{>סקר-צ`מפיונס ליג.ועוד שאלה1>}

{>סקר-צ`מפיונס ליג.ועוד שאלה1>}

אפתח דווקא בשאלה שמסקרנת אותי:מדוע התפטר גיא עזורי ממכבי פ``ת?האמ לדעתכמ הוא סובל מחרדת בצוע.חוסר אמונ טוטאלי מעצמו.ולסקר:מי יהיו ארבעת הקבוצות שנראה אי``ה השנה בחצאי גמר ליגת האלופות.מי יהיו הפאיינליסטיות.ומי תיקח.לדעתי:ברצלונה,יובנטוס,ליברפול,יונייטד

Iker Casillas

New member
לגבי גיא עזורי

הוא לא ניצח 8 משחקים רצופים והוא קיבל מסרים מלוזון שהוא לא רצוי אז הוא הלך כמו גבר

Iker Casillas

New member
לגבי הצ`מפיונס ליג

לדעתי ברסה, ריאל, יובה ומנצ`סטר. אני לא יודע איך זה יסתדר בהגרלות בהמשך אבל אני ילך על גמר ספרדי, כשריאל נוקמת ביובה מהבתים בחצי הגמר, ובגמר בברסה על הסופר קלאסיקו בקאמפ נואו. זה יהיה אדיר!

לגבי גיא-הוא אמר לשחקנימ-כשנפרד מהמ

-שהמ היו רחוקימ דקה וחצי ממקומ רביעי-אז למה זה לא מצליח לשכנע את חמולת לוזונ-שהמ יחזרו לפתיחת העונה המוצלחת שהיתה להמ?כנראה המ רצו להתהדר במאמנ נחשב יותר-רוני לוי.וחבל על גיא התותח!(כמו גיא לוי...)

Iker Casillas

New member
למה שזה ישכנע אותם?

ועדיף לו לעבוד בהמשך בקבוצה אחרת מאשר עם מאפית לוזון

קצרי פתיל זה לא אמור לשכנע.

עדיפ לא במאפיה-אכ בנתיימ יוצא לו שמ של מתקפל.ושמ של מתחיל ועוזב.מנ ברירת מחדל.ממלא פנות.-קבלת קבוצה-תתעקש להראות שדרככ תנצח בסופ.תרתי משמע!

Iker Casillas

New member
בכ``מ בשוק יש מאמנים יותר טובים

כמו יצחק שום, רן בן שמעון ופרדי דוד...

5לב אדומ מאמנ יותר טוב מעזורי?פרדי

דוד אולי כמוהו.וטענתי/תמיהתי היתה על ההתנהלות של עזורי.לא `כפת לי מי יאמנ את מ.פ``ת..למרות שיש להמ קב` סימפטית.

לגבי ריאל!גמ אני אוהד מושבע שלהמ.אכ

אני ריאלי.יובה היתה רמה מעל ריאל ב2 המפגשימ בבתימ-והפציעות שיש עכשיו רק יחמירו יחסי הכוחות שבינ2 הקבוצות.עד שסניידר לא במגרש המצב לא מאפשר לחלומ על לעבור את העקשנות הג`רארדית ושות`.לענ``ד.ווודאי שלא לנצח את ברסה-למרות היכולת המשתפרת.אינ היומ כמו ברסה!

Iker Casillas

New member
יובה לא היתה אפי` ברמה מעל ריאל

ריאל אומנם לא הצליחה לכבוש אבל ריאל שיחקו הרבה יותר טוב מיובה.. ויש לציין לשבח את ההגנה של יובה בשני המפגשים שנלחמו על כל כדור. ריאל בתקופת ראמוס יכולה לנצח את ליברפול . ליברפול לא משחקת כזה יפה בליגה ואל תשכח שטורס פצוע כרגע ובלעדיו ליברפול אינה ליברפול. לגבי בארסה דברים יכולים להשתנות עד הגמר. כמו שראינו בסופר קלאסיקו אם ריאל תעשה כזה משחק הגנה ובנוסף יהיה רכש חדש עד אז וחלק מהפצועים יחזרו אז יש ל-מה לצפות..

במשחק הראשונ יובה היו פשוט רמה מעל

השערימ לא היו בנגוד למהלכ המשחק .במשחק השני אפשר להתדיינ באמ היו שקולימ.או עדיפימ .מי אמור לחזור בקרוב מפציעה?נראה לכ בכנות שריאל תיקח השנה ת`גביע?או שזו משאלת לבנו בלבד..לדעתי העקשנות של ליברפול תעביר אותמ שלב.מקווה להתבדות..פה..

Iker Casillas

New member
כמובן שזאת ציפייה

אבל את ליברפול ריאל חייבת לעבור. אגב במשחק של יובה בברנבאו לריאל היה מגיע שני שריקות מ11- מטר ברורות!

*שתי שריקות.הזכרת לי,אחת וודאית.

מסכימ שאת ליברפול חייבימ לעבור.אלא שחוששתני...מתי המשחקימ?הראשונ באנפילד או בסנטיאגו בררררנבאו?

Iker Casillas

New member
הראשון בברנבאו

כי ליברפול הייתה ראש בית בשלב הבתים. אז היא זכתה ליתרון ביתיות במשחק המכריע

למעלה