סקר קטן:

ilovedoctorwho

New member
סקר קטן:

מי יותר טוב: הדוקטור העשירי(דיויד טננט) או הדוקטור האחד עשר(מאט סמית')

shaharEB

New member
דיוויד טננט ../images/Emo47.gif העשירי-

אני חושבת שדיוויד שיחק את הדוקטור בצורה אמינה יותר ופחות ילדותית- הוא ידע לשחק את הדוקטור באופן דרמטי [מה שמאט לא עושה הכי בהצלחה לדעתי] ובאופן מצחיק וההבעות שלו פשוט עשו את הכל. הדיבור המהיר, הwell ,allon-sy [שניסו להחליף לא הכי בהצלחה בג'רונימו] ה im so sorry - הוא פשוט ה-דוקטור מבחינתי ואני מאוד עצובה שהוא כבר לא הדוקטור
ומקווה שהוא יחזור איכשיהו
אני גם אוהבת את הצבע של הטרדיס הקודמת יותר
וגם אהבתי את הcompanies שלו יותר- רוז ודונה
לא שיש לי בעיה עם מאט סמית', הוא גם אחלה דוקטור,ממש
אבל טיפה פחות
לא אהבתי כל כך את המשחק שלו בעונה החמישית, אבל בשישית הוא השתפר
אני מאוד אוהבת את הנאומים שלו =) , פשוט היו לו נעליים גדולות מדי להיכנס אליהן
לדעתי.

Outplay

New member
אין מה להשוות

שונא השוואות, כל אחד מביא דוקטור אחר. אקלסטון הביא דוקטור רציני, טננט הביא שילובים, מאט מביא אחד שקצת יותר ילדותי, אבל אני ממש אוהב את הדוקטור שלו ואני בטוח שנגיע לסוף העונה ויהיו דברים קצת יותר רציניים (יותר מהפנדוריקה בוא נגיד) אז יצא ממנו הצד היותר דרמטי ורציני.. הוא נכנס לנעליים גדולות מאד ולדעתי הוא עושה את זה בהצלחה

M00PS

New member
קשה לבחור

מילא השוואה בין ה-9 או 10 ל-11, אז ברור לי מי לוקח (סורי מיסטר סמית', לא מתחברת לדוקטור-על-ספידים-ומוצץ שלך). אבל בין 9 ל-10... אני כל כך אוהבת את שניהם. אני משערת שאני אבחר בטננט.

בחירה קשה

אני אוהבת את שניהם בצורה שונה, גם את התשיעי (שחבל שלא המשיך ליותר מעונה אחת). אני נמנעת, אני באמת אוהבת את שניהם. נראה לי שאני היחידה...

מוגלי7

New member
אני אוהב את שניהם מאוד.

נראה לי שאני מתחבר יותר לטננט כי אני בכללי מתחבר יותר לתקופה שלו בסדרה, אבל אני עדיין אוהב את מאט. הוא משחק את הדוקטור שמופאט כתב לו בצורה נהדרת. אבל בלי קשר לשני אלה, אקלסטון תמיד יהיה הדוקטור שלי.

אני אוהבת את שניהם.

אבל אני מעדיפה את העשירי בשלב הפרה-פציפיזם קיצוני שלו, סביבות עונה שנייה.

jacobyd

New member
תלוי...

כשחקן ההתלבטות שלי קשה בין טננט לאקלסטון (עם יתרון לטננט) כדוקטור אני הכי אוהב את הדוקטור של מאט סמית- לא נראה לי שהוא שחקן כזה טוב אבל התפקיד הזה פשוט בנוי עליו

קתרינהA

New member
תשובה קצת לא נחרצת...

טננט הוא הדוקטור שלי. אין מה לעשות. אבל אני חושבת שסמית הוא דוקטור יותר מוצלח. הפרשנות שלו לדמות יותר מעניינת, הוא משחק מעולה בעיני אדם זקן בגוף של צעיר, והוא הרבה הרבה הרבה יותר חייזרי.

Lhuna1

New member
איזו בחירה בלתי אפשרית

אם היו מצמידים לי אקדח לרכה ומכריחים לבחור אז כנראה הייתי בוחרת בטננט. אבל אני באמת מתה על שניהם כמעט באותה מידה.

למעלה