סקר קטן: בר חווה או זיידמן?

סקר קטן: בר חווה או זיידמן?

היי לכן בנות, אני שומעת כאן רבות על 2 הרופאים הללו שהם מומלצים מאוד, אשמח לשמוע מי עדיף מבין שניהם
לבעיות זרע? אנחנו רוצים להיות מטופלים אצל הטוב ביותר ונמאס לנו להתפשר ולא לקבל את היחס הראוי שמגיע לנו בהתחשב בעובדה שאנחנו מטופלים בפרטי...
אנחנו בשלב ההזרעות, אוטוטו קופצים כיתה להפריות ומכאן בא גם הרצון להחליף רופא...
תודה רבה לכל העונות...:)

נתנאלה2

New member
דומה הדבר לסקר בן יגואר לפורשה

שתי המכוניות טובות, מהירות וחזקות
שתיהן עברו מבחנים והוכיחו את עצמן
לזו יש יתרון יחסי בתאוצה
השניה יתרונה בעליות.
ובאשר לשאלה ששאלת
לכל אחד מהם יש את היתרונות היחסיים שלו
זיידמן
עממי וזמין יותר מבחינת המטופלת (קרי הוא מתקשר אלייך אישית לתדרוך ולהוראות)-אפשר לסמס לו/ להתקשר אליו והוא חוזר
אבהי, עושה רושם לעיתים של פרופסור מפוזר, אבל לדעתי הוא לא (מנסיוני). קשוב למטופלת, יצירתי, אחת המגרעות שלו היא נסיעותיו הרבות כמובן שיש לו מחליף.....
לדעתי מתאים לתחילת הדרך, גובה מחיר שווה נפש יעוץ ראשוני+פרוטוקול+שאביה והחזרה 1250 ולאחר מכן 750

בר חווה
רופא רציני, מקצועי, יצירתי, לכאורה פחות רגיש ואבהי (אני לא מסכימה עם ההגדרה הזאת), הקשר עם המטופלת פחות ישיר,
כל ההתנהלות, אלא אם את מבקשת נעשית מול המשרד והמזכירות שלו, גם כשמקבלים פרוטוקול חדש (למרות שאליי לדוגמא הוא התקשר פעמיים כדי לשתף אותי בפרוטוקול
שהחליט ולקבל את הסכמתי) משתף ומסביר למטופלת במהלך השאיבה וההחזרה.
לדעתי מתאים יותר למקרים המסובכים של גיל, כשלונות חוזרים.
גובה מחיר גבוה (אם כי בהחלט שווה את התמורה) יעוץ ראשוני+פרוטוקול+שאיבה +החזרה =3000 ש"ח (בלי לקחת בחשבן פרוצדורות נוספות כמו פיפל, אולטרסאונד, עליהם גובים סכום נוסף)
כל טיפול לאחר מכן 2000 ש"ח.

שנהם טובים שניהם ראויים
עשי בחירתך
ודעי שבכל מקרה את בידיים טובות!

עינת 302

New member
מסכימה עם כל מילה

נתנאלה את יודעת לכתוב את הדברים בצורה הכי מדוייקת שיש
אני מטופלת של זיידמן ולכן אני משוחדת

תודה נתנאלה, אז איך בכל זאת נעשה הקשר

עם בר חווה? דרך האחיות? זה מספיק ברור ומקצועי? במידה ויש לי שאלה לשאול בשמונה או ב9 בערב יש לי למי לפנות? אני מקבלת איזה מספר טלפון שבו אני יכולה לשאול שאלות חופשי?
בפגישה עצמה עם בר חווה הוא נחמד? מסביר ברור? נותן התייחסות לשאילת שאלות? אני שואלת הרבה כי אני פשוט קצת בטראומה מהרופא הנוכחי שלנו ולא רוצה לחזור על טעויות שוב....
תודה ומצטערת על כל השאלות....

למעלה