סקר קטן שלי..

סקר קטן שלי..

ואני מאוד אשמח אם תענו לי .. והוא הולך ככה.. מי מבין המשתתפים בפורום זה (בלבד, ראשון לציון) לוקח חלק באחד (או יותר) מהפורומים הבאים: "בני עקיבא" "דתיים" "נוער יח"ד" "נוער שינוי" "אקטואליה לנוער" "הליכוד" "מולדת -מיסודו של גנדי" "מפלגת העבודה" "מפלגת שינוי" נוער שינוי" "תנועת צומת" עזה- מתנתקים חד צדדית" השמאל שלנו" פצפיזם" "סרבנות -בעד ונגד" אני לדוגמא לוקח חלק ברוב הרשימה כאן....

just almog

New member
המ

"בני עקיבא" לא "דתיים" לא "נוער יח"ד" לא [מה] "נוער שינוי" כנ"ל "אקטואליה לנוער" לא!!1 "הליכוד" לא "מולדת -מיסודו של גנדי" לא [וואט דה..] "מפלגת העבודה" לא "מפלגת שינוי" לא נוער שינוי" לא "תנועת צומת" לא עזה- מתנתקים חד צדדית" לא השמאל שלנו" לאאא פצפיזם" לאא "סרבנות -בעד ונגד" לא =]

sunshiner

New member
לוקח חלק ברוב הרשימה כאן?

לדוגמה, אתה חבר גם בפורום דתיים וגם בפורום שינוי?

cobainos

New member
אצלינו,חיות הפוליטיקה...

נהוג לבוא לפורומים של אחרים כדי להשמיע דיעה,לשמוע את דעות הצד השני,לקבל הסברים ולנסות להבין...אם זה לא היה,חצי מהפורומים האלה היו נסגרים.

cobainos

New member
אני...

הייתי פעם פעיל בפורום נוער יח"ד אבל זה היה אז נוער מרצ,כי הייתי בנוער עצמו... פה ושם גיחות לנוער שינוי ומולדת(בעיקר בשביל הבידור.היה מצחיק לקרא שם לפעמים ובטח גם עד היום) אין לי כח כבר לכתוב בפורומים פוליטיים זה מתיש
ובנוער יחד יש אנשים שמתבטאים כ"כ טוב ויודעים כ"כ הרבה דברים שזה כבר כאב מח...

כן..

אני גם וגם.. ובדיוק מאותה הסיבה שנועם הסביר.. וחוץ מזה בקשר לפורום של מולדת.. הוא די ז"ל.. לא ברור למה.. טוב האמת די ברור.. לא משנה.. בכל מקרה.. הוא בטח יקום לתחיה בבחירות הקרובות (אמן)

חןשסק

New member
אז אני מיוחדת, ואני לא ../images/Emo3.gif

אני פשוט שונאת לדבר על זה, לשמוע על זה, להתעסק בזה.

cobainos

New member
תסלחו לי אבל אני ממש לא מבין את זה

פוליטיקה,מעבר לשחיתויות ולכל הגועל נפש(ואני מבין שזה מגעיל,גם אותי זה מגעיל) זה לצערינו מה שגדול קובע את דרך החיים.

ofir_y

New member
אנחנו קובעים לעצמינו את החיים.

* אופיר, ברגע עמוק של פלצנות * אני יכול להגיד לך שגם הפיזיקה קובעת לנו את החיים, ובעצם כל מה שקשור לחשמל ומחשבים . אבל לא את כולם מעניין פיזיקה ואלקטרוניקה - נכון?

H i i B i T c H

New member
אתה חמודדדדדדדדדדדד

אבל דפוק..........מה אתה בגיל אפס חחחחחחחחחח יה אידיוט

SoldieRonit

New member
בפורומים-אני לא בפועל.בפועל-אני....

גם לא
[למי יש זמן
]
יש לכם ד"ש ממיקי

למעלה