סקר קטן

vegetable man

New member
סקר קטן

לאיזה כיוון הייתם רוצים שהאלבום הבא של רדיוהד ילך? 2 אפשרויות, ובכוונה אני מקצין: לסאונד של the bands/Ok Computer היותר "רוקיסטי" או לסאונד של Kid A/Amnesiac היותר "אלקטרוני" ומי שרוצה, שיסביר גם למה הוא מעדיף מה שהוא מעדיף, ולמה הכיוון השני לא כ"כ טוב...

kid a - amanesiac

אין לי כח / זמן להסביר, אולי אח"כ..

DOCTOR ROBERT

New member
דה בנדז\ אוקיי קומפיוטר

אני אישית יותר מתחבר לגיטרות מאשר לכלים אלקטרוניים.

BlindnDeaf

New member
לא זה ולא זה

שילך לכיוון חדש ולא יחזור על חומרים קודמים

vegetable man

New member
מתייחס ל-2 מעליי

מה זה כיוון חדש? כיוון ראשון היה רוק גיטרות, אחרי זה יותר אלקטרוני, על איזה כיוון חשבת? ובהתייחס אליך-oasissss, לדעתי hail to the thief הוא שילוב של דה בנדס לקיד איי. יש בו גם רוק רגיל, וגם אלקטרוני, ואין צד בולט יותר.

kittycatbone

New member
את האמת..

שאני הייתי רוצה שהוא יהיה משהו יותר כמו hail to the thief שקצת חזר יותר לכיוון הרוק (אך כמובן עדיין אלקטרוני יותר).. ומתקרב גם יותר ל-ok computer, כלומר שוב, שיחזור קצת לרוק, אבל לא לגמרי...

snowtiger1

New member
שאלה קשה...

מה שבטוח זה שאני מעדיף שלא יילכו בכיוון של HTTT, למרות שסביר להניח שזה מה שהם יעשו.. אני מעדיף שהם יחזרו למוסיקה מרגשת ועוצמתית, בין אם היא בסגנון של אוקיי קומפיוטר, דה בנדס, אמניזיאק או קיד איי... כל סגנון יהיה טוב מבחינתי. אבל מה שהיה לי חסר ב HTTT היה הרגש והעוצמה שהיו בקודמים.

avki

New member
../images/Emo45.gif מסכיפ ב100% מה שהיה הכי חסר

לי בהייל טו דה פיף היה הרגש שהיה באלבומים האחרים. משהו שם לא תפס אותי כמו בשאר האלבומים ששמעתי.

vegetable man

New member
מה שכולכם בעצם אומרים

זה ש-hail to the thief לא כ"כ טוב, בלי קשר לסגנון... לדעתי הוא אלבום די אקלקטי, יש בו מהכל קצת.

avki

New member
נכון, אבל אנחנו מסמנים בעיה ספציפית

שמשנה מאד את התמונה. יש לו את כל הנתונים להיות טוב, אבל הלחנים, והדברים שאמרוים לפעול על הצד הרגשי (חוץ מהמילים) פשוט לא מספיק חזקים, ולכן הוא לא אלבום טוב מאד (אלא רק טוב).

vegetable man

New member
כעיקרון, מסכים

אני חושב שבלי קשר לסגנון של HTTT, חסר לי בו משהו, ויש בו כמה שירים בינוניים. אני אפרט לגבי זה בהזדמנות.

kittycatbone

New member
מאוד מוזר שאתם אומרים את זה../images/Emo12.gif

למרות שלא הספקתי עוד מספיק להקשיב למשל לאמניזיאק ואין לי עדיין את קיד א, אני פשוט חולה על HTTT... פשוט השירים שם מדהימים... אחד אחד. ואחרי שמקשיבים הרבה לאלבום, אני דווקא ממש רואה בו איזה דבר עקבי אחד. יש הרגשה של אלבום, ולא שיר שיר. והשירים עצמם מעולים.... לא יודעת
שוב, אולי זה כי עדיין לא גיליתי את ה"גאונות" שבקיד א ואמניזיאק, אבל אני אישית חושבת שHTTT זה אלבום פשוט מעולה. בתור אלבום ובתור השירים שבו.

avki

New member
זה לא סותר לגמרי את מה שאמרנו...

את אומרת שהוא מעולה. אנחנו אומרים שהוא טוב מאד, אבל חסר בו הרגש, ולכן הוא גם אכזב, וגם לא סחף מספיק. אני מסכים איתך שכל האלבום מורכב משירים שנשמעים קשורים אחד לשני, ובמבחן הזה הוא באמת עומד יפה.

לפי דעתי Httt הוא אלבום...

איך להגיד... קליל יחסית לרדיוהד... יש בו כמה שירים טובים... אבל כל האלבום בכלליות... ממש לא אופוריה. את צריכה לשמוע את אמניזיאק במיוחד:) וגם את קיד א'... ואולי תגלי שאת בכלל אוהבת יותר את הפאן הזה של הלהקה:)

kittycatbone

New member
כבר שמעתי את אמניזיאק..

חח
זה מצחיק להגיד את המשפט הזה... בכל מקרה, שמעתי את אמניזיאק, וזה אלבום מדהים, ואני מבינה למה אתה מתכוון. אבל למרות כל זאת, אני עדיין חושבת שhttt זה פשוט אלבום מעולה. ולא כ-ז-ה קליל כמו שאתה אומר. אני לא אומרת שהוא הכי טוב, או יותר טוב מאמניזיאק. אבל אני לא חושבת שהוא גם אלבום חלש יחסית או פחות טוב וכאלה....

birgerking

New member
אני מבין את הביקורת של כולכם על

,httt, הוא יותר קשה אבל כששומעים אותו הרבה כמה שהוא פחות אלגנטי או איך שלא תתארו אותו הוא באמת מרגש הפסד לכל אוהבי רדיו הד תשמעו אותו הרבה באמת (אחד הטובים)

the bands/Ok Computer

(אפילו יותר דה בנדס) דה בנדס מבחינתי הוא ה-אלבום, פשוט פשוט (יחסית לרדיוהד) ועדיין כל כך טוב. אני מסיקה מכך שהיום, אחרי כל ההתקדמות המטורפת שהם עברו הוא אפילו יהיה יותר משובח, ויותר משובח מדה בנדס... אה.

למעלה