סקר קטן

סקר קטן

אם היה כבר אז אני מצטער ופשוט תתעלמו... מי הדמות האהובה עליכם? עלי באופן אישי רפי, (אלון אבוטבול). הוא פשוט כל כך אמיתי ומשחק מעולה. הדמות הזאת גם מצחיקה, גם מעוררת רחמים לפעמים, בקיצור אלון אבוטבול עושה את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר

qt1

New member
היה אבל בכל עונה זה אחרת לדעתי

אני העונה דווקא אוהבת את יואל , בעונה הקודמת אני חושבת שאהבתי את דניאלה , העונה דווקא יואל יותר אמיתי בעיניי. מקווה שעוד ישתתפו בסקר. יום טוב

zoeid

New member
אני מאז ומהתחלה

העדפתי את אלון, אני אוהבת שם את כל הדמויות, כל אחת מיוחדת בדרכה. אבל ה''מסכנות'' והאדישות והזרימה (ככה אני רואה את זה) של אלון, כבשו אותי וגרמו לי לרצות לקחת אותו אל חיקי:). אני אוהבת אותו ממש ואוהבת לעבור איתו את כל העליות וירידות.

qt1

New member
אכן עדיה לפיטוסי, איך קוראים לאיה?

במציאות? אני לא אוהבת אותה משהו... שתלטנית כזאת דבק קצת...איך אתם איתה? אגב, אתם משתמשים במילים מהסדרה? אני כל הזמן אומרת "בחור בהפרעה" זוכרים שיואל אמר את זה באחד הפרקים?

רפי ../images/Emo99.gif

הוא הכי אמיתי בעולם ! הוא מקסים וגררררר אלון(אבוטבול, לא הדמות!!) אני רוצה ילד!!

טוהר88

New member
דורון

מאז ומתמיד אהבתי את המשחק שלו הכי הרבה במיוחד בעונה השניה אם אני לא טועה שהוא פותח את העסק של הגזלן עם החבר שלו- הוא פשוט מדהיםםםם אין עליו ובכלליות כולם שם שחקנים מעולים אז קשה לבחור.... וד"א בקשר לשאלה של qt1 אני תמיד משתמשת במילים שאני שומעת בסידרה - ולא רק ביסדרה כל דבר שאני אוהבת - כל משפט או מילה שתסריטאים עלו עליה לפני... :) לילה טוב לכולם!!!

טוהר88

New member
עוד סקר קטנצ'יק...

איזה שחקן אוח הכי אהבתם- אם זה מבחינת התפקיד שהוא שיחק או שאהבתם את השחקן עצמו בקיצור שתפו נשמע מעניין לא?

טוהר88

New member
אני הכי הכי אהבתי את....

1- העורכת בעיתון שהייתה מעל רפי אני לא זוכרת מה היה שמה בסידרה אבל במציאות אוסנת פישמן היא מעוללללההההההה וגם את ג'ורדן לא יודעת למ הוא היה חמוד כזה...

qt1

New member
היא היתה רעה נורא../images/Emo7.gif

ועשתה לרפי חיינאלך
לא אהבתי אותה כי היא ירדה עליו לא היתה במיוחד טובה אל רפי , אבל טעם וריח את יודעת...

למעלה