סקר צמחונים

lirta

New member
סקר צמחונים

הסקר: 1) מין - ז/נ 2) גיל - 12-20 , 20-40, 40 ומעלה 3) האם אתה צמחוני? טבעוני? אוכל כל? 4) מהי רמת הכולסטרול בגופך? ( לפי בדיקת הדם האחרונה שערכת) במידה נמוכה מאד - תקין , רמה בינונית- תקינה , רמה גבוהה- תקינה, רמה גבוהה מאד- לא תקינה 5) באיזו מידה אתה אוכל אגוזים? ( תורמים בהפחתת הכולסטרול בגוף) מידה רבה מאד, מידה רבה, מידה בינונית , מידה מועטה, כלל לא

Nightwish-boy

New member
בעייה קטנה עם הסקר שלך....

טוב דבר ראשון לא עשיתי בדיקת דם לאחרונה, כך שאני לא יכול לענות. דבר שני,יש שני סוגי כולסטרול (LOW וHIGH). הכולסטרול ה"מזיק" זה הLOW, אבל גם ממנו צריך כמות מסוימת, אך נמוכה. בלי כולסטרול HIGH אי אפשר לחיות. לכן, זאת טעות להתייחס לכולסטרול כמשהו שלילי בלבד, וזאת טעות נפוצה מאוד. שלך דור

lirta

New member
שיפור הסקר

תודה על ההערות בוא תגיד לנו איך אתה יכול לעזור לנו לשפר את הסקר

Nightwish-boy

New member
כמה הצעות...

דבר ראשון: האם את\ה מקפיד\ה על שמירת רמת כולסטרול? אם כן, איך? (לא חייבים אגוזים, אולי יש דרכים אחרות) דבר שני: במקום האם רמת הכולסטרול גבוהה או נמוכה, האם היא תקינה, כי כמו שאמרתי, גם רמת כולסטרול נמוכה מדי זה לא טוב, ורמות מאוד נמוכות מסוכנות יותר מרמות מאוד גבוהות. דבר שלישי: מה מצב החלבונים בדמך? (הרי בבשר יש כמות גדולה של חלבונים, וזאת אחת הבעיות העיקריות של צמחונים וטבעונים, מה שעלול להוביל לאנמיה). בהצלחה בסקר הבא
שלך
דור

Talia E

New member
הערה חשובה

מידות הכולסטרול התקין הנמדדות כרגע באוכלוסייה הן ענין של סטטיסטיקה. "גבוה", "נמוך" הם עניין סובייקטיבי - שלא ניתן למדידה באופן סטטיסטי. כמו כן, החשוב ביותר הוא לא אם ערך מסויים הוא גבוה או נמוך, אלא היחס בין הערכים...

Weird Eyal 21

New member
אני יכול לענות

אני עוד מעט בן 22 אני צימחוני(כולה 4 חודש) והכולסטרול שלי במינוס (כך אמר לי הרופא) ואני בכלל לא אוכל אגוזים... באהבה אייל

Coma White1

New member
בענין....

1) נקבה. 2) .12-20 3) טבעונית. 4) אף פעם לא נלצתי לעשות בדיקת כולסטרול, כך שאני משערת שהיא נורמלית לחוטין. 5) מעם לפעם.

אדווה ג

New member
תשובות

1. נקבה 2. 12-20 3. צמחונית 4. אני משערת שרמת הכולסטרול תקינה. 5. אגוזים אני אוכלת במידה מועטה.

תשובות ../images/Emo6.gif

1) זכר 2) 20-40 3) צמחוני (בדרך לטבעונות, אולי) 4) אני לא יודע מה מצב הכולסטרול בגופי, אבל אני חש שהוא בסדר ומעלה (מבחינת יחסים וכל זה) 5) אוכל אגוזים במידה רבה

למעלה