סקר קטן

guysa2

New member
סקר קטן

קצת שנראה לפני הקורס (מפ"ס) מה הכוחות ומי נגד מי... השאלה היא מי מהסירות הכי היית רוצה להיות עליה בקורס? (לבחור רק אחת!!): א. גרוסמן ב. סלוניקי ג. ווינדמילר ד. יולית (לוויסנית) ה. צופית נ.ב נא להוסיף את שם השבט אליו אתם משתייכים...

Anogs

New member
הסלוניקי

למרות שכבר סיימתי את מפ"ס.. עם כל הכבוד שיש לי לסירות התל אביביות, אני מצטער..אבל במקום השני הגרוסמן ללא ספק.

Anogs

New member
שחר צילם אותנו..

בגרירה לכיף כרמל, בהתחלה של ההפלגה ארוכה במפ"ס.

moshikoha

New member
אני!!!

אני הייתי בוחר את הווינדמילר כי היא הלוויתנית הכי מהירה בארץ לקחה בשיוטי השלושה :D ואם לא אז היולית! כי היא כמו סנונית והדגש על תזוזה וחיסולים

אוהד ט

New member
הבחירה שלי...

כמובן הסלוניקי כי הייתי עליה בקורס מפ'ס עם ענוגס (אני מתחת לאליאור בתמונה) אבל אם הייתה לי עוד בחירה הייתי לוקח את היולית,למרות אין לה בומצ'ק וגלגלאות ראשי כאלה טובים היא קצת דומה לסנונית ,היא מפליגה מממממששששש מעולה ואפ לוויתנית בארץ לא מסתובבת מהר בארץ,שאלו אנשים שהיו על הווינדמילר או סלוניקי או לוויתנית בכלל ושהם גם הפליגו על היולית יגידו איזה מהר היא מסתובבת,פעם ראשונה שהפלגתי עליה זה היה פשוט מדהים כמה הסיבובים שלי כל כך מהירים. אם אתם רוצים,תכתבו ביוטיוב 'צופי ים' ויש שם סרטון שאנחנו מפליגים על היולית ,לקראת הסוף עושים סיבוב -סתכלו איזה מהיר הוא... בהצלחה למפסניקים!!

למעלה