סקר קטן לבנים...

yaldonet2

New member
סקר קטן לבנים...

השאלה מופנית לכל הגילאים! איזה טיפוס של בנות אתם מעדיפים : מישהי עדינה, שקטה יותר, ביישנית ,או רועשת, שאוהבת לדבר, אוהבת את כל מה שקשור בה ומלאת בטחון עצמי? אני מדברת גם על חיצוניות: יופי גס או יופי עדין? תענו בבקשה על שתי השאלות... תודה...אני אשמח לכמה שיותר תשובות...

זה לא קבוע-

יצאתי עם נשים עם אופי שונה, עדינות, שקטות, ביישניות ,רועשות , שאוהבות לדבר, אוהבות את כל מה שקשור בה ומלאות בטחון עצמי,בעלות יופי גס ויופי עדין... זה תלוי בבחורה עצמה, בשילוב של הכול... אני לא חושב שאני אפסול מישהי בגלל בעיה אחת באופי.

Anna Karenina

New member
אהממ..אני אמנם לא בן, אבל לדעתי

זו שאלה שמתאימה לא רק לבנים. כפי שששי אמר, לדעתי אין הגדרה "קבועה", שרק עם אנשים כאלה ואחרים אני יוצאת. זה שילוב של הכל ביחד, כל עוד הכל נעשה במידה, וכאן בעצם, השאלה היא איפה הגבול. אני אוהבת אנשים עם בטחון עצמי, שיודעים לדבר ולהתנהג, אבל מצד שני, שלא יהיו שחצניים, ברבריים, ואגואיסטים, שגם זה יכול לקרות לאנשים עם "אובר" בטחון עצמי גבוה. כך גם לגבי כל שאר "הגורמים" - המטרה היא למצוא את האמצע בהכל.

fishey

New member
משהו בסיגנון של...

" קצת פראית קצת לא ברורה" ממש אי אפשר להגיד איזה בדיוק ..הכל יכול להיות אבל זה ניראה לי נותן כיוון כלשהו למה שאני מחפש ...

6655

New member
אני חולה על הסגנון העתיק!!

עדינות אצילית, ביישנות מופנמת, יופי הכי עדין שאפשר, לבוש צנוע והדור כאחד...אחחח, נערת חלומותי....

seeyou

New member
איזה טיפוס הייתי מעדיף אם היה קיים?

מישהי עדינה, שקטה, ביישנית מבחינה חיצוניות? אין בחורות לא יפות יש בחורות מוזנחות.... צריך להיות נשית לא רק נקבה!

seeyou

New member
לא חשוב מה הבנים מעדיפים!

כולנו נולדים עם גוף ותכונות ולכול אחד יש אופי מיוחד רק שלו. אל תנסי להיות מישהי אחרת-גם אם החברים ממליצים או לוחצים! אם את לא תקבלי את עצמך כפי שאת,אז בטח שגם אחרים לא. סוד להצלחה? ביטחון עצמי וגאווה!

flowers girl

New member
../images/Emo70.gifYOU GO GIRL

פניני חוכמה

yaldonet2

New member
לא לא לא!

לא הבנתם אותי נכון! אני ממש לא מנסה להיות מישהי אחרת, וזה שאני שואלת את השאלה הזאת זה סתם מסקרנות, אני לעולם לא אשנה את עצמי...

Zackki

New member
טוב אז אני

מעדיף מישהי עדינה...גם ביופי. ואחת שהיא לא שקטה..עם בטחון עצמי ובמידה.. זה בקשר למה שאני מעדיף..אבל כמו שכבר אמרו לפני...תלוי במכלול כולו... או שבעצם לא משנה שתהיה רועשת עדינה גסה נשית גברית או שעירה העיקר שתעלה על אופנוע שלא תהיה צמחונית ושאוהבת אלכוהול..

Zackki

New member
המממ..אני מעדיף

עדינה לא שקטה ועם ביטחון עצמי בבקשה.. או שבעצם לא חשוב שתהיה עדינה גסה נשית גברית שעירה חלקה עקומה ג'ינגית או ברונטית..העיקר שתעלה על אופנוע לא תהיה צמחונית ושתאהב אלכוהול..

REGENERATION

New member
ארם

אני בן 21... מעדיף מישהי בעל אופי מאשר הכל... ולא רוצה בנות שמחפשות סטוצים...וכאלה..

dariii

New member
למה רק לבנים../images/Emo35.gif.....

חח, סתם, אבל עדיין, פשוט נראה לי צריך להיות עצמך, להרגיש נח עם מה שאתה!

למעלה