היה לי מאוד משעמם במשמרת אז המצאתי לי קוקטל..
והוא פשוט היה לי ממש ממש טעים, אז החלטתי שהוא האהוב עליי (חוץ מסוואר מידורי,שלא נעשה עם דברים כמו מונין או רוס, אין עליו!) הקוקטל: לבן על שחור מוזקים לשאט, שליש אספרסו עם סוכר, בהתאם לטעם האישי, חצי דוליס (ניתן חהחליף בכל ליקר שמנת/קפה/איירישקרים אחר) ומה שנשאר חלב מוקצף, (בונים את זה לפי הסדר : אספרסו->ממש מאט קצף של חלב-->חלב-->דוליס) ואז שמים את השאט בתוך כוס לואובול\ג'וני, וממלאים את הכוס (מחוץ לשאט) בקרח גרוס....