סקר קטן.

kgbman

New member
סקר קטן.

ספר וסרט המד``ב הטוב ביותר שראיתם או/ו קראתם עד לרגע זה

כמובן, הנוסע השמיני מס` 1 מצויין!!!

מקום שני אני ממקם את ה``טורף`` מס` 1 רעיון אדיר, ייצור שרואה באורך גל אלקטרומגנטי שונה משלנו, התפלגות צבעים עפ``י טמפרטורות. ולכן גם המאבק בינו לבין שוורצנגר הוא מסחרר. והניצחון מתוק מתוק כיון שהוא מנצל פתרון פשוט לבעיה גדולה, פשוט יפה. הנדסי כזה, חהחהחהחהה חהחהחה

preacher

New member
סרט? בלייד ראנר

ספר? קטונתי. אבל זה בטח משהו של דילייני.

epitaph

New member
אני הייתי אומר........

התפוז המכני!!!!!לי יצא רק לראות את הסרט אבל חבר שלי שקרא את הספר מאוד התלהב. -עדי-

kgbman

New member
התגובה לכולם

התגובה זה בשביל כולם. סרטים כמו בלייד ראנאר והנוסע השמיני וכו` לצערי כולם עם סוף טוב, התפוז המכני יותר פסיכולוגי. לדעתי עדיין לא ראיתי את סרט המד``ב הטוב ביותר אולי כוכב הקופים, או 1984

התפוז המכני, נושא חברתי, לא מד``ב...

לא חושב שזה שייך למד``ב, אין שם משהו עתידני, טיפול כימי במוח האדם המבוסס על רפלקסים כאלה או אחרים קיים כבר מזמן. זה סרט נגד אלימות, כמו שאפוקליפסה עכשיו נגד המלחמה. זאת ההשואה לדעתי

כוכב הקופים, זה אדיר!!!! אני שוב...

...בן 16. הזכרת לי את הילדות, גם קראתי גם ראיתי הסרט עם צארלסטון הסטון. פשוט, תענוג.

דרגורן

New member
מה איתכם אנשים?

מה עם 12 קופים? ומטריקס? לגבי ספרים סידרת המוסד יגיע אצלי די למעלה ברשימה, ומעליה יהיו מספר ספרים של אורסון סקוט קארד כגון המשחק של אנדר, צילו של אנדר, STARSONG ועוד...

flameable

New member
starsong?

של אורסון סקוט קארד? יש כזה ספר? קארד שולט! קראתי את המשחק של אנדר, קול למתים, קסנוסייד, ילדי, הגל של אנדר והצל של ההגמון (את האחרון באנגלית)... א. אני רוצה אותם באנגלית ב. הספרים הכי טובים יחד עם רגונלנס, שער המוות וההיטצ,הייקר ג. יש המשך אחרי הצל של ההגמון או ילדי המשבה? flame

דרגורן

New member
אופס... בילבול קטן באישון ליל :p

הספר של אס``ק נקרא SongMaster. Starsong זה ספר אחר (למרות שהוא גם טוב). לגבי ג` כן יש ייצא המשך לצל של ההגמון (כתוב על בצל של אנדר ושל ההגמון שהם ספרים מתוך טרילוגיית הצל.....) כמו כן יש לו ספר נהדר שנקרא PastWatch - The redemption of cristopher colombos או בעברית משהו משהו גאולתו של כריסטופר קולומבוס, אם מישהו רוצה שאני אוסיף פה גם ספוילרונים (ספוילרים קטנים) של על מה הספרים שיכתוב ואני אשמח.... (-:

1984 ספר מצוין, אבל

והוא באמת מצוין, רוחק הראות של אורוול מדהים. אבל זה לא מד``ב, זה היה ספר עתידני שבא להזהיר מסכנות חברתיות ופולטיות, אבל לא מד``ב. אם כבר, אז חלק מספריו של ז`ול ורן היו מד``ב אמיתי, רק שכיום הם כבר לא נראים כאלה.

Meddle

New member
סרט - חולית (הישן)

אני מת לראות את הגרסה הלא חתוכה... ספר, המממ... אני אחזור אלייך עוד כמה שנים וכמה מאות ספרות מתחת לחגורתי.

bercko20

New member
הספר והסרט הכי טובים לדעתי

הספר הכי טוב - רובוטים של שחר - אייזק אסימוב, ספר מעולה, מעסיק את הדימיון שעות נוספות. הסרט הכי טוב - מלחמת הכוכבים, אולי נשמע נדוש, אבל עולם כזה מורכב שקיים בסרט, מצית את הדימיון עדיין אחרי עשרים ומשהו שנה.

t@li

New member
שוב אני לא הכי מומחית בזה, אבל

סרט- מאטריקס בגלל הרעיון שממש תופס אותך זה בסך הכל רעיון ממש פשוט אבל די מדהים. ומה שממש טוב בעניין זה שהסרט משאיר אותך תוהה ``רגע, אולי גם בעולם שלנו זה קורה?`` ספר- מד``ב- מדריך הטרמפיסט לגלקסיה ושלושת ספרי ההמשך פנטזיה- ההוביט. קצת ספר לילדים אבל עדיין מקסים. נ.ב-אופס.... תגידו, ההוביט זה פנטזיה בכלל?

נריה_ה

New member
ספרי אסימוב

אני אישית מאוד אוהב את הספרים של אסימוב. בין המועדפים: המוסד והארץ.

נריה_ה

New member
ספרי אסימוב

אני אישית מאוד אוהב את הספרים של אסימוב. בין המועדפים: המוסד והארץ.

פטרה

New member
שאלה טובה

סרט- לא יודעת לא ראיתי הרבה סםר- מעוף הדרקון של אן מקאפרי או המשחק של אנדר

למעלה