סקר קופות חולים

סיהרה

New member
סקר קופות חולים

אני מנסה לגשש את השטח בקופות החולים .כדי לדעת מה הקופה שהכי משתלם לעבוד אצלה ומבולבלת .
בגדול באזור שאני גרה לכל הקופות חסר אחיות .. אבל בעניין התנאים יש לי בלגן שלם.
לדוג' עניין הפיצולים שחשוב לי כי אני אמא לילדים.הבנתי שבמאוחדת מחייבים רק יום אחד ובשאר הקופות מינימום שתים אם אופציה לשלוש .
אבל במאוחדת אחות מתחילה מרוויחה גרושים (40 לשעה ) לעומת מכבי ..
משהיא לחשה באוזני שבכללית הכי משתלם לעבוד ...

בקיצור יש פה כאלה שיכולים לעשות סדר בעניין התנאים בקופות

שלום סיהרה

דבר אחד לא ברור לי .האם התחלת לעשות ראיונות בקופות השונות? הכי טוב לבקש סימולציית שכר ולערוך השוואה בין כלל הקופות. חשוב לברר,האם יש תוספת כספית לפיצול,מספר ימי חופשה שנתית,מספר ימי מחלה ומחלת ילד. קרן השתלמות החל ממתי משולמת ועוד...
לגבי מאוחדת. ואני עונה לך כאח שעובד במאוחדת,אני לא יודע באיזה איזור את גרה,אבל השכר שציינת,אולי מתאים לאחות חדשה ומתחילה שרק סיימה לימודים. אחות עם קצת וותק או על בסיסי או תואר שני,מקבל במאוחדת הרבה יותר ממה שציינת.
לגבי הפיצולים זה תלוי מרפאה,תלוי מספר אחיות שיש בצוות ועוד. יש לברר את זה בראיון עבודה.
מכבי קופה מצויינת ,רק אין שם משרות מלאות,יש לקחת זאת בחשבון מבחינה כלכלית.
כללית הקופה עם מספר המבוטחים הגבוה ביותר בארץ ,דבר המשפיע על עומס העבודה של האחיות. מבחינת שכר,כללית השתפרו בשנים האחרונות בהצעות שכר שלהם,השאלה היא האם זה יותר ממאוחדת או ממכבי ,ייתכן,לא בטוח ,שוב יש לבדוק על פי סימולציית שכר בקופות השונות.
שיהיה בהצלחה.

firsttimer2

New member
במכבי אין בכלל משרות מלאות?

לא שמעתי על זה אף פעם, יש לך מושג למה?

סיהרה

New member
אני עדיין בשנה ד'

אבל גרה במקום קטן שאין שם אחיות .ומכירה אישית את כל האחראיות של הקופות . לכולם חסר אחיות .....
בנתיים אני סטודנטית במאוחדת ..ויש מצב שאמשיך שם -רק בגלל הנוחות -פיצול פעם בשבוע

בהמשך לתגובתכן

אין במכבי משרות מלאות וזו החלטה ניהולית בדרג גבוה,לא לקבל אחיות מן השורה למשרות מלאות. אין לי מושג מה הסיבה לכך. אבל בהחלט זה יוצא דופן ,לעומת הקופות האחרות. אחות שעובדת משרה לא מלאה,ישנה השפעה ישירה גם על הפנסיה,קרן ההשתלמות ושאר התנאים הנלווים וחבל לדעתי..
סיהרה- ברוכה הבאה למאוחדת,אני אח 5 שנים במאוחדת. באיזה איזור בארץ את עובדת?

סיהרה

New member
ישוב באזור ירושלים

אגב סטודנטת במאוחדת מקבל 35 לשעה ...אבל זה רק משום שאין להם משרת סטודנט אז משלמים כמו למעשית

אגב..

יש אצלנו במאוחדת ,סטודנטית לסיעוד ,שנקלטה לעבודה בקופה,כסייעת לאחות.
אין לי מושג כמה היא מרוויחה,אבל אני בטוח שהעבודה כסייעת לאחות,תתן לה הרבה נסיון וידע להמשך דרכה.

סיהרה

New member
זה מה שאני יעשה עכשו...

והיא מקבלת כמו אחות מעשית .....
האמת ......צודק.......

למעלה