סקר: קדימה מתרסקת, אולמרט ופרץ OUT

ומי בדיוק עולה?

רוב הקולות עוברים להיות קולות צפים, כאשר אם מישהו היה מנסה לפצח את הקולות האלו - סביר להניח שהוא היה מפצח אותם כקדימה והעבודה. בכל אופן, בישראל כמו בישראל, הדברים האלו עוד ישתנו רבות. בוא נראה מה יהיה הסקר אחרי שהחטופים יחזרו.

ElvisAlive

New member
לפני חצי שנה היו בחירות

הבחירות הבאות בעוד יותר משלוש שנים. וכתוב שם שהרוב זה קולות צפים, שבדרך כלל אם הם לא יראו שום אלטרנטיבה הם יחזרו להצביע למי שהצביעו בפעם הקודמת.

gershon17

New member
מי אמר את זה?

למה החלטת שהבחירות הבאות בעוד יותר משלוש שנים? הם בשקט יכולות להיות בעוד פחות משנה. זה כרגיל תלוי בש"ס. עוד קשה לדעת למי יצביעו בבחירות הבאות, כי לא ברור אם קדימה תהיה קיימת אז. חיסול החשבונות יתחיל בקרוב, ואני לא אהיה מופתע עם רבים מאנשי קדימה יחזרו לליכוד. הליכוד ישמח לקבל אותם, כי כרגע הוא ישמח לקבל כל מי שירצה להצטרף אליו.

טשאפק

New member
קשה למצוא צידוק לקיומה של קדימה

מבחינה אידאולוגית, הדגל העיקרי, אם לא היחיד, לא מונף כרגע בראש התורן: ההתכנסות. מבחינה אישית, אולמרט ולבני בקרשים בגלל המלחמה ותוצאותיה, רמון והנגבי (בינתיים) בדרך לבית המשפט. מה נשאר? מאיר שטרית? ההבטחה הגדולה שמעון פרס? מופז?

gershon17

New member
כן, בודאי, פרס

למרות שאם הוא יבחר לנשיא, זו תהיה מכה קשה לצעירי המפלגה. רוחמה אברהם לראשות הממשלה?

לא צריך את הסקר הזה כדי לדעת מהם...

רחשי הציבור. תאמין לי שיש לי כאן בחיפה והקריות את הברומטר הכי טוב. מספיק לשמוע מה יש לתושבי חיפה והקריות המופגזים שיוצאים רק עכשיו, אחרי למעלה מחודש ימים של סיוט מתמשך, מהמקלטים ומהמרחבים המוגנים, עדיין חלקם, לא כולם, כי אף אחד כאן לא סומך על נאסראללה ועל הקאפריזות שלו, אפשר להבין בברור שהאדונים אולמרט ופרץ הם היסטוריה.
והשאלות שכולם שואלים כאן הם: אם כך זה נגמר, למה בכלל היה צריך את זה? ולמה בכלל היו צריכים למות כל כך הרבה אזרחים וחיילים? למה התפוצצו לנו בתים ומכוניות? האם בזה שנהרגו לנו כל כך הרבה אזרחים שוחרר אפילו חייל אחד שנחטף? הדבר היחיד ששוחרר זה הטימטום והוא זה שחטף לנו את הקיץ והביא לנו במקומו סיוט מתמשך.
על פחות מזה, ראש ממשלה שקול ואחראי היה כבר קם ומתפטר, ולא נושא נאומים שאין מאחוריהם דבר וחצי דבר...

ElvisAlive

New member
קשקשן מטופש

החיזבאללה תקף והרג חיילים ולקח שניים בשבי. לאחר מכן הוא התחיל לירות קטיושות. אתה כראש ממשלה היית שומר על איפוק לא מגיב?

קשקשן מטופש?

בוא תגיד את זה ללמעלה מ2 מיליון תושבים שישבו במקלטים ובממ"דים ורעדו בכל פעם שמטח טילים נפל ליד הבית שלהם, בוא תגיד את זה ליותר מחצי מיליון ילדים שחיו בפחד ובחרדה במקום ללכת לים ולבריכה ולהנות מהחופש הגדול שלהם, בוא תגיד את זה לאמהות ולאבות שבכל רגע שנפלו כאן טילים חשבו כבר שהם, הילדים שלהם והבית שלהם הולכים, בוא תגיד את זה לכל המשפחות שאיבדו את בתיהם, את רכושם ואת כבודם שנרמס ברגל גסה ע"י הממשלה הזאת שהזניחה אותם לאנחות, בוא תגיד את זה לכל הזקנים, הנכים ודלי האמצעים, שאף אחד לא טרח לפנותם ונאלצו להישאר במשך למעלה מחודש ימים מתחת לאדמה, בחום ובלחות ובסרחון והצחנה של המקלטים שבהם הם שהו. בוא נראה אותך גיבור גדול מביט להם בעינים ואומר להם את זה...

ElvisAlive

New member
אני רואה בפורמים הרבה תגובות

והודעות של אנשים בצפון, ואף אחד מהם לא היה בכיין כמוך. אבל זה תופעה שלא קשורה לעכשיו. כבר לפני זה התנהגת ככה. אתה הרי עד שלא נפלה קטיושה בעיר שלך לא אמרת מיךה. לא על הקאסמים בשדרות ולא על הקטיושות בקריית שמונה. כזה הגיע לחיפה התחלת עם הבכיינות כי פתאום גם לך זה יכול לקרות. אתה עדיין בכוח לא מבין שלסראללה היה קטיושות והם היו מיעודות לפגוע בישראל. וזה היה קורא במוקדם או במאוחר. אני ראיתי אנשים בפוארמים ובטלוויזיה מהצפון שמדברם ואומרים זהם אפילו מוכנים לספוג עוד ורק שיחסלו את החיזבאללה, אנשים שאומרים שהם שמחים שהחיים בשאר הארץ ממשיכים לחיות ולא נותנים לנסראללה להרוס את הכל ולגרום לארץ לפשוט את הרגל. אבל רק אתה, בכיין תבוסתני, אתה והסיפורים שלך על רדיו חיפה מתבכיין כל היום ומאשים את כולם בכל דבר. "צאו מהבועה" "אנחנו במקלטים ואתם בים". החתולה שלי פחות בכיינית ממך.

את התגובות אתה תראה בקלפי

אנשים רק מתחילים לצאת מההלם שלהם. בקושי עברו 15 שעות מאז שהפסקת האש נכנסה לתוקפה. אך תאמין לי שבחיפה ובקריות כבר מדברים על כל הפאשלות ורדיו חיפה לא מחכה לוועדת החקירה, הוא שאל ושואל את השאלות הקשות כבר מעכשיו. הרי ברור לכולם שיעופו כאן ראשים על כל המחדל והביזיון הזה שאפילו אין לו שם אבל יש לו לא מעט קורבנות ונזקים עצומים שיעלו למדינה ותושביה הרבה מאוד כסף. כסף שיכל להחסך לדברים הרבה יותר חשובים, דברים שהממשלה הביזיונרית הזאת התחייבה עליהם בפני בוחריה בבחירות האחרונות. ואני כבר לא מדבר על כל ההרוגים והפצועים הרבים הן בקרב האזרחים והן בקרב החיילים שעד עכשיו אני ורבים אחרים כמוני לא מצליחים להבין על מה הם מתו בכלל? ועל מה היה כל הסיוט העקוב מדם יזע ודמעות והכל כך מיותר הזה שאנחנו תושבי חיפה והצפון נאלצנו לעבור במשך למעלה מחודש ימים? על מה לעזאזל? על מה?

למעלה