סקר קטן.. =]

THE WALL1

New member
סקר קטן.. =]

איזה שיר הייתם שמים בתור חלק ממסיבת סיום- כיתה ח'?.. 1.פיגס [שלוש סוגים שונים] 2.CN 3. our happiest days of our livesthe+ wall part 2 אני מעדיפה את 3... נראה לי הכי מתאים מבין השלושה =]... ד"א... שמתי לב שגרמתי להרבה ילדים [שלא ידעו מה זה פינק פלויד] לדעת מה קרה לה בערך ב40 שנה האחרונו+ לדעת לזמזם שירים שלהם בתדירות גבוהה..+ לדעת את המשמעות של השיר+ לדעת מאיזה אלבום השיר... ריספקט =]!!..

וינסנטי

New member
יש שאלה בכלל...? ;)

מבחינתי, 3.. הרי מה 2 בכלל קשור...? ואת 1 אני לא כ"כ מכיר. אז.. 3.

Perfect sense

New member
אם יתנו לך..אז 3..

רק קצת חבל לי שכל העולם ואחותו מכירים את השיר הזה, ואומרים "אנחנו שרופים על פינק פלויד" במקום להתעמק בעוד לפחות, 2 שירים שלהם.

Perfect sense

New member
ולא התכוונתי אלייך, אגב.

(ולא, זה לא היה ציני, למרות שזה נשמע ככה)

wish i was here

New member
תפציץ במיינסטרים

ילדים קטנים בכיתה ח' כל מה שהם מכירים זה רוני סופרסטאר וקצת פאנק פופ.....תן להם את אנדר בריק הם יגידו "היי זה לא השיר ההוא על האיש ההוא ששר נגד בית-ספר איזה מגניבבבבבבב!!!111111"

שאני חושב על זה

מסיבת סיום של כיתה ו'. נתנו לכמה חבר'ה לארגן .. והם עשו ריקוד לABITW זה היה ממש יפה לכיתה ו'. וזה גרם לי לאהוב את השיר, אני לא ידעתי מה זה פינק פלויד בכיתה ו'.

The Albatross

New member
אף לא אחד מהם.

פינק פלויד לא באמת עשו שירים שמתאימים למסיבות סיום. אני הייתי הולך על הקינקס.

THE WALL1

New member
אז נראה ש-3 נבחר אה..?

כהההה!!! כל הכיתה שלי מכירה אותו ואוהבת אותו... וגמני ממש ממש אוהבת אותו.. אז כן כן.... זה מה שאני יציע להם.. =]

Zohar yaaa

New member
3 הכי טוב

גם יש כאלו שמכירים [ןאין לי מושג מאיפה] אני גרמתי לאנשים לשמוע וויש יו וור היר ודה וול

למעלה