סקר קטן :

מורן 1986

New member
סקר קטן :

השעה שהתחלת לענות על השאלון: שם: גיל: ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: ספר אהוב: סרט אהוב: הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: צבעים אהובים: להקה אהובה: סרט דיסני אהוב: חיות מחמד: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: שיר אהוב: שיר שנוא: המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: פורומים שאתה משתתף בהם: איך הגעת לפורום הזה? החברים שלך בפורום הזה: המשקה אהוב: טוסט או לחם: ממתק אהוב: שפה אהובה: הספר האחרון שקראת: נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: ציטוט נבחר: חמין, טשועלנט או סחנה: השלם/השלימי: "בלי..." השלם/השלימי: "אין לי..." כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: מנגן ב: אייקון אהוב: קור או חום: גשם או שמש: תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף כשאהיה גדול אני אהיה...: שם שהייתי רוצה להיקרא בו: איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אתה נלחץ ממבחנים ? ספרים באנגלית - כן או לא? מילה אהובה (כגון מבצבץ סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הרגל מגונה: עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? מה בחיים לא היית לובש/ת? המורדים, כן או לא? דג - באקווריום או בצלחת? סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מה מספר המזל שלך, ולמה ? יש לך קמיע? מהו? פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? כמה שעות אתה במחשב ביום? חג אהוב- הקלדה עיוורת - יודע? השלם: "..... זה השטן~!" התחלה או סוף? השעה שסיימת לענות על השאלון:

בגלל שמשעמם לי

השעה שהתחלת לענות על השאלון: 11:11 שם: נמרוד בינדר גיל: 15 וחצי ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: שוס של סוס יאור ספר אהוב: הספרון הקטן שבא עם כנען 2000 שיש בו את המילים של השירים :) סרט אהוב: אייס ונטורה הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: בצל הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: חמי :) צבעים אהובים: ירוק, שחור, אדום להקה אהובה: שב"ק ס' סרט דיסני אהוב: אלאדין חיות מחמד: יתוש מקצוע אהוב: ספורט מקצוע שנוא: הכל חוץ מספורט שיר אהוב: יום שמש שיר שנוא: מילים לאהבה המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אנטיפוטוגנין (חיידק) מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: ישן פורומים שאתה משתתף בהם: שבק ס תפוז, מוקי די תפוז, שב"ק מיוזיק באתר הרשמי, חלוצי החלל, שבק ס' הישן (corky), וקצת מוזיקה שחורה תפוז איך הגעת לפורום הזה? בהביבו פירסם אותו בכל מקום החברים שלך בפורום הזה: נמנע מלהגיד (לא רוצה להגיד את מי שלא, שלא יעלבו לי) המשקה אהוב: ספרייט טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב:ביצת הפתעה (כי יש הפתעה בפנים) שפה אהובה: עברית הספר האחרון שקראת: זבנג 15 נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: לא זכו לי שעשיתי עבודה לאחרונה ציטוט נבחר: "הידעת?! עם קצת רצון טוב אפשר לחבר עשרה גלוונומטרים בחיבור מקבילי מבלי להפחית את תפוקת הזרם" חמין, טשועלנט או סחנה: כלום השלם/השלימי: "בלי תחת אין נחת" השלם/השלימי: "אין לי חיים" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: פאמלה מנגן ב: גיטרה (רק התחלתי) אייקון אהוב: סמל יענו? אז הסמל של שבק קור או חום: קור גשם או שמש: גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ: יהורם גאון עם כל מיני ילדים זבי חוטם על הרגלים שלו ואחד מהילדים, לא תאמינו, פלומפי B! כשאהיה גדול אני אהיה...: אני מקווה שאני אהיה שם שהייתי רוצה להיקרא בו: יהורמי איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? לא אוכל ביצים באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אונליין כשאני נמצא מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? ברוס כל יכול, אחלה סרט אתה נלחץ ממבחנים ? כן ספרים באנגלית - כן או לא? לא מילה אהובה (כגון מבצבץ: נזק סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: קרובים קרובים הרגל מגונה: לשכוח את המזגן דלוק ולקום עם צוואר תפוס עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: גרבילים ממליטים כמו מטורפים מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת? בגדים של אמא שלי המורדים, כן או לא? לא דג - באקווריום או בצלחת? לא זה ולא זה סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? משועמם מה מספר המזל שלך, ולמה ? 12 לא יודע למה יש לך קמיע? מהו? אין לי פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? גם וגם כמה שעות אתה במחשב ביום? לא קבוע, בדרך כלל הרבה חג אהוב- חופש גדול הקלדה עיוורת - יודע? כן השלם: "מורים זה השטן~!" התחלה או סוף? כל סוף הוא התלה חדשה אז לא יודע השעה שסיימת לענות על השאלון:11:38

MiToOsH

New member
גמני ../images/Emo9.gif ../images/Emo104.gif

למרות שכבר עשיתי את זה לא מזמן, אני אעשה מהתחלה
השעה שהתחלת לענות על השאלון: 13:48 לפי המחשב שלי
שם: עמית/ מיתוש/ מיתי/ מיית וכו'
ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: באיי סי קיו- † Amitחרפנת † במסנג'ר- TheLionQueen87
ספר אהוב: "הצוואה" של ג'ון גרישם
סרט אהוב: מלך האריות, מוצאים את נמו (אדיר
), פחד ראשוני, סיכון כפול
הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שקרנים
הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: יםםםםםםם
צבעים אהובים: כתווווום
להקה אהובה: שבק"ס, משינה, שוטי הנבואה, נירוונה, היהודים
סרט דיסני אהוב: מלך האריות ומוצאים את נימו
חיות מחמד: כלבים
מקצוע אהוב: המממממ... אנגלית
מקצוע שנוא: תנ"ך, כי אני שונאת ת'כפייה הדתית הזאת
ומתמטיקה
שיר אהוב: Bring me to life (evnescence), machinehead (bust), לא קל (היהודים), לעוף (היהודים), רק תגידי לי (שבק"ס), שיר הג'אנגה (שבק"ס), The who sold the world (nirvana בין השאר), אהובתי (משינה)
שיר שנוא: בלבלי אותו
המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : ז'אוטאוטאס (שחקן לשעבר של מכבי חיפה)
מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: זורקת על ידיד שלי דברים
ומפזרת לו במבה מעוכה על השיער
פורומים שאתה משתתף בהם: מכבי חיפה, על בנות ועל בנים, הקריות, מופע שנות השבעים, בנות גילמור לפעמים..
איך הגעת לפורום הזה? הכרתי את בן בפורום מכבי חיפה..
החברים שלך בפורום הזה: המממ.... אני מנודה פה
המשקה אהוב: פפסי מקס
טוסט או לחם: שונאת לחם
אז טוסט
ממתק אהוב: שוקולד, כל צורה
שפה אהובה: ספרדית (שולתתתתת |כתר)
הספר האחרון שקראת: חצי מהאלכימאי
נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: מחלות מין (לא רק שזה חולני, זה גם היה באנגלית
וגם עשיתי את עצמי משתכרת ושוכבת עם ידיד שלי
)
ציטוט נבחר: "למרות שלרוב סיפורי האהבה יש סוף, הם הדבר היחיד שנותן טעם לחיינו" (קצת עצוב אבל זה מפרק סיום של טלנובלה שהייתי פעם בערוץ 10) ו"oi with the poodles already
" (מבנות גילמור
) חמין, טשועלנט או סחנה: חמין
השלם/השלימי: "בלי..." בלי שכל אין דאגות
השלם/השלימי: "אין לי..." כוח | כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: מנגן ב: אייקון אהוב: קור או חום: גשם או שמש: תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף כשאהיה גדול אני אהיה...: שם שהייתי רוצה להיקרא בו: איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אתה נלחץ ממבחנים ? ספרים באנגלית - כן או לא? מילה אהובה (כגון מבצבץ סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הרגל מגונה: עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? מה בחיים לא היית לובש/ת? המורדים, כן או לא? דג - באקווריום או בצלחת? סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מה מספר המזל שלך, ולמה ? יש לך קמיע? מהו? פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? כמה שעות אתה במחשב ביום? חג אהוב- הקלדה עיוורת - יודע? השלם: "..... זה השטן~!" התחלה או סוף? השעה שסיימת לענות על השאלון

MiToOsH

New member
בעע שלחתי בטעות..השאלון המלא- ../images/Emo104.gif

למרות שכבר עשיתי את זה לא מזמן, אני אעשה מהתחלה
השעה שהתחלת לענות על השאלון: 13:48 לפי המחשב שלי
שם: עמית/ מיתוש/ מיתי/ מיית וכו'
ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: באיי סי קיו- † Amitחרפנת † במסנג'ר- TheLionQueen87
ספר אהוב: "הצוואה" של ג'ון גרישם
סרט אהוב: מלך האריות, מוצאים את נמו (אדיר
), פחד ראשוני, סיכון כפול
הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שקרנים
הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: יםםםםםםם
צבעים אהובים: כתווווום
להקה אהובה: שבק"ס, משינה, שוטי הנבואה, נירוונה, היהודים
סרט דיסני אהוב: מלך האריות ומוצאים את נימו
חיות מחמד: כלבים
מקצוע אהוב: המממממ... אנגלית
מקצוע שנוא: תנ"ך, כי אני שונאת ת'כפייה הדתית הזאת
ומתמטיקה
שיר אהוב: Bring me to life (evnescence), machinehead (bust), לא קל (היהודים), לעוף (היהודים), רק תגידי לי (שבק"ס), שיר הג'אנגה (שבק"ס), The who sold the world (nirvana בין השאר), אהובתי (משינה)
שיר שנוא: בלבלי אותו
המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : ז'אוטאוטאס (שחקן לשעבר של מכבי חיפה)
מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: זורקת על ידיד שלי דברים
ומפזרת לו במבה מעוכה על השיער
פורומים שאתה משתתף בהם: מכבי חיפה, על בנות ועל בנים, הקריות, מופע שנות השבעים, בנות גילמור לפעמים..
איך הגעת לפורום הזה? הכרתי את בן בפורום מכבי חיפה..
החברים שלך בפורום הזה: המממ.... אני מנודה פה
המשקה אהוב: פפסי מקס
טוסט או לחם: שונאת לחם
אז טוסט
ממתק אהוב: שוקולד, כל צורה
שפה אהובה: ספרדית (שולתתתתת |כתר)
הספר האחרון שקראת: חצי מהאלכימאי
נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: מחלות מין (לא רק שזה חולני, זה גם היה באנגלית
וגם עשיתי את עצמי משתכרת ושוכבת עם ידיד שלי
)
ציטוט נבחר: "למרות שלרוב סיפורי האהבה יש סוף, הם הדבר היחיד שנותן טעם לחיינו" (קצת עצוב אבל זה מפרק סיום של טלנובלה שהייתי פעם בערוץ 10) ו"oi with the poodles already
" (מבנות גילמור
) חמין, טשועלנט או סחנה: חמין
השלם/השלימי: "בלי..." בלי שכל אין דאגות
השלם/השלימי: "אין לי..." מוח
(וזה מוכח, הרגע שלחתי בטעות את ההודעה כשהיא לא מוכנה..) כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: לא דלוקה על אף אחד
מנגן ב: בגיטרה קצת
אייקון אהוב:
ו
קור או חום: קור, ואז לבוא למי שדלוקים עליו ולבקש חיבוק
גשם או שמש: גשם, וא לבוא למי שדלוקים עליו ולבקש חיבוק
תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): אין לי תמונה בדסקטופ.. כשאהיה גדול אני אהיה...: ע"וד או כימאית ידועה
שם שהייתי רוצה להיקרא בו: עמית.. דווקא שם יפה
איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? קושקשת
באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אוואי וכותבת שם שיר שאני אוהבת
מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? מוצאים את נימו
והוא שולתתתתתת.. אנימציה מ-ע-ו-ל-ה
וסאונד גאוני
אתה נלחץ ממבחנים ? כלל וכלל לא
ספרים באנגלית - כן או לא? מעדיפה בעברית.. מילה אהובה (כגון מבצבץ): חפיץץץץץ סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: רכבת ההפתעות הרגל מגונה: ללעוס ת'חוט של האוזניות
עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אני חולת סווינגים מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? נמוכה, ושהחבר יהיה גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת? שלייקעס המורדים, כן או לא? כןןןןןן שולתייייייםםםםם
דג - באקווריום או בצלחת? אקווריום, שונאת לאכול דגים
סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אממממ..... פריקית
לוידעת מה מספר המזל שלך, ולמה ? 7, האמת בגלל דיוויד בקהאם.. או משהו כזה
יש לך קמיע? מהו? אין
פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? חיוני.. כמה שעות אתה במחשב ביום? בלימודים מעט בחופש הרבה..
חג אהוב- כל חגי תשרי כי יש לי תמיד יומולדת
הקלדה עיוורת - יודע? אכן
השלם: "..... זה השטן~!" כמו שכתבתי בעבר: "זה מטוס
זה ציפור
לא
זה השטן
" התחלה או סוף? התחלה
השעה שסיימת לענות על השאלון: 14:05 לפי המחשב שלי

מורן 1986

New member
הנה גם שלי :

השעה שהתחלת לענות על השאלון: היה לי את זה כבר מוכן שם: מורן קמר גיל: 16.5 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: cool ספר אהוב: אני קוראת עכשיו ספר בשם "אינטילגנציה רגשית" סרט אהוב: "לא רק בלונדינית" הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שקרנים הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: שוקולד ! צבעים אהובים: כחול ולבן, ירוק חאקי. להקה אהובה: היהודים (כמובן אחרי שבק'ס - אבל הם התפרקו.... וכמובן שהייתי שמה כאן את מוקי או סבלימינאל והצל, אבל הם לא להקה אלא זמרים....) סרט דיסני אהוב: אנסטסיה חיות מחמד: דג באקווריום - נחשב??? מקצוע אהוב: ספרות, פדגוגיה, פסיכולוגיה. מקצוע שנוא: לשון, תעבורה, מתמטיקה שיר אהוב: "זמן שנקום" ו "ילד רחוב" שיר שנוא: כל שיר של קובי עוז ! המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אנצקילופדיה מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מתכתבת עם חברות, עושה סיפור בהמשכים, משחקת צוללות, ועוד.... פורומים שאתה משתתף בהם: אז ככה : פורום סבלימינאל והצל, פורום פיות שדונים וכל השאר, פורום מוקי די, יש אתר של פיות שיש בו שני פורומים - קרחת היער, ומעגל ההוכחה - אני רשומה בשניהם, הפורום של הבית ספר, וחבר'ה- נחשב? איך הגעת לפורום הזה? עשיתי חיפוש, מוקי, והדעתי לכאן ! החברים שלך בפורום הזה: כולם !!!! המשקה אהוב: מילקשייק תות בננה על בסיס חלב מממממממ טעים ! טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: כל דבר עם שוקולד שפה אהובה: אנגלית הספר האחרון שקראת: אמממממ ספר שהיה צריך לעשות בו עבודה..... לא זוכרת.... נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: חימשה מבחנים בלשון שהגשתי לקיזל ! ציטוט נבחר: "ת'תקווה בלב נועל עם חזק לא ניתקפל כי לא נולד הבן - שיעצור את ישראל !!!" חמין, טשועלנט או סחנה: מה זה???? השלם/השלימי: "בלי..." שוקולד השלם/השלימי: "אין לי..." קינוח (אין לי רעיון אחר,) כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: אמממממ - חסוי ! מנגן ב: על העצבים !!! (ויש כאלו שמוכנים להעיד על כך ) אייקון אהוב: בלעעעעעעעעעעעעעעעעעע קור או חום: חום גשם או שמש: שמש (והרבה ) תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף אין לי כוח............ כשאהיה גדול אני אהיה...: אממממ לא יודעת, למישהו יש רעיון???? שם שהייתי רוצה להיקרא בו: שיראל (איזה שם יפה נכון??) איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? לא אוהבת ביצים ! באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? באווואי מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? ברוס הגדול מכולם היה נחמד מאוד אתה נלחץ ממבחנים ? כן !! מאוד !!! ספרים באנגלית - כן או לא? לא מילה אהובה (כגון מבצבץ מחלחל סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: המומנים הרגל מגונה: לשבת בחורף, שיא הקור, מתחת לשמיכת פוך, ולאכול גלידה ..... עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: סבתא שלי התחילה לגדל חמניות בחצר... מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוהה מה בחיים לא היית לובש/ת? אוברול, חולצה של פוקימון (המקושקשות האלו...) המורדים, כן או לא? לא דג - באקווריום או בצלחת? בים סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני מורן אלא מה??? מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין לי יש לך קמיע? מהו? לא אבל אני מכינה שקיק מזל של פיות (כשיהיה לי זמן) פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני מאוד ! כמה שעות אתה במחשב ביום? מקסימום שלוש שעות חג אהוב- פורים הקלדה עיוורת - יודע? לא השלם: "..... זה השטן~!" סדאם חוסיין וכל חבריו המחבלים המתאבדים זה השטן ! התחלה או סוף? התחלה השעה שסיימת לענות על השאלון: אמרתי כבר שיש לי את זה מוכן , עשיתי "העתק" ו"והדבק" ויש לי את השאלון מוכן ! בה ביי

Drorrrrrr

New member
../images/Emo13.gif

שעת התחלה: 18:44 שם: דרור גיל: עוד חודשיים 16 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: Unstoppable ספר אהוב: האלכמיאי סרט אהוב: "לשמור אמונים" "לבבות באטלנטיס" הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שקרנים. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: מוסיקה. צבעים אהובים: טורקיז, שחור. להקה אהובה: דה קולינג. סרט דיסני אהוב: מלך האריות. חיות מחמד: אין. מקצוע אהוב: ספרות מקצוע שנוא: מתמטיקה ומדעי החברה שיר אהוב: Unstoppable שיר שנוא: המממממ לא יודע כרגע המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : Scholionophobic מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: כותב מילים של שירים פורומים שאתה משתתף בהם: דה קולינג, רובי וויליאמס, זיהוי שירים, מוקי. איך הגעת לפורום הזה? בן
. החברים שלך בפורום הזה: אין
המשקה אהוב: קולה טוסט או לחם: לחם ממתק אהוב: במבהההההה שפה אהובה: עברית הספר האחרון שקראת: הממממ הארי פוטר נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: טקס בר המצווה ציטוט נבחר: "אם עולה בך החיוך זהו שכרי" חמין, טשועלנט או סחנה: לא אוהב את שלושתם. השלם/השלימי: "בלי..." סודות? השלם/השלימי: "אין לי..." חתולה כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: בנני מנגן על: גיטרה אייקון אהוב:
קור או חום: קור גשם או שמש: גשם וודאי כשאהיה גדול אני אהיה...: זמר שם שהייתי רוצה להיקרא בו: דרור איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? חביתה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? Away באסק ואון ליין ב-MSN מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? המממ 8 מייל, אחלה. אתה נלחץ ממבחנים ? לרוב לא. ספרים באנגלית - כן או לא? כן. מילה אהובה (כגון מבצבץ): טראח! סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: עניין של זמן!! הרגל מגונה: קסיסת ציפורניים עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: יש לי שערה חדשה ליד האוזן מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת? חצאית סקוטית המורדים, כן או לא? איכס לא דג - באקווריום או בצלחת? איכס בכלל סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אאוטסיידר מה מספר המזל שלך, ולמה ? 21 ככה יש לך קמיע? מהו? מלא חמסות פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? חיוני. כמה שעות אתה במחשב ביום? הרבה. חג אהוב- ראש השנה ויום העצמאות. הקלדה עיוורת - יודע? וודאי. השלם: "..... זה השטן~!"
התחלה או סוף? סוף השעה שסיימת לענות על השאלון: 18:49

S w e e t Baby1

New member
../images/Emo41.gifאני....../images/Emo41.gif

טוב זה פעם ראשונה שאני עונה על כל זה.........
השעה שהתחלת לענות על השאלון: 19:26
שם: sweet baby
ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: rap girl ( כן בטח...:) )
ספר אהוב: הא??
סרט אהוב: לעולם אל תשחקו עם זרים ( משו כזה...וזה סרט מומלץ ביותר! עם פול ווקר :) וזה מפחיד לאללה........)
הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שקרנים........וזונות...
הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: מוזיקה:)סאב
צבעים אהובים: אממ ורוד...
להקה אהובה: זה לא להקה אבל זה ראפרים...-מי אם לא סאב והצל?
סרט דיסני אהוב: אממממ...סינדרלה
חיות מחמד: יהיה לי מתישו כ ל ב
מקצוע אהוב: אממ....אין לי ממש
מקצוע שנוא: מתמטיקה ואנגלית
שיר אהוב: סאבלימינל והצל-תני לי
שיר שנוא: אמ......כל מה שקשור למטאל...
המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אינציקלופדיייייייייייייייייה
מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: אמממ מדברת עם מי שלידי
פורומים שאתה משתתף בהם: סאבלימינל והצל, מוקי די, אופנה, איפור ויש עוד הרבה...
איך הגעת לפורום הזה? ראיתי את ההודעה של תפוז בפורון של סאב
החברים שלך בפורום הזה: אממ.....(?!?!?!)
המשקה אהוב: תפוזים ברד...קר!
טוסט או לחם: טוסט
ממתק אהוב: סוכריה
שפה אהובה: עברית...:/
הספר האחרון שקראת: אממממממממממ(?%?)
נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: אמ........(@#$@#$)מאיפה לי
ציטוט נבחר: "עם מגן דויד עד יומי האחרון:))))))))"
חמין, טשועלנט או סחנה: ח מ י ן
השלם/השלימי: "בלי..." בשר
השלם/השלימי: "אין לי..." כוח להמשיך תשאלון
כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע:יא חמוד
מנגן ב: כלום
אייקון אהוב:
ו..
קור או חום: קור.....דהההה
גשם או שמש: שמש..אבל לא יותר מדיי
תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף) אין כוח לצרף
כשאהיה גדול אני אהיה...: אשתו של סאב
שם שהייתי רוצה להיקרא בו: סאבלימינלית....סתם מה הקשר
:)
איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? עין:)
באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו?אונליין תמיד כמעט
מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? ברוס הגדול! שאווה ביותררררר
אתה נלחץ ממבחנים? לא!
ספרים באנגלית - כן או לא? לאאאאאאאאאאאאאאאא
מילה אהובה (כגון מבצבץ): סוווווווווווווף
סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הפיג'מות:)
הרגל מגונה: לבדוק מי אונליין באיסיק..
עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אין לי מושג
מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה
מה בחיים לא היית לובש/ת? בגדים של שנות השמונים
המורדים, כן או לא? כן
דג - באקווריום או בצלחת? אני צמחונית...אז באקווריום:)
סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? סטיגמות זה לא רע....ואני אני
מה מספר המזל שלך, ולמה ? 3 ככה
יש לך קמיע? מהו? המגן דויד
פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיונ
כמה שעות אתה במחשב ביום? הרבה....אי אפשר לספור
חג אהוב- פסח....
הקלדה עיוורת - יודע? כן:)) ומהר!
השלם: "..... זה השטן~!" אממ...... תנו לי כמה זמן לחשוב על זה
התחלה או סוף? התחלה
השעה שסיימת לענות על השאלון:19:38

choul

New member
=\

שם:עופרי גיל: 14 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו:וואלה לא זוכר ספר אהוב: געגועי לקיסינג'ר סרט אהוב: אמריקן פאי(1 ו2) עוד מעט יוצא 3!!! הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: חנונים הדבר האהוב ביותר: מיוזיק צבעים אהובים: כחול, כחול, כחול וכחול להקה אהובה: שבקס סרט דיסני אהוב: השרמוטה הכחולה והעדשה(ראיתם דאבל דייט?) חיות מחמד: כלב מקצוע אהוב: ספורט מקצוע שנוא: ספורט- אי אפשר באמת לאהוב שיעור... שיר אהוב: אסאסינים או רק תגידי לי שיר שנוא: המשוגעת הזה של שרית חדד המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אינדיווידואליסטים (מישהו מצא יותר???) מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: ישן?! פורומים שאתה משתתף בהם: מוקי די(טוב כמה זמן אפשר לבזבז על זה... איך הגעת לפורום הזה? בן פרסם את זה בכל הפורומים שיש... החברים שלך בפורום הזה: choul המשקה אהוב: סמירנוף אייס טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: צ'יטוס שפה אהובה: פורטוגזית הספר האחרון שקראת: אניהו נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: מי יודע?! ציטוט נבחר: "את החריץ של המשמש שלך אני קוטף" כי אפשר לקטוף משמש לא חריץ!! חמין, טשועלנט או סחנה: ביג מק השלם/השלימי: "בלי......." השלם/השלימי: "אין לי אף אחד"?!?!?!?!?! כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: קרציה מנגן ב: גיטרה אייקון אהוב:
קור או חום: חום גשם או שמש: שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ- 9 תמונות מכל הקופה בתמונה אחת(רק היום רק היום כשאהיה גדול אני אהיה...: חי שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אין איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? בהפריה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אינויזיבל מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? ברוס הגדול מכולם אתה נלחץ ממבחנים ? שאלה מ-ו-ז-ר-ה!! ספרים באנגלית? כן או לא מילה אהובה גאנג'ה סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: סאות' פארק הרגל מגונה: לפה, זה לא נועד! עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אני משתמש בפרוזק מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? אמצע!! מה בחיים לא היית לובש/ת? חוטיני זה מגרד בביצים המורדים, כן או לא? לא!!!!!!!! דג - באקווריום או בצלחת? בים סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? דפ'וק מה מספר המזל שלך, ולמה ? 8 יכולה להיות סיבה בכלל? יש לך קמיע? מהו? לא פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני לגרום נזק לאנושות כמה שעות אתה במחשב ביום? 2-3 חג אהוב- פסח הקלדה עיוורת - יודע? כן השלם: "איש עם קטן זה השטן!" התחלה או סוף? סוף השעה שסיימת לענות על השאלון: לא בדקתי

למעלה