף יותר שקטים כמו סגולים כהים, אדומים. האם את מקפידה ללכת רק עם צבעים התואמים את העונה או שאת מערבבת?
תלוי במצב רוח
מהו הצבע האהוב עלייך החורף? אוהבת מאוד סגולים כמו 267 של שיק או 204 סגול לילך. מאוד רגועים ומתאימים לחורף.

iefrat

New member
פיל חמוד. בעיני 204 זה כך כך קיץ

ולכן כמו שאמרנו יש קטגוריות כלליות, אבל איש (אישה) הישר בעיניו יעשה

angell4

New member
בהחלט חמוד

לדעתי הוא יותר סתווי אבל גם שמתי אותו הרבה בקיץ!
הוא רב עונתי

גם אני...

אני לגמרי מפרידה בצבעים בין קיץ לחורף. הנטיה הטבעית שלי היא לכיוון הצבעים החורפיים יותר - כחולים, אפורים, סגולים, ירוקים. אז בחורף אני מורחת את הגוונים הכהים יותר ובקיץ את הבוהקים והבהירים יותר. בקיץ אני גם מתפרעת (יחסית לעצמי..) עם גווני ורוד/צהוב/כתום, אבל בחיים לא אשים אותם בחורף, זה נראה לי perky מדי לחורף האפרורי של ירושלים... הצבע האהוב עליי בכלל, אבל בחורף בפרט, הוא enchanted forest של אורלי. קניתי לפני כמה ימים את secret affair של קסטרו (בהמלצת הפוסט הזה של הבולשת) וגם הוא מסתמן כפייבוריט שיילבש עוד די הרבה פעמים. יופי של סקר!!

Yosh Yosh

New member
סקר כלבבי! D:

לחלוטין מאמינה שיש צבעים שמתאימים לכל עונה.
צבעי קיץ הם בהירים ושמחים: כתום, צהוב, לבן בהיר ודומיהם. לחורף הכהים: סגול, אדום, אפור...
מקפידה... נגיד בחורף לא אלך עם כתום, אבל ורוד למשל - נייטרלי. גם בא לי לשים בזמן האחרון ירוק בהיר, שהוא לחלוטין קיצי.
המ... SAMBA של אורלי. מהמם.

Ultra marine

New member
שכחתי לענות קודם חחח

בעיני בגדול יש צבעי חורף וקיץ. אבל לא באופן מובהק. בקיץ אלך עם ניאוניים וגליטרים בעוד שבחורף אעדיף ללכת עם "מושחרים" למיניהם. כל מיני לקים שהם מאוד כהים כולל כאלה שאפשר לטעות אותם לשחורים לגמרי. מבחינת צבעים, אין אצלי צבע שהוא קיצי. ירוק יכול להיות בהיר, ניאוני, שמשי כזה, ויכול להיות כהה מאוד וחורפי. כנ"ל בכחולים שיכול להיות גוון מאוד מואר ושמח ויכול להיות לק שיהיה מאוד קודר וכהה. או שיהיה לו נגיד שימר כהה.
אני לא תמיד מקפידה גם בגלל שלפעמים בא לי במוזה משהו מאוד מסוים, או שלפעמים אני רוצה להתאים משהו או להתאים לק למאורע מסוים. כמו נגיד לתערוכה אני מגיעה עם Iron Butterfly גם אם זה שיא הקיץ והוא מרגיש די חורפי. למפגש של דנים אני לרוב אגיע עם לק כחול בגלל שאני "מייצגת את הגזע הכחול" (דני ענק כחול). וכל מיני שטויות כאלה. חוץ מזה שלפעמים אני עושה סווצ'ים "שלא בזמן" ואז פתאום אני עם צבעים לא קשורים לעונה.
קשה לי להגיד מה "ה"צבע שלי לחורף. כי אין לי אחד כזה בלבד. אני חושבת שאחד הלקים המוצלחים הוא Essie Wicked כי בעיני הוא הצבע המושלם שאם הייתי צריכה לבחור לעצמי לק אחד מכל האוסף הייתי בוחרת אותו (אגב, לא שיוצא לי כ"כ הרבה לשים אותו ובכל זאת..) בתור טיפוס ערפדי, האדום-דם המדויק הזה הוא "ה"לק ובטח שלחורף בגלל שהוא כזה כהה.

HolyCute1

New member
גם אני עונה ../images/Emo13.gif

לא חושבת שיש הבדל כזה, חוץ מאשר בטרנדים... מהם צבעי הקיץ שלך? ומהם צבעי החורף?
בקיץ הבורדו שלי קצת יותר אדום ובחורף נוטה לסגול כהה, פרנצ' קלאסי מתאים תמיד.
האם את מקפידה ללכת רק עם צבעים התואמים את העונה או שאת מערבבת?
מערבבת
מהו הצבע האהוב עלייך החורף?
Extravaganza של OPI. קניתי אותו לפני חודשיים בערך, והוא היה הצבע העיקרי עליי מאז

למעלה