"סקר צרכנים"

TheCharm

New member
"סקר צרכנים"

יש לי שאלה לכל גולשי הפורום. כמה מכם צופים ביותר מסדרה 1 בערוץ yes weekend? ומהן הסדרות?

NaTaLiTi

New member
אני..../images/Emo13.gif

אני לא משמ בפורום אבל בכל זאת
1.או.סי 2.מגרש ביתי 3.סמולוויל 4.קווין היל
5.הישרדות ואולי עוד משו ששחכתי..

אני לפעמיים כותבת שם

אבל בעיקר נהנית מהשירשורים ההזויים בהם מעורבים "שון" ו"חופית19"

TheCharm

New member
אוי... חופית19...

פשוט ממתק
אה, סליחה, ממתק זה אולי מילה לא לקטינים!!!!!!!!!!!!! אבוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מהר צריך להעביר את המילה הזאת ולשדר אותה רק אחרי 1 בלילה!!!!!!!!!!

אני חושבת שצריך לשדר

את ה"ניתוח" שהיא עברה (ואני בטוחה שאתה יודע למה אני מתכוונת) לכל בנות ישראל הצנועות והחסודות. למה נראה לי שבמקום לעשות לה ניתוח לאיחוי קרום הבתולים, עשו לה ניתוח להסרת אונה ?

TheCharm

New member
פשוט צריך לשדר בכל שעות היום

ובכל הערוצים איזה סדרת מופת לנוער כמו "המומינים" או משהו. רק חינוך!

עונההההה

אז ככה יש הרבה מגרש ביתי האו סי פחות ממושלמת הופ ופיית 8 כללים שוטים משמרת שלישית הישרדות המירוץ למיליון הרווק וחילופי נשים אין נהייתי חולת טלויזיה חחחח

R i s a

New member
אני.

1. The O.C 2. מגרש ביתי. 3. סמולוויל. 4. פחות ממושלמת. 5. 8 כללים פשוטים. 6. פעם ראיתי את פגישת מחזור. 7. לפעמים הישרדות. 8. לפעמים חילופי נשים. 9. לפעמים יורדים בגדול. 10. לפעמים סיירת הניקיון.

LimiMimi

New member
אני.

הרווק, אוורווד, OC, והייתי מכורה לסופרנני.
(ולפעמים הישרדות.. הערוץ הזה פשוט ממכר.)

אני הייתי צופה..

בוואן טרי היל וסמולוויל ונגמר ובינתיים אני לא רואה שם כלום גם לא או.סי, כי נמאס לי לראות ש"חים כאילו.. ראיתי את העונה כבר.

Angelus

New member
אני

סמולוויל, השרדות, The OC, מנסה להתחיל לצפות באוורוד אבל לא כל כך הולך (ושמעתי גם שזה התחיל מהעונה ה-3, אז קצת מוריד מה..), ולפעמיים סופרנאני באמריקה. ואני נמצא שם בפורום, מדי פעם מגיב. סקר נחמד, דרך אגב.

למעלה