סקר קטן קצת באיחור........

ה אורחת

New member
סקר קטן קצת באיחור........

בגלל שלא ממש הייתי כאן מתחילת ההקמה של הפורום יותר נכון אני כאן פחות משבוע אז יש לי שאלה, אני ראיתי את טרויה בקולנוע שלוש פעמים והרגשתי כמו סתומה למרות שהייתי הולכת שוב, רציתי לדעת כמה פעמים ראיתם את הסרט, זו רק אני הסתומה או שיש יותר שרוטים ממני? :)

NarihS

New member
את ממש לא סתומה..

אני אומנם ראיתי את זה פעם אחת בקולנוע, אבל היו סרטים אחרים שגם ראיתי 3 פעמים או פעמיים בקולנוע..

רציתי ללכת שוב אבל לא הלכתי..

חוצמזה יש לי אותו כרגע במחשב ..אז אני לא מצטערת שלא הלכתי ..אבל זה בהחלט סרט שנחמד לראות מלא פעמים..

ה אורחת

New member
המממ האמת,...

שגם לי יש כבר צרוב שחברה קנתה לי ואני בטח אקנה עוד צרוב מחו"ל ובטח שהדיוידי המקורי ייצא תיהיה לי גרסה גם שלו אבל אני נהנית מכל רגע אז חפיף, ראיתי את הסרט אפילו פעם אחת על מסך הסינמקס בסינמה סיטי, זה היה כל כך עצום כמעט חטפתי התקף לב *טפו טפו טפו*.......... זה משוגר על מסך Imax שאפשר לשדר עליו גם תלת מימד אז זה הרגיש כאילו עוד שנייה בראד קופץ עליי החוצה צתוך המסך... פוווש....

ה אורחת

New member
מאיפה צרבת?......

מהמחשב, קנית צרוב בארץ, בחו"ל, או משו אחר...... אה ויש לך Special Features את יודעת בונוסים וכאלה? :)

אני לא צרבתי ...חברה הביאה לי אותו

ואין לי מושג מאיפה היא פשוט הביאה לי ....ומה זה הבונוסים האלה

ה אורחת

New member
הבונוסים את יודעת....

בדיסקים דיוידי מקוריים תמיד יש בונוסים, ראיונות עם השחקנים, מאחורי הקלעים וכאלה, בטח בדיוידי המקורי שייצא יהיו דברים מגנובים כאלה

karin byrne

New member
אמממ ת'אמת...

ראיתי ת'סרט בקולנוע פעם אחת...בכלל ראיתי אותו רק פעם אחת...די מבאס...לא הייתה לי בעיה לראות אותו עוד 50 פעם בקולנוע הבעיה הייתה שלא היה מי שיבוא איתי עוד פעם...אז אני מחכה לדי וי די ואממממ נקנה אותו....

ה אורחת

New member
אני אלך איתך ../images/Emo9.gif אה ולמיצי....

טוב אז קודם לביירנית, אני אלך איתך ראיתי את זה כבר שלוש פעמים אין לי בעיה לעוד חמישים פעם מעבר לזה כבר אפשר להספיק לספור
אה ולמיצי קראתי את המאמר שלך על הסרט ולמרות שהוא לא ממש מעודד בלשון המעטה ללכת לראות את הסרט ולמרות שזה אחד הסרטים הכי יפים שראיתי בכל היקום ולא לא רק בגלל החצאית של בראד למרות זאת ומלבד שזה עניין של טעם אני רוצה לומר לך כל הכבוד! סוף סוף אני מוצאת מישהי ואני מדגישה מישהי כי אצלנו זה יותר קשה במצבים שכאלה (וכשאני אומרת מצבים אני מתכוונת לסצנות מעניינות של אנשים מעניינים או חם פה........).............. כן בכל אופן כל הכבוד שמישהו רואה מעבר לשיטחיות כבר חשבתי שאני בודדה בעולם, בראד פיט אומר בערך במיליון שפות מהמם על ונכון שזה נכון אבל אף אחד לא שופט אותו בגלל הכשרון שלו כולם רק רואים את החיצוניות, בראד הוא שחקן אופי נהדר ובכלל לא משנה איך הוא נראה מגיעה לו הרבה יותר הערכה מזה! אז למרות שהשמצת, ולמרות שאני הכנסתי את הסרט הזה לרשימת הסרטים האהובים עליי בהיסטוריה למרות זאת קבלי ח"ח כל הכבוד! די לשיטחיות!

מיצי007

New member
אההה תודה תודה חמודה../images/Emo9.gif

אני כותבת ככה כי אחרי הכל,בלי קשר לבראד פיט אני קודם כל מסתכלת על התמונה הכוללת של הסרט,וכאן התמונה הכוללת ממש לא מצאה חן בעיני! אבל כמו שאמרת,וגם אני,בראד פיט הוא הרבה מעבר לפרצוף יפה וחבל שבסרט הזה היה דגש רק על הפרצוף היה שלו...או יותר נכון קצת יותר דרומה

ה אורחת

New member
חחחחח דרומה, אהבתי!...

וחפיף כשאת צודקת את צודקת!.... אמ ואת בת 19 נכון?

ה אורחת

New member
No special reason.........

זה היה כתוב בפרטים שלך, רציתי לדעת אם זה נכון זה הכל D-: אני בת 16 וחצי by the way

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifממ..

אני הייתי מתה ללכת לראות ת'סרט שוב
אבל זה לא יצא... אבל איך שיצא הדי וי די בארץ אני אחרוש על הסרט הזה..

למעלה