סקר קטן שעשיתי

גילי 25

New member
סקר קטן שעשיתי

החלטנו שלא לחזור לביתנו הבלתי ממוזג אחרי החתונה, ולחגוג את היום הגדול עד הסוף. בקיצור, הנה המחירים, שכוללים בכל המקומות כל מיני פינוקים כמו שמפניה ופירות או ממתקים לחדר, ארוחת בוקר, קישוט החדר וכו´. בחלק מהמקומות המחיר כולל גם כניסה לספא, ובחלק לא (אבל זה לא משמעותי, משהו כמו 30 שקל לאדם): מלון דניאל בהרצליה - 820 שקל מלון השרון הרצליה - 550 שקל (עם הבטחה מפורשת לשדרג לחדר הכי טוב שפנוי באותו יום, ובמידה שיש - גם לסוויטה!) דוד אינטרקונטיננטל ת"א - 850 שקל דן ת"א - 806 לחדר רגיל, 1030 חדר שפונה לים שרתון ת"א - 750 שקל הילטון ת"א - 850 שקל וזהו. אגב, נראה לי שנלך על האופציה השפויה - מלון השרון.

ababab

New member
אתם הולכים להשאר שם לילה אחד

אני גם חשבתי ללכת למלון אחרי החתונה זה יותר נחמד ומרגש. רציתי רק לילה אחד. אבל שני דברים גרמו לי לא ללכת: אחד נראה לי אחרי החתונה יש סיכוי די טוב שאחרי שנעביר קצת חוויות פשוט ארצה לישון ולישון טוב ואני שינה הכי טוב בבית. שנית, אני יודעת שרוב המקומות מבקשים לפנות את החדר בסביבות עשר או שתים עשרה בצהרים, ואם זה נכון, אז אותי אישית, יבאס אם אני באה באמצע הלילה, לקום למחרת בשעה שמכתיבים לי, ובעצם לא להנות כמעט מהמלון, אז אולי אני טועה, ואם לא תבררי אם יש שעת פינוי. (אלא במידה ואת מתכננת שהייה של יותר מלילה ואז זה לא משנה ונראה לי רעיון נחמד).דרך אגב אני לא יודעת אם קיבלת אבל שלחתי לך אימיל היום. אני עברתי אצל רוני פרנקל אותה חוויה שאת עברת. ואני מתחתנת חמישה ימים לפנייך בעדן על המים.

גילי 25

New member
איזה כיף, נוכל להעביר חוויות ../images/Emo6.gif

את מתחתנת יום לפני ראש השנה? כי לדעתי, 5 ימים לפניי זה מוצ"ש. וחצמזה, מה נגמר עם רוני פרנקל? (את מבינה שלא קיבלתי את האי-מייל, כי אני בעבודה).

ababab

New member
גילי, חתונה יום לפני ערב יום כיפור

גילי שלום, (למקרה שהאימיל לא יגיע אליך אז אני כותבת לך שוב את מה שכתבתי לך שם) הכל התחיל שראיתי את ההודעה שלך על רוני פרנקל בפורום אחר. וחיפשתי אותך כדי לדעת מה עשית בסוף עם רוני פרנקל. וסוף סוף מצאתי אותך היום פה בפורום. אני מתחתנת 5 ימים אחרייך, כלומר יום לפני ערב יום כיפור, זה יוצא יום שלישי. ככה שאת לפני. בנתיים אני עושה הכל אצל רוני פרנקל. למרות שחשבתי אולי לברר אתל אתי...נראה. אנחנו גם כמעט סגרנו עם מקסימום מוסיקה למרות שבסוף בחרנו בזברה. למה? בלי סיבה מיוחדת שניהם עשו עלינו רושם טוב, אבל נפגשנו עם די גי אחר משלכם. (נראה לי שהדי גי שפגשתם במקסימום מוסיקה הוא יותר טוב מזה שאנחנו נפגשנו איתו). בשמלה התלבטתי בין יאיר זרמו´ן לבין עמנואל. שניהם טובים. אצל עמנואל הייתי אחרי שהייתי אצל יאיר, ואת שתי השמלות מאוד אהבתי, אבל סגרתי בסוף אצל עמנואל. לקחתם את המעצבת של עדן? בשביל החופה ועיצוב המקום?אני אשמח לשמוע ממך. כי נראה לי שיש לנו כמה דברים במשותף לפחות בכל הנוגע לחתונה. לילה טוב.

למעלה