סקר קטן ...גדול...

fishey

New member
סקר קטן ...גדול...

מה המקום האידיאלי לפי דעתכם/ן להכיר בני/ות זוג חדשים ? או סתם מקום שפוגשים בו אנשים מגניבים?

pain is MY love

New member
לדעתי?...

במקום עבודה.. סתם כי זה נראה לי המקום הכי נורמאלי.. לא מועדונים ופאבים כי זה לא רציני לא אינטרנט כי זה לא הולך וגם ככה סתם ברחוב קשה לי להאמין שאפשר לפגוש מישהו... אבל מקום עבודה זאת סביבה מוכרת ורחבה שבה אפשר להכיר הרבה אנשים חדשים ולא רק בני זוג....

ni4ni

New member
מקום עבודה זה לא טוב כי

אין שם תחלופה של אנשים. נגיד שאת עובדת עם עוד 10 אנשים, אולי 20... אז בדרך כלל אם את מורידה את המכוערים/מעצבנים/תפוסים אז את נשארת עם 2-3 אנשים. ואם אתם זה לא הולך אז זהו - נגמר הסיפור. עכשיו את תקועה עם אותם אנשים כל בוקר וזה לא משתנה.

ChilD SouL

New member
ממממ....

ים
דוכן שווארמה
צבא
עבודה כזו או אחרת
לא יודעת.

s h i r k u s h

New member
כל מקום!

זה יכול להיות בבית ספר, בצבא, באוניברסיטה ואפילו סתם ככה באוטובוס בדרך הבייתה.

hero D

New member
לדעתי....

המקום המגניב לפגוש בו סתם אנשים, לא למשהו רציני או משהו - זה בפאבים...כי כולם שמחים ושתויים מיין וזה די מצחיק ומגניב. המקום הכי מגניב לפגוש אנשים למטרה רצינית? בתורות לשירותים...(חחחח תתפלאו)...בקריוקי...במסיבות פרטיות (לא פאבים וכאלה)...מקום לימודים ומקום עבודה.

Cobe1982

New member
חוף תל ברוך, מתחת לבורסה, מודעות...

חחח... אני אוהב להכיר ברצינות, אז מועדונים וכאלה לא ממש נראים לי כמו מקומות למצוא בנות (חוץ מאשר למטרות שאינן תמימות...) אבל נראה לי שהצלחתי כבר להכיר בנות כמעט בכל סיטואציה.. מועדון, חברים, מסיבה פרטית (הפייבוריט שלי), ים, טעות במספר, עבודה, צבא, אינטרנט.. מה שכן, אני אף פעם לא בא בקטע של להתחיל עם בנות, אלא רק להתידד, ואח"כ `לשדרג` את מי שמוצאת חן בעיני (או לתת לה `לשדרג` אותי)... לכן אני גם לא אוהב את הקטע של הרבה בנות לקטלג בצורה מקובעת ידידים ודייטים.. זהו.

Akuna Matata

New member
לדעתי

ה-BEST שיכול להיות זה לפגוש דרך חברים. למשל אם חברה טובה הכירה מישהו אז יוצאים עם חברים שלו ואז בד"כ יש קליק עם איזה מישהו ואז זה פשוט זורם בטבעיות. ויש עוד מקום, הוא נקרא : "המקום הכי לא צפוי"

למעלה