סקר קטן

סקר קטן

למי שיש את הדיסק החדש, מתבקשת לסמן לייק
.

דידושקע

New member
אתן תסקלו אותי באבנים, אבל

אני מתלבטת בין זה של רונה לחדש של ארקטיק מאנקיז. תשאלו מה הקשר ולמה לא לקנות את שניהם? טוב, באמת אין קשר. העניין הוא: א- תקציבי המעט מוגבל, ב- אני לא לעולם לא קונה שני אלבומים בבת אחת. מבחינתי כל אלבום זה משהו מיוחד, משהו בפני עצמו, אוצר חדש שצריך לגלות ולהשקיע בו ולהקדיש לו את מירב תשומת הלב. עד שמרגישים מוכנים לאלבום הבא. אז אין סיכוי לקנות את שניהם. מי יהיה בר המזל? (מעניין באמת מה תענו לי
)

אני לא מכירה את ארקטיק מאנקיז

אבל אם זה עניין תקציבי, או לקנות או להוריד אני תמיד בעד לקנות מוסיקה ישראלית ולהוריד את הלהקות המפורסמות יותר.

../images/Emo45.gif סופסוף~!

עוד לא הוצאתי מהניילון אפילו אבל אני חייבת לציין שהעטיפה ממש מכוערת. באמת יש בעיצוב שלה משהו שמזכיר שדה תעופה - אפרורי ומשעמם. זה די מבאס כי העטיפה של "עיניים זרות" למשל היתה מהממת.

groishir

New member
חחח אבל שדה תעופה

הוא ממש לא אפרורי ומשעמם! בתור אחת שנמצאת שם די הרבה. העטיפה קצת לא ברורה כזאת, ז"א, הזווית צילום של רונה לא הכי יפה.

דאגלס אדאמס (הגאון!) כבר כתב

"שום שפה עלי אדמות לא הפיקה מעולם את הביטוי 'יפה כמו נמל תעופה', ובלי ספק אין זו מקריות גרידא. נמלי תעופה הם מכוערים. חלקם מכוערים מאוד. אחדים מהם מגיעים למדרגת כיעור שאי אפשר להשיגה בלי מאמץ מיוחד". העטיפה באמת לא משהו

לא נראה לי שהוא ביקר בארץ

אבל אף על פי שנמל התעופה שלנו חדש ונוצץ אי אפשר להגיד שהוא יפה. פשוט בניין מרווח נקי וממוזג. זה לא מקום שאת באה אליו כדי לספוג קסם ואווירה.

ואחרי שהוצאתי מהניילון...

גם הבפנים נוראי. מה זה הפונט המגעיל הזה? איך התכלת קשור לשחור? ואיך הצליחו להוציא בחורה יפהפיה כמו רונה לא טוב כמעט בכל אחת מהתמונות? לגבי האלבום עצמו - היום שמעתי אותו בפעם הראשונה ויש לי מה להגיד אבל אחכה לשמיעה חוזרת.

למעלה