סקר קטן

brose

New member
סקר קטן

פעם מישהי אמרה שלי שהרגש שמרגישים כלפי החתול זה יותר התמכרות מאשר אהבה... מאחר ואני יותר "אדם של כלבים" אשמח לשמוע את דעותיכם....

מ י א ו

New member
יש לי חתולה ואני מאוד אוהבת אותה

ואני לא חושבת שאפשר להשוות את מה שאני מרגישה עם התמכרות.

girl111

New member
התמכרות? ../images/Emo13.gif

לא נראה לי. זאת אהבה. אני מתה על החתולה שלי, אני אפילו סולחת לה בכיף על כל ה"נזקים" שהיא עושה.

מקודה

New member
אהבה ו - התמכרות גם וגם../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

אני גם אוהבת את החתולים שלי, וגם קצת "מכורה" אליהם. מה שבטוח לא יכולה בלעדיהם. איך אפשר לחיות בלי חתול
אחד לפחות, (לי יש שמונה!) אני גדלה עם חתולים מגיל שנתיים. היום אני בת עשרים ושבע. עשרים וחמש שנה, ולא עבר יום אחד בלי שהיה לי חתול...
וגם לא יעבור
חתלתולה.

brose

New member
מגניב..

אני, כמו שציינתי לפני זה בהחלט אדם של כלבים, ואני חושבת שזה פשוט אופי של אדם להתחבר עם חתולים.... לא כל בני האדם אוהבים חתולים, ולהגיד את האמת, גם אני, עד לא מזמן לא רכשתי עליהם כבוד גדול.... יום אחד, בבואי הבייתה הגיחה לפניי חתולת פ"ז, טריקולור יפיפיה והתחכחה בי, ואני בתגובה להתייחסות הנפלאה הזאת, נמסתי כולי... מאותו יום ממש התמכרתי עלייה... מאחר ואני גרה עם הוריי, לא הייתה לי אפשרות להכניסה הבייתה, אף שלפעמיים הגנבתי אותה הבייתה.... "פודינג" היה שמה, וכל יום שהייתי חוזרת מהעבודה הבייתה הייתי צועקת "פודי,פודי" ומאיפה שהיא הייתה היא הייתה באה בריצה אליי.. פודינג הייתה יותר כלב מאשר חתול, כשהיא הייתה יושבת עליי, היא הייתה עולה עם כפות הרגליים בלבד, בלי ציפורניים. כמה שהייתי מעצבנת אותה, היא עדיין הייתה חיננית ומתוקה. אפילו "בטהובן" - הכלב שלי, שלא היה מרוצה מהיחסים האלה בהתחלה, החליט לקבל אותה, לא הייתה לו ברירה.... זה היה כל-כך מצחיק, במקום שהוא ירדוף אחרייה, היא הייתה רודפת אחריו... יום בהיר אחד, קראתי לשווא את שמה והיא לא הופיעה, חיפשתי ברחבי השכונה, אך אף אחד לא ידע לאן היא נעלמה... פודינג תמיד תיזכר עלייה לטובה.... בהחלט אפשר להגיד שהתמכרתי עלייה... והיום, החתולים בהחלט תפשו מקום נכבד מליבי....

ל BROSE../images/Emo39.gif

קודם כל, את ממש מתוקה ונורא כיף לי לקרוא את התגובות שלך. את מקסימה! דבר שני, לא ממש עושה רושם שנקשרת לחתולה, כי בסה"כ את לא ממש מבכה עליה וקיבלת את העלמותה בסבבה. עם הכלב זה לא היה קורה לך, נכון? לדעתי, זה פשוט, כמו שאמרת- אנשי כלבים ואנשי חתולים. אני לא מסמפטת חתולים בכלל למעט אחת ג´ינג´ית ששייכת לגיסי. אם יקרה לה משהו, אני אצטער עליה כבע"ח, אבל לא כפי שהייתי מצטערת על כלב שאני אוהבת. מה דעתך?

brose

New member
לאמא של פיוה החיננית ../images/Emo141.gif

תודה, תודה על המחמאות.... ואיך להגיד לך, את צודקת.... לדעתי העולם מחולק ל-2 חלקים, חלק אחד שאוהב כלבים וחלק אחד שאוהב חתולים.... את ממש צודקת.... בגלל זה אני חושבת שהרגש לחתולים זה יותר התמכרות מאהבה... כאשר, מבחנתי לפחות, הרגש לכלבים הוא אהבה טהורה.... אומרים שהכלב נאמן מאוד לבני ביתו... אבל אף פעם לא מזכירים כמה בני ביתו נאמנים אליו... היית מחליפה את פיונה שלך בכלב אחר?!? אני בחיים לא הייתי מחליפה את בטהובן שלי בחיים!

טליה ג

New member
אהבה זו גם התמכרות

אני כל כך אוהבת את החתולים שלי שאני פשוט לא יכולה בלעדיהם. אני כל כך נהנית לחבק אותם, לנשק אותם ולדחוף את האף לתוך הפרווה שלהם.כשאני נוסעת לחו"ל אני בהתחלה יוצאת מדעתי שאין לי חתול ללטף. בקיץ האחרון הייתי באוסטריה, ואיזה אושר זה היה עבורי שלבעלת צימר אחד היו שני חתולים, שניגשו אלינו לשולחן האוכל, התיישבו עליי, התפנקו וגרגרו. כמה שהם הזכירו לי את החתולים שלי! אז אני בהחלט יכולה לומר שאני מכורה לחתולים, אבל אני מתארת לעצמי שהייתי מרגישה אותו דבר אילו היה לי כלב.

למעלה