סקר קטן להכרת האנשים בפורום:

avigal23

New member
סקר קטן להכרת האנשים בפורום:

אוקי הסקר מתמקד בשאלה כמה פעמים בשבוע אתם רוקדים. אתם יכולים להוסיף באיזה ימים ואצל מי וכל מה שעולה בדעתכם. הרעיון פה הוא להכיר את שאר האנשים בפורום. אולי יש אדם שרוקד בהרקדה הזו ויש עוד אדם ולא ידעתם עליו? אולי אתם מדברים איתו כבר המון זמן ורק עכשיו תגלו שאתם ראיתם אותו כבר מספר פעמים? יכול להיות? אז הנה השאלות מה שכתוב חובה אלו השאלות העיקריות מה שכתוב רשות אתם לא חייבים רק שאנשים יכירו אתכם{אם אתם רוצים}.
כמה פעמים בשבוע אתם רוקדים? חובה
באיזה ימים רשות
אצל מי רשות אתם יכולים להוסיף עוד פרטים אם שכחתי ולא הוספתי... מקווה שנכיר טוב יותר אחד את השני

סקר

אני, כנראה, הראשון שעונה. אני רוקד, קבוע, פעמיים בשבוע, ביום א´ בגן שמואל אצל ירון כרמל וביום ה´ בבית הלוחם בחיפה אצל מאיר אמסלם. על זה נוספים לפעמים "חריגים". זהו, אני מקוה שגם אחרים יציגו את עצמם. שבת שלום!

avigal23

New member
תשובות שלי:

כתבתי את הסקר ושכחתי בעצמי לענות עליו. אז הנה התשובות שלי:
יום ב´ אצל בתיה קרוננברג במרכז הפיס קהילתי איילון
יום ד´ אצל בתיה קרוננברג בקאנטרי ל´
יום ה´ אצל בתיה קרוננברג מרכז ספורט-אביב אליאנס ו-
יום ש´ אצל אייל עוזרי בפארק הלאומי ברמת גן אז בסך הכל 4 פעמים בשבוע...מקווה לקרוא היכן אתם רוקדים גם כדי שנכיר יותר...ביי.

תשובות

כמה פעמים בשבוע: פעמיים עד שלוש. ימים: שלישי-חמישי ולעיתים גם שבתות. אצל מי: זאב מלוך - שער העמקים, זאב ניסים - אלונים, מאיר אמסלם - בית הלוחם.

בי

New member
אפשר לעשות מפגש בבית הלוחם?

מבטיחה לבוא כדי לפגוש אתכם שם. הייתי רק פעם אחת. לא נפלתי. אני רוקדת קבוע בכל יום שלישי בבית ההסתדרות בקריית חיים, ריקודי נוסטלגיה. מרגישה חובה לבוא כל שבוע גם אם אני לא מרגישה טוב, כי זה חוג ייחודי, ולצערי, כבר ראיתי חוגים מסוג זה שגוועו בגלל חוסר עקביות של הרוקדים בחוג. (זה של נצחי שעבר לישראל שיקר, ולפני יותר מעשר שנים החוג של משה תלם). רוקדת קבוע בהרקדות הנוסטלגיה החודשיות, במרחביה, באלונים, לפעמים בהעוגן, ועד לפני שנה, כשגרתי עוד בתל אביב, הלכתי קבוע להרקדה של מישאל בכפר המכביה. מההתחלה, לפני X שנים. (6? 7?) חוצמזה, לפעמים אני רוקדת ביום שני בטבעון אצל יאיר הראל. הרקדה נהדרת שמשלבת ריקודים מכל הזמנים, ומדריך מעולה. אני זוממת כבר הרבה זמן ליסוע להרקדות בגן שמואל של ירון כרמל, אבל מתעצלת ליסוע לבד. משה, האם אפשר להצטרף אליך לנסיעה לגן שמואל? ומה עם מפגש? אם תגידו שאתם באים ביום חמישי הקרוב, גם אני אבוא ואשמח להכיר אתכם.

א י י ב י

New member
לא קבוע

פעמיים בשבוע אבל לא בימים קבועים ולא במקומות קבועים - לפי נוחיות יומית מדלג בין: גדי ביטון - בית דני, לב הפארק, אוניברסיטה אבי פרץ - לב הפארק, הדר יוסף שרה אביב - טיילת ציון אוחיון - עין החורש ירון כרמל - קיסריה, גן שמואל שלום עמר - מטרו ווסט. איל עוזרי - הפארק הלאומי ןחוץ מפעמיים אלו עוד חזרה של להקת 30+.

תגובה לסקר

קבוע פעמיים לעתים מוסיפה עוד יום תלוי בזמן ובכוח בימים ראשון וחמישי

פעם עד פעמיים בשבוע

פעם היינו רוקדים הרבה יותר, אבל עכשיו יש לנו תינוקת קטנה - זה קצת מגביל... ביום חמישי אנחנו רוקדים אצל שמעון מרדכי בגולדה בחולון - הרקדה נפלאה שמשלבת חדש עם ישן. חוץ מזה אנחנו הולכים להרקדות נוסטלגיה: מישאל - פעם בחודש בשבת אייל עוזרי + אייל קרבלניק - פעם בחודש ביום שלישי. והשבוע אנחנו מתכוונים לנסות הרקדת נוסטלגיה חדשה ביום רביעי בקיבוץ יקום של חיים צמח ואייל קרבלניק.

למעלה