סקר קטן - הפרק הכי טוב

slayer22

New member
סקר קטן - הפרק הכי טוב

שכל אחד ירשום מהו הפרק הכי טוב שהיה עד עכשיו לדעתו בסדרה בכלל, עם נימוק. אני הכי אהבתי את הפרק האחרון של העונה הראשונה, ובמיוחד את הקטע שגילרוי מגיע חבול כבול באזיקים לכלוב וכולם מסתכלים עליו המומים... קטע חזק!

אין לי אחד מוגדר, אבל...

הכי הרבה אהבתי את האונס של אסוודה ואת קטעי הסיום של עונות 2 ו3.

Falling Tears

New member
אממ לדעתי

אני לא ממש יודעת מספר ופרקים והכל ואני גם לא זוכרת מעונות שעברות :\ אז נגיד מהעונה הנוכחית. הכי אהבתי את הפרקים שהתחילו לעקוב אחרי האנס המלטף.. ואת הפרק שטאוון עשה תאונה-קטע חזק! ואממממ את הפרק האחרון אהבתי גם1 קיצור אהבתי הכל

v e g a

New member
יש לי היום יום הולדת

סתם שתדעו..... אני מקווה אז שהיום הפרק יהיה ממש טוב,זאת יכולה להיות מתנה נהדרת....

Raul IAF

New member
לדעתי

פרק הסיום של העונה השנייה. מתח עד הרגע האחרון עם לא מעט פלונטרים בדרך, וסיום ענק שמתיר את כולם. לדעתי גם הפרק שלפניו (עם הילד הנאצי) הוא מן המשובחים, בעיקר בזכות הסצינות הבלתי נשכחות של דאץ' מדבר בחוסר טאקט על ילד שנעדר, וויק שמשסה את האב הזועם בפדופיל, שבדיעבד לא עשה כלום.

Moralida

New member
הפרק שלי

הוא הפרק בו ויק שורף לארמדיו את הפנים בגז-גריל במטבח. סצנה גאונית... ראיתי הרבה סרטים והרבה סדרות בחיים שלי, ולא ראיתי הרבה סצנות כאלה (האמת היא שנראה לי שזאת הסצנה החזקה הראשונה שראיתי בסדרת טלוויזיה). כל הכבוד לתסריטאי ולמצנזר שכנראה היה שיכור בערב שהרשה לערוצי הטלוויזיה לשדר את הפרק הזה.

brosh1

New member
הפרק עם הראפרים היה לא רע

שהשאירו אותם במכולה סגורה עד לבוקר

למעלה