סקר קטן לבנות

סקר קטן לבנות

איזה גוף אתן מעדיפות גוף רזה מאוד עם שרירים או גוף מנופח בסגנון של שוורצנגר תעזרו לפתור וויכוח

pain is MY love

New member
ת'אמת?

דיברתי על זה עם זוהר היום! הבחור שכרגע שמתי עליו עין הוא ממש מנופח. לא כמו שוורצנגר כי הוא לא ממש אנושי... אבל יש לו כפתיים שהן פי שניים מהגוף שלי והוא פשוט הר אדם! בכללי, אני אוהבת שרירים ואין דבר כזה גוף רזה מאוד עם שרירים! יש שחיפונים שמה שנראה כמו שרירים אצלם זה בעצ עצמות בולטות וישר בחורים עם מסת גוף גדולה שהופכים את הכל לשריר. אני אוהבת בחורים גדולים! לא משנה איך תסתכלו על זה... שרירים מצריכים גודל!

Zoharrr

New member
חחחח זה היה משעשע...

היא שולחת לי תמונות של אובייקטים בגודל של הבית שלי(והוא גדול) ואני שולחת לה תמונות של אלכס ומקבלת בתגובה:"איך אפשר עם רבע עוף??!?!" אני אוהבת בחורים רזים עם שרירים:)

pain is MY love

New member
אין לו שרירים!

אלה עצמות ממש בולטות!!!!! והאובייקט ששלחתי לך מדהים ביופיו! אני מוכנה להעלות את שתי התמונות כדי לעשות השוואה...

Zoharrr

New member
את תקבלי בעיטה יא חולת וין דיזל

יש לו 6 קוביות בבטן והמון שרירים. בנוסף יש לו גם עצמות! ומצידי תעלי את התמונות.

pain is MY love

New member
טוב וין דיזל הוא באמת מדהים!!!

טוב אני מורידה את הפנים מהתמונות... מפרסמת רק את הגוף. ושאלוהים ישמור עליי אם הבחור יגלה ששמתי פה תמונות שלו...

מגעילות!

מה קרה ל``אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בתוכו`` כנראה שעל גיא שניהם נכונים

אמממ...

אין דבר כזה רזה מאוד עם שרירים! השרירים מנפחים! רזה מאוד זה שחיפי.. אני מעדיפה עם שרירים (לא אלי האנה) משהו כמו מייקל לואיס(רני "האלופה")
בקיצור, גבוה עם שרירים

כן יש לו גוף יפה

אני עכשיו התחלתי להתאמן ואני מת להגיע לגוף של ברוס לי להוריד כמה שיותר אחוזי שומן

הו, אני הפוכה מכולם../images/Emo6.gif

אני מחבבת אותם עם מבנה גוף נורמלי, לא כאלה שמבלים 90% מהזמן שלהבם במכון כושר, וכן, עם נטייה קלה לכיוון השחיפים שביניהם

למעלה