סקר קטן: יש לכם כבר/כשרון בציור?

F1ReStArTeR

New member
סקר קטן: יש לכם כבר/כשרון בציור?

מי מהאנשים שעושים גראפיטי פה יש להם עבר כלשהו בציור? אלו שלמדו ציור? אלו שיש להם פשוט כשרון?

NME

New member
../images/Emo45.gif

אני מצייר מאד שאני זוכר את עצמי, סגנון ריאלסטי לגמריי כשהתחלתי עם הגראפיטי שילבתי את שניהם אני אעלה בקרוב את הציורים ההם.

fuckin shit

New member
כשההיתי קטן

הרבה הרבה קומוקס....גם באיזה גיל 7 באיזה חוג זה לא ממש נחשב

Znepsner

New member
כשאתה אומר עבר ?

אתה מתכוון לממתי אנחנו מציירים ? או אם היינו בחוגים\בתי ספר\מגמות ? בכל אופן, אני מצייר מאז שאני זוכר את עצמי... אף פעם לא הייתי בחוג מגמה או בית ספר... ספרים... :) זה הכי איכות אגב, אם באמת מענין אותכם ללמוד על ההיסטוריה של האמנות, יש ברוב האוניברסיטאות בארץ קורסים והרצאות על אמנות, בהרצאות אף פעם לא בודקים נוכחות, אז כנסו חופשי, הסכילו, זה תמיד עוזר :)

DoubleD

New member
מאז שהרמתי עיפרון

אני מציירת, לא יודעת כמה טוב אבל זה הכניס אותי למגמת אומנות בבית הספר לאומנויות בירושלים- התאהבתי בקולנוע ועכשיו זה רק תחביב, להעסיק אותי.. זה היה נראה לי טבעי שאני אקח חלק מתרבות ההיפ הופ, אז גראפיטי היה התחום שהכי עניין אותי..

DoubleD

New member
../images/Emo98.gif

DoubleD

New member
אחד

אבל זה לא נקרא גראפיטי ממש- זה דמות, הקיר היה מלוכלך וכהה ולי היה ספריי לבן, באיזור גילה... עוד דבר שאפשר למצוא לגראפיטי זה החומות מגן בירושלים, לבני בטון מגעילים שהרבה אנשים קישטו בציורים ואף אחד לא התלונן, לא ראיתי גראפיטי ודווקא חבל כי זה אחד הדברים שאפשר לעבוד עליהם הכי טוב, גם מבחינת מסר. בעצם לא יודעת... אולי זה כבר שונה, הרבה זמן לא עברתי שם.

Steezo

New member
עברתי השבוע ראיתי כמה דברים

חדשים בכבישים הגדולים... אני אלך מחר לצלם נקווה שלא ימחקו..דווקא נראים לא רע...

למעלה