סקר קטן לגבי מירק"מ

leviatam

New member
סקר קטן לגבי מירק"מ

כמה מהחברה בפורום דילגו על חלק מהשאלות / העדיפו לא לענות או שלא היה להם מה לענות בשאלון האוטוביוגרפי??? והאם חלק לא הספיקו מחמת הזמן שהוקצב?

leviatam

New member
אני כתבתי כמו משוגע

כתבתי מהר מאד ועל כל השאלות (היו תשובות על הכל כי הייתי בצבא 7 שנים) וסיימתי משהו כמו רק 5 דקות לפני הזמן - אז אני מניח שהיו כאלו שלא סיימו הכל או שוויתרו על מנת להתרכז בשאלות חשובות. לדעתי יש ציון על כל שאלה בשאלון והציון הוא בהתאם לקיומה של תשובה/ מורכבותה/והרלוונטיות שלה לנושא ובגרותה.

יוסי n

New member
מצטרף לתיאור הנ"ל.

כתבתי וכתבתי בלי סוף, עניתי על כל השאלות ואף נשארו לי משהו כמה 4 דקות לקרוא ברפרוף את התשובות. אני מניח שכתבתי ממש מהר...

hedva84

New member
וואי, אני מתחילה לדאוג

לא ידעתי שאני צריכה למהר כל-כך,התעקבתי על השאלות ולא דילגתי על שום שאלה (הייתי בצבא, בתנועת נוער, עבדתי בתיכון ואני עובדת עכשיו), פתאום ראיתי שנשארו לי 5 דקות אז דילגתי לשאלה האחרונה שנגעה לקשיים של חולה כרוני ונראתה לי חשובה. בסוף חסרו לי חמש או שש תשובות, אני ממש מקווה שזה לא יפגע בציון.

mmm wondering

New member
וגם אני לא הספקתי למלא כל השאלות

נשארו לי אולי 8 שאלות

יוסי n

New member
אני חושב שאין על מה.

לדעתי הדגש בשאלונים האלו (כפי שצויין פה קודם) הוא על עומקן ומורכבותן של התשובות, ולא על כמות התשובות. בקבוצה שלי במו"ר היו לפחות 4 אנשים שדיברתי איתם שלא הספיקו לענות על כל השאלות (ואני די בטוח שהם לא היו היחידים), וכשהייתי במרק"מ היה איתי מועמד שסיפר שחבר שלו התקבל ללימודים על אף שלא ענה על כל התשובות. מקווה שאכן כך הדברים. בהצלחה.

rannosha

New member
לא הספקתי הכל

היו לי שאלות שהעדפתי לדלג עליהן, כי קודם כל לא היה לי זמן לחשוב ולמצוא אותו מקרה ספיציפי שהיה לי בעברי כדי לענות על השאלה שלהם,ובמקום זה העדפתי לענות על שאלות אחרות שיש לי מה לכתוב עליהן, אבל לצערי לא הספקתי לענות על כ-6 שאלות..אני מקווה שהם לא יחשבו שאני מתחמקת כי באמת לא היה לי זמן...

במו"ר

לא עניתי על הכל. נשארו לי 5 שאלות ו 20 דק'. עניתי על שאלה לגבי חולים כרוניים כי מצאתי את השאלה הזו מהותית, ועניתי קצת על הפגיעות, אבל לא הספקתי יותר מזה. הייתה שאלה שקטעו אותי בה באמצע :( לדעתי טוב שישתמע שלא מלאתי בגלל קוצר זמן, אם כי כתבתי כמו מטורפת. מקווה שמשהו יבין שם את כתב היד שלי...(או אם לא מבינים - מקבלים יותר נקודות?!)

למעלה