סקר קטן, עזרה גדולה בשבילי

d e m o sthenes

New member
סקר קטן, עזרה גדולה בשבילי

אני עורך סקר מסויים למען איזו עבודה לאוניברסיטה ואשמח אם תוכלו להקדיש בדיוק דקה לענות לי על 4 שאלות קלילות. הכל אנונימי כמובן| סדגש| א: גיל- ב: מנה 3 אומנים/להקות אהובים עלייך במיוחד- ג: כמה דיסקים מקוריים קנית בשנה האחרונה? ד: מה התדירות שבה הינך נוהג/ת להוריד מוסיקה דרך תוכנות ההורדה באינטרנט (אימיול,בירוטנט וכדומה...)? 1. לעולם לא. 2. לעיתים רחוקות 3. מדי פעם 4. לעיתים קרובות 5. מדי יום ביומו המון המון תודה.

FloorFiller

New member
עונה

א. 23 ב. קולדפליי, keane, מיוז ג. אף לא אחד ד. 4. לעיתים קרובות

amitk80

New member
מצטרף

א. גיל - 25 ב. סינרגיה, כנסית השכל, Cascada ג. אם זה דיסקים של DVD אז בסביבות 5, אם הכוונה לדיסק מוסיקה 0 ד. מדי פעם מוריד קבצי מוזיקה מהאינטרנט. בהצלחה

arbellec

New member
בבקשה...

א. 22 ב. Alice in Chains, Queens of the Stone Age,Tool ג. 6-7 ד. מדי פעם

מצטרפת לעונים

א. בת 22 ב. מאיר אריאל, ארכדי דוכין, שלום חנוך ג. 4 דיסקים, בדרך כלל יותר אבל הייתי בחו"ל :) ד. 2- לעיתים רחוקות מקווה שעזרתי, בהצלחה!

Cat79

New member
עונה

א: גיל- 28 ב: מנה 3 אומנים/להקות אהובים עלייך במיוחד- Evanescence, Linkin Park ו - Within Temptation ג: כמה דיסקים מקוריים קנית בשנה האחרונה? 0. ד: מה התדירות שבה הינך נוהג/ת להוריד מוסיקה דרך תוכנות ההורדה באינטרנט (אימיול,בירוטנט וכדומה...)? 4. לעיתים קרובות

TheBigBrother

New member
עונה

א: גיל- 23 ב: מנה 3 אומנים/להקות אהובים עלייך במיוחד- כל מיני אלטרנטיבים ואלקטרוניים ג: כמה דיסקים מקוריים קנית בשנה האחרונה? בשנה האחרונה 0 ד: מה התדירות שבה הינך נוהג/ת להוריד מוסיקה דרך תוכנות ההורדה באינטרנט (אימיול,בירוטנט וכדומה...)? בין "לעיתים קרובות " ל"מדי יום ביומו"

Moiraine

New member
יאללה../images/Emo13.gif

א: גיל- 18 ב: מנה 3 אומנים/להקות אהובים עלייך במיוחד- linkin park, roxette,breaking benjamin ג: כמה דיסקים מקוריים קנית בשנה האחרונה? לא קניתי. ד: מה התדירות שבה הינך נוהג/ת להוריד מוסיקה דרך תוכנות ההורדה באינטרנט (אימיול,בירוטנט וכדומה...)? 4. לעתים קרובות. (מאוד)

berta84

New member
התשובות שלי

א: גיל-23 ב: מנה 3 אומנים/להקות אהובים עלייך במיוחד-לאונרד כהן, יוסי בנאי ז"ל, חווה אלברשטיין ג: כמה דיסקים מקוריים קנית בשנה האחרונה? 0 ד: מה התדירות שבה הינך נוהג/ת להוריד מוסיקה דרך תוכנות ההורדה באינטרנט (אימיול,בירוטנט וכדומה...)? לעיתים רחוקות

למעלה