סקר קוקטלים....

che777

New member
סקר קוקטלים....

מה הקוקטל האהוב? איך מכינים אותו? יש אותו אצלכם בבאר? מה המחיר שלו?
 

obbb

New member
עדיין לא מצאתי אותו

אני מתלבט בין סגנון טרופי או קוקטייל שמנת. בקוקטיילים אני כוסית של ממש. בכל מקרה אחד המוצלחים שהמצאתי (שדרוג של רוסי לבן) 1 קלוהה 1 סמירנוף / סטולי וניל 1.5 חלב / H&H דש פרנג'ליקו יוצא מעולה. עכשיו בדיוק התווסף לבר הביתי מלאי של ליקרים וודקות מעניינות... מחפש את המצברוח לשקוד על קוקטייל להיט.
 

builderrr

New member
אני אוהב את הרד אוקטובר

ואני יודע שיש מיליון דרכים להכין אותו אני אישית מכין אותו כך: ממלא שאט ב1/4 גרנדין ו3/4 וודקה מלון קיגלביץ מכניס את השאט לתוך היי בול שההיי בול נמצא עם הפנים כלפי מטה הופך את ההייבול בעדינות כך שהשאט נמצאית הפוכה בתוך ההיי בול. ממלא קרח גרוס בחוץ ומוזג על זה מנה וחצי קיגלביץ אפרסק ועל זה ספרייט תוקע קש ומגיש הרעיון מאחורי הקוקטייל הוא "הייטקי" זה קוקטייל שבתזוזת קש אתה מזיז את השאט ההפוך שבפנים ומחזק לעצמך את המשקה לפי הצורך אתה יכול לדעת כמה את מחזק לפי הצבע האדום. הקוקטייל הזה הוא מתוק רצח והוא מבוסס על משקה צרפתי שעושים אותו מספרייט עם זילוף גרנדין. אצלינו הוא תומחר ב32 ש"ח ואם כבר מדברים על קוקטיילים טעימים אי אפשר שלא להזכיר את ה"אגוזי" קוקטייל השמנת האולטימטיבי
 

תלת חי

New member
האמת שכן..

דרך ההכנה, כמו שלך.. רק ההבדל במרכיבים: בשאט- טקילה וגרנדין בהיי בול- פיזנג, סאוטרן וספרייט.. בהצלחה!!! מקווה שעוד לא מבצבץ לך איזה זנב מאחור..
 

Symbolic

New member
הקוקטייל האהוב עליי ללא ספק

וגם היה אותו בבר אותו ניהלתי בעבר (מתומחר ב-39 ש"ח) קאמפיישן 1.5 קמפרי 1 סאוור מיקס (טרי) 0.25 בובמבי ספאייר 1 מונין פסיפלורה לנער הכל טוב טוב בשייקר ולסנן לכוס אולדפאשן עם קרח כתוש. לקשט בדובדבן
 

che777

New member
היה לי מאוד משעמם במשמרת אז המצאתי לי קוקטל..

והוא פשוט היה לי ממש ממש טעים, אז החלטתי שהוא האהוב עליי (חוץ מסוואר מידורי,שלא נעשה עם דברים כמו מונין או רוס, אין עליו!) הקוקטל: לבן על שחור מוזקים לשאט, שליש אספרסו עם סוכר, בהתאם לטעם האישי, חצי דוליס (ניתן חהחליף בכל ליקר שמנת/קפה/איירישקרים אחר) ומה שנשאר חלב מוקצף, (בונים את זה לפי הסדר : אספרסו->ממש מאט קצף של חלב-->חלב-->דוליס) ואז שמים את השאט בתוך כוס לואובול\ג'וני, וממלאים את הכוס (מחוץ לשאט) בקרח גרוס....
 
למעלה