סקר קטן

tch111

New member
סקר קטן

1. האם אתם קונים מותגים שבמקרים רבים זולים בהרבה ממוצרים מקוריים.
2. האם אתם מושפעים מפרסומות באמצעי התקשורת.

1. כן 2. מעט מאוד

1. קונה "תחליפים" ומותג הבית אבל מצפה שיהיה זול משמעותית מהמקור. תלוי במוצר, בודקת מי היצרן ואמשיך לקנות רק אם באמת איכותי.
2. מושפעת אבל במידה מועטה מאוד. כלומר, ייתכן שאחשף למוצר או מבצע דרך פרסומות אבל בדרך כלל הפרסומות מעצבנות אותי אז אני "עוורת פרסומות".

tch111

New member
בד"כ לא מופיע שם היצרן על מותג

זה גם מותר עפ"י החוק, הרשת שמוכרת מותג אחראית לטיב המוצר.

revavonet

New member
דווקא הם מחוייבים לכתוב מי היצרן.

עפ"י חוק.
על כל מוצר, גם אם הוא מותג הבית של רשת מסויימת חייב להיות כתוב שם היצרן.
מודה שקשה מאוד לראות אותו לפעמים, מכיוון שלרשת אין שום אינטרס שתראו מי מייצר להם, וגם ליצרן לא, מכיוון שאם הוא מייצר לעצמו תחת שם אחד ולרשת תחת שם אחר והמוצר של הרשת יותר זול, לצרכנים לא יהיה כדאי לקנות את שלו.
אני תמיד בודקת מי מייצר את מותג הבית וחוסכת ככה כמה שקלים.

tch111

New member
עונה גם

1. אנחנו קונים מותגים, בפעם הראשונה לנסיון אם טוב לא פחות מהמקורי קונים רק את המותג.
2. אישית, אני מושפע מאוד מפרסומות, לא קונה.
אצלנו הסופר בו אנו קונים יש כמעט הכל מותגים, ההפרש הוא ממש משמעותי במחיר, והטיב מעולה.

yafiti3

New member
הסקר

אני לא כל כך מתייחסת למותגים בכל מקרה.
בד"כ איני מושפעת מפרסומות, משום שאני לא צופה בערוצים הרגילים, יותר בערוץ האוכל, הטיולים.
שבת שלום

tch111

New member
אצלנו המותגים זולים בהרבה ומעולים

שבת שלום גם לך.

tch111

New member
לדעתי שווה לנסות את המותגים

לפעמים הם מיוצרים ע"י היצרן המקורי, שמנצל להשיג את פלח השוק של הצרכנים שלא עושים חשבון על מחיר יקר וכן את פלח השוק המקפיד על מחיר זול.

הקלילה

New member
בדיוק

קיימים המון "מותגי בית" שמיוצרים ע"י היצרן המקורי וחבל לא לקנות אותם. אני קונה בעיקר מותגי בית, מנסה אותם ומחליטה אם להמשיך לצרוך. ישנם מוצרים מוצלחים מאוד: במבה של מגה (אוהבים אצלנו), מיץ לימון, טחינה, וופלים, פסטה ועוד. קונה גם את חומרי הניקוי שלהם. לגבי פרסומות- לא ממש...

mumfor4

New member
עונה

בהרבה מקרים קונה את מותגי הבית , מה שנקרא smart price או everyday essential , בעיקר בשימורים, פסטות, קורנפלקס ,ירקות ארוזים, ירקות קפואים ואפילו מעדני חלב וגבינות . לא התאכזבתי עד כה .
יש מוצרים שאני קונה רק מקור , אבל באופן כללי אני לא חושבת שאיכות מותג הבית נחותה .

לא מושפעת מפרסומות , קונה רק מה שאני צריכה .

זה גם ענין של טעם

למשל, קטשופ מותגי הבית (כל אלו שטעמתי) תואם אוסם, אצלי אוהבים דווקא היינץ.
וופל של מגה הוא עם שומנים מוקשים ואני מעדיפה כזה בלי.
אפונה של שופרסל היתה ענקית ולא מוצלחת, אבל שעועית ירוקה מאוד טובה.
כך אני עושה החלטה ספציפית בהכרות עם המוצר וטעמו/איכותו ובשילוב נושא המחיר.

z o e 2 7

New member
כן, ואני מקווה שלא

בהחלט דוגלת בחיפוש אחר מוצרים של המותגים הפרטיים והזולים יותר, כל עוד הם באיכות טובה והם טעימים לי.
במוצרים יבשים (אורז, פסטה, קרקרים) מצאתי שאין הבדל גדול, במוצרים אחרים שהזכירו כאן, כמו קטשופ ורטבים - לא התלהבתי מהטעם של המותג הפרטי שניסיתי.
לפעמים אני אפילו מעדיפה את הטעם של המותג הפרטי.

לגבי פרסומות - מאז שיש לנו YES MAX בבית אנחנו מריצים אותן כשאנחנו צופים בטלוויזיה, ומבאנרים קופצים ברשת למדתי להתעלם, אז אני לא חושבת שאני מושפעת מהן כל כך. אולי מושפעים אם הפרסומת מגרה או מעניינת במיוחד ובכל זאת הבחנתי בה.

למעלה