סקר קטן שמענין אותי

מעין26

New member
סקר קטן שמענין אותי

מי מהבנות פה מעשנות סיגריות? אני עישנתי קרוב לקופסה ביום והפסקתי ועכשיו אני מעשנת כמה סיגריות בודדות אבל קשה לי בלעדיהן ומצד שני חייבים להפסיק כי בהריון אסור.

פּוֹנְג

New member
אני מעשנת מעט מאד

בדרך כלל לא יותר מ -4 סיגריות ביום (על פי הרופאים שאני מכירה - זה לא נחשב עישון) בכל מקרה, לאחרונה אני כמעט ולא מעשנת סיגריה במספר ימים. הקטע הוא שהחשק לעשן לא היה לי בשבועיים האחרונים בכלל, והוא בא עם הביוץ... מה שאני אומרת זה שלפני הביוץ, כשאין סיכוי שמשהו הצליח, אז לא בא לי לעשן, ואחרי הביוץ, שאולי דווקא עכשיו גדל בי משהו - בא לי סיגרייה. אבל בגלל שזה כזה מינורי, אני מרשה לעצמי, בלי נקיפות מצפון, לעשן את הסיגרייה הבודדת הזו פעם ביומיים...

הצילווווווו!

התביישתי לשאול אבל אני מעשנת קופסא ביום ומצד אחד מתפללת לפסים ומצד שני מתה מפחד כי אני יודעת שאצטרך להפסיק לעשן..... איך לעזאזל עושים את זה?

מעין26

New member
יש לי טיפ קטן

תראי אני ממש מבינה לליבך ולריאותיך, אני הצלחתי להפחית את הסיגריות ממש והחזיק חודשים עם סיגריה אחת בשבוע בזכות המשאף הזה "ניקורט"נדמה לי שקוראים לזה, אבל הנה עובדה שבשבוע האחרון התחלתי לשנורר עוד פעם סיגריות ובסוף קניתי לי חזרה קופסה, ותוך 4 ימים היא תכף תגמר, אז קודם כל החלטתי שיותר אני לא קונה אלא רק משנוררת וזה מפחית את הסיגריות בהמון וככה את אוטומטית יורדת ל2-3 סיגריות. ולכשנהיה בהריון המצפון שלנו לא יתן לנו לעשן אני מבטיחה לך.

לא מעשנת, הוא עישן וכבר שנים שלא,

כדאי להפסיק, עכשיו כשיש לכן מטרה חשובה, זה יכול להוות קטליזטור טוב. חוץ מזה תמיד יש ריח מסריח בשיער ובבגדים, אז יאלה להפסיק. (אגב אני כוססת ציפורנים כרונית, זה גם סוג של התמכרות שאני לא יכולה להפסיק) בעלי הפסיק לעשן תוך יום, אחרי תקופה של שנים של חפיסה ויותר. הוא פשוט ראה חבר ילדות מאושפז עם צינתור.

m i c h a l y

New member
גם אני מעשנת...

אבל קצת כך שכרגע אין לי הרבה התלבטויות.... כשאגיע לגשר שני הפסים (שיגיעו כבר!) אעבור אותו.

נשואה 28

New member
ואני גם מעשנת...../images/Emo4.gif

וחושבת הרבה על איך פתאום אני אפסיק לעשן אחרי שאני מעשנת היום קופסא אחת ליום, אבל אני נוטה להאמין שכמו שאני רואה נשים בהריון מעשנות וזה עושה לי רע
, אז בטח המצפון לא ייתן לי להמשיך. מקווה בכל אופן

אופה3

New member
ואני גם מעשנת, קופסא ליום

ומקווה שאהיה בהריון, הסיגריות לפח כל טוב האופה

28קטנה

New member
עשנתי מאז הצבא

בערך 10 -5 סיגריות ליום ממש לא נורא, ובערך מאז שאני עם הבעלול שלא מעשן (ברוך השם) אני לא מעשנת. היום ריח של סיגריות חזק עושה לי כאבי ראש ואני ממש לא נמשכת לזה. אני מחזיקה לכל מי שמנסה להגמל אצבעות , המטרה כידוע מקדשת את האמצעים. תחשבו שהתינוקלה רוצה להגיע לגוף של אמא שנקי מניקוטין ומרעלים .

גמילה מסיגריות

אני עישנתי במשך 10 שנים וברגע שהחלטתי להכנס להריון (מנסה כבר חצי שנה) קבעתי לי יום שבו אפסיק לעשן, ועשיתי זאת בהדרגה. בכל שבוע הורדתי סיגריה. כמו כן פיתחתי לי תיאוריות שהעיקרית אשר עבדה עלי היא, שסיגריות עושות שמות לעור - קמטים, מין צבע אפרפר ושלא לדבר על בעיות בריאות. אני גאה להגיד שהצלחתי והיום כבר 7 חודשים ללא עישון. הלואי וזה יגרום למישהי ללכת בעקבותי ולאמץ את השיטה, בהחלט שווה. הבעיה היא שעכשיו התיאוריה הנוכחית שלי היא שעישון פוגע בפוריות, ובגלל זה אני לא מצליחה להכנס להריון. ועוד בעיה, שבגלל הפסקת הסיגריות, אני שותה יותר אלכוהול. וזה מביא אותי לשאלה הבאה - האם לדעכתן אלכוהול פוגע בפוריות?

אני מעשנת פסיבית.. לצערי הבעלול

מעשן המון..... מקווה שכשאני יהיה בהריון זו תהיה סיבה טובה לעזור לו להיגמל...

אופה3

New member
לנעמי, אלכוהול בהחלטמזיק, גם לך

וגם לעובר, ממש לא ממומלץ לשתות אלכוהול, אולי כוסית קטנה פעם בשבוע שבועיים, אבל אל תגזימי עם זה, זה לא בריא בכלל, לא בנסיונות ולא בהיריון כל טוב ובהצלחה האופה

אלכוהול ופוריות

בהריון בוודאי שלא אשתה אין לי ספק בכלל, בגלל זה גם הכנתי את עצמי מראש והפסקתי לעשן עוד לפני שנקלטתי. ובענין האלכוהול, אני לא שותה הרבה, אך האם הנזק יכול להיות ארוך טווח? תודה ובהצלחה לכולנו.

m i c h a l y

New member
אני מקווה שלא....

אני גם יודעת שלא אשתה כשאהיה בהריון, אך כרגע בשבועיים של ה"בטוח לא" אני כן שותה. אמנם לא בכמויות רציניות (לא תדירות גבוהה ולא משתכרת) אני ממש מקווה שזה בסדר....

למעלה