סקר קטן.

Manga136

New member
סקר קטן. ../images/Emo3.gif ../images/Emo142.gif

הסקר מתבסס על זה שיש גם אנשים בפורום שצופים בתוכנית בקצב ישראל, ולעומת זאת יש גם אנשים שצופים בקצב ארה"ב בפורום. הסקר הוא: אתם צופים בקצב ישראל או ארה"ב? וזה יהיה נחמד אם תנמקו למה.

ארה"ב.

בגלל שזה משפר נורא את האנגלית
(חח סתם.) כי אני חולה על ספויילרים ודברים שעוד לא בארץ... וחוצמזה בארץ הקצב הוא נורא איטי

Manga136

New member
אני צופה בקצב ארה"ב. ../images/Emo142.gif

בגלל ש... טוב, זה מגוחך. אבל עדיין... הנה הסיבה: בהתחלה בכלל לא ידעתי שהתוכנית משודרת בישראל. חיפשתי ביוטוב "ANTM" ומצאתי את הפרקים הראשונים של עונה 8 (זה היה כשהיא התחילה). צפיתי בהם. ואז מצאתי את הפורום הזה (דרך מנוע חיפוש), וגיליתי שבעצם כש גיליתי לעצמי ספוילרים רבים. צפיתי באותם פרקים גיליתי לעצמי ספוילרים רבים מידי, ולכן כבר לא יכולתי לפנות אחורה, וגם היו לי הרי פייבוריטיות. אז המשכתי לצפות בקצב ארה"ב, ומתי שיש בטלוויזיה אני צופה.

Manga136

New member
אויש... XP../images/Emo142.gif

וגיליתי שבעצם כש גיליתי לעצמי ספוילרים רבים. צפיתי באותם פרקים גיליתי לעצמי ספוילרים רבים מידי=וגיליתי שבעצם כשצפיתי באותם פרקים גיליתי לעצמי ספוילרים רבים מידי יותר טוב

Nataly B

New member
ישראל

אני רואה הרבה מאוד דברים לפי הקצב של ארה"ב והחלטתי שאת הטופ מודל אני אראה בקצב של ישראל :)

ארה''ב

כי זה יותר כיף בישראל זה נורא איטי אני רואה עכשיו עונה 9 ובישראל בקרוב תתחיל 7 חחחח אבל רואה בטלוויזיה שיש זה גם נחמד

NP16

New member
ישראל אבל זה מסובך

כי החודש ככה ראיתי את העונה השביעית..מה שאומר שזה לא הקצב לא של זה ולא של זה.. וסביר להניח שאני גם אראה את העונה השמינית והתשיעית לפני שהן יהיו בארץ,אבל גם,אחרי שיגמרו

ישראל

פשוט כי יש תרגום
זה יותר נוח לי לראות את זה ככה מאשר באינטרנט באנגלית ושלפעמים יש מילים שאני לא מבינה או משו, זה דיי מעצבן. חוץ מזה לא כ"כ דחוף לי להתקדם בפרקים

JoNy Boi

New member
../images/Emo61.gif../images/Emo73.gifארה"ב.

אני צופה בקצב ארה"ב כי אני יודע אנגלית ואין לי כוח לחכות שנים עד שישראל תואיל בטובה לשדר את העונות בקצב שלהם. אבל תרגום זה נחמד בכל זאת

efif1212

New member
יונייטד סטייטס אופ אמריקה ../images/Emo9.gif

כי הקצב של ישראל א-י-ט-י, וכמו כל הסדרות שאני רואה- אני בקצב ארה"ב. אני לא אוהבת לחכות הרבה, גם ככה שבוע בין פרק לפרק זה הרבה...חחח

Yann Tiersen

New member
בעיקרון, ישראל

אבל לאחרונה ראיתי את עונה שבע (המדהימה) ביוטוב. ואני יודעת ספוילרים (כולל זוכות) של העונות שלא שודרו בארץ. אני פשוט עצלנית מידי בשביל לראות ביוטוב את כל העונות..
.

ארה"ב

וזה רק כי כשהייתה העונה החמישית כאן, נגמרה העונה השביעית כבר שם [ואפילו התחילה השמינית?]. עכשיו הם קצת מנסים להאיץ את הקצב, נראה מה ייצא מזה :)

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ארה"ב

כבר מהעונה ה-3 ראיתי בארה"ב,אבל שנה ככה אחרי שהיא שודרה,כי רק נגמרה העונה ה-2 בארץ וידעתי שיש עוד עונות וזה. ומהעונה ה-5 צפיתי שבוע שבוע בקצב שלהם גם.

Miss Murder

New member
ארה"ב

עד סוף העונה השישית ראיתי בקצב ישראל,אבל אז ראיתי שיש את כל העונות ביוטיוב וכבר מתתי לדעת מי הזוכות של העונות שעדיין לא שודרו..

mikmikonet

New member
קצב ישראל ולפעמים לפניו, אבל לא לפי ארה"ב

בעונות הראשונות ראיתי רק לפי הארץ. לא הייתי ממש מעורבת בזה שאפשר לראות באינטרנט... את עונה 4 כבר ראיתי באינטרנט כי בארץ בטלויזיה זה שודר בשבת, כנ"ל את עונה 5 -אבל עדיין זה לא היה קצב ארה"ב. זה אפילו היה אחרי ישראל... לא זוכרת. את עונות 6 ו-7 ראיתי ביו-טיוב לפני שהן הגיעו לארץ. אבל לפי קצב ארה"ב אף פעם לא ראיתי. לא ראיתי את עונות 8 ו-9 עדיין

למעלה