סקר קטן מי לדעתכם יהיו שתי העולות לליגת העל?

rafaelman

New member
סקר קטן מי לדעתכם יהיו שתי העולות לליגת העל?

המועמדות הכי רציניות הן הפועל פ"ת שתחזקה ממש בשחקנים מליגת העל,הכח ר"ג כנ"ל גם היא כמו פ"ת,הפועל חיפה שהחתימה את ערן לוי ועדן בן בסט תקנו אותי אם אני טועה כי נראה שזה לא הוא בכל מקרה הפועל חיפה לא ממש התחזקה והפועל עכו דעתי לפחות בעניין עכו שהם כל שנה שמים לעצמם מטרה לעלות ליגה ובאמצע העונה הקבוצה מתחילה לגמגם דעתי לפחות היא לא מועמדת הפועל רעננה שאין לי מושג מה איתה אבל היא הנאחס שלנו כי מעולם לא ניצחנו אותם,הפועל ר"ג שלכולם זכור שנת 2003 גמר גביע מכן ואלה לא צריך להזכיר,רמת השרון גם פה אין לא מושג מה איתה,עירוני ראשל"צ פעם הייתה קבוצה בליגת העל אך התדרדרה עד לליגה הארצית בשורותיה משחק רמי אבו לאבן שזוכר לנו היטב אחד הבטועים היותר טובים בכדורגל הישראלי,נצרת עלית שעושה רושם שבונה קבוצה חדשה אך לדעתי לא תתמודד על עלייה כי הם צריכים להיזהר שלא לרדת לליגת השלישית,אחי נצרת קבוצה נחמד שהרבה פעמיים בעונה שעברה עשתה בעיות לקבוצות הגדולות עד עכשיו זכור לי ההפסד 2-0 בחוץ נגדם ששם לדעתי הקבוצה באמת וויתרה על חלום ההעלייה,בני לוד אך בני לוד אותה בני לודה חטפה מב"ש 6 בראש וכולם היו בטוחים שהפועל בדרך לקרוע את הליגה אבל כולנו יודעים איך נגמר לדעתי גם פה אין סיכוי שהיא תתמודד על עלייה אם כי תיזהר לא לרדת ליגה. ואחרונה חביבה הפועל באר שבע שאני לא צריך לספר לכם על הקבוצה ומה שהיא עברה בקיץ האחרון אבל עושה רושם שקבוצה מתייצבת ואנחנו בדרך הנכונה לדעתי הפועל באר שבע מועמדת חזקה לעלייה כי כל שנה היא מועדמת כי בכל זאת קבוצה אם מסורת וקהל חייבת להיות בליגת העל ( חחח יצא חרוז ) אבל השנה זאת שנה מיוחדת אלונה ברקת הגיע ואיתה הנהלה חדשה והקהל האדום שצבע את ווסרמיל באדום ואלפיי אוהדים בכל משחק. אני הולך על הפועל פ"ת והפועל ב"ש שתי הקבוצות הכי גדולות בלאומית חייבות בליגת העל מה איתכם מי אתם חושבים? אבל תהיו אובייקטיבים ולא לבחור בקבוצה שאתם אוהדים אלה במי שאתם חושבים שהיא הכי חזקה

הפועל פ"ת עולה בפער גדול לדעתי

בנו שם קבוצה יותר טובה מזו שהייתה להם שנה שעברה וגם יש להם עומק מהספסל במקרה של פציעות. ב"ש (תלוי ברכש שיגיע עם ברקת) יתמודדו על המקום השני יחד עם הפועל חיפה (סגל בינוני אבל מגובש) עכו (קישור מצוין) ואולי גם ר"ג שלדעתי יכולה להפתיע באמצע הטבלה (עד כמה שיש בליגה הזו) ישחקו אחי נצרת , רמה"ש , הכח ורעננה נצרת עילית תרד בטוח וראשל"צ ולוד יאבקו על ההשארות אבל בליגה הזאת אף פעם אי אפשר לדעת הכל יכול לקרות שני הדברים היחידים שאני בטוח לגביהם הם הירידה של נצרת עילית והעלייה של פ"ת

eranpes4

New member
באר שבע והפועל חיפה

באר שבע מסיבה פשוטה - השחקן ה-12 חוזר והוא השחקן הכי חשוב ובעזרתו אני מאמין שנעלה.

למעלה