סקר קטן:

flsh2

New member
סקר קטן:

למי הייתה הצלחה (או שמע שמישהו הצליח) לשכנע את חברת פלאפון לחבר לרשת שלה מכשיר שאינו נמנה על המכשירים שהם משווקים אבל מתאים לתדר שלהם (CDMA)? אני מקבל מכשיר כזה משומש מחו"ל (אני חושב שזה אחד מסוגי הטריאו) ורוצה לדעת מה הסיכויים שלי.

ממה שאמרו לי שזה לא ממש הולך

הם לא אוהבים לחבר מכשירים מחו"ל זה היתרון של חברות סלקום ואורנג שפשוט שמים את הסים קארד במכשיר ואתה מחובר אז אולי תחליף חברה?

power4all

New member
יתרה מכך, בחנתי אפשרות לשת"פ

שיאפשר לפלאפון שדרוג הפלח העסקי באמצעות מכשירים מתקדמים במיוחד אך זכיתי בהתחמקויות מצד הדרג המקצועי. את המשמעויות המיצוביות-שיווקיות (ועסקיות) כולנו מכירים...מלבד נציגי החברה כמובן. כאשר תצא לדרך אפשרות ניוד המספרים לרשת אחרת (אם וכאשר) גם הם יפנימו. חבל.

AYELET1

New member
למיטב ידיעתי הם מבצעים בדיקות

על כל המכשירים שהם מכניסים לרשת. כך שמן הסתם תהיה התנגדות לכל מכשיר שלא עבר בדיקות התאמה... ובקשר לאורנג' וסלקום: יש לי מכשיר שאינו על שמי והוא סגור לרשת אורנג'. לא ניתן לפרוץ אותו (נו טוב, זה גם לא חוקי), לא ניתן לעשות איתו כלום - רק סים של אורנג' המכשיר רשום לא על שמי ועם סים דור 2 ולכן אורנג' לא הסכימו למכור לי בשום פנים ואופן סים דור 3 (למכור! זה לא שביקשתי טובות) אם לא אביא להם מכשיר שנמכר ברשת שלהם (גם אם נקנה בחו"ל זה בסדר מצידם) שלא רשום עדיין ברשת אצלם ותומך בדור 3. הבהרתי לכל מי שיכולתי שברגע שיהיה לי טלפון אחר (ובטוח שיהיה. הבהרתי להם גם עם מי הם מדברים - משתמשת כבדה של PDA - גם פאלם וגם פוקט ובטטוח שיהיה לי מכשיר משולב בשלב זה או אחר) והבהרתי גם שברגע שיהיה מכשיר אחר אני עפה מהחברה שלהם. לכמה מבני המשפחה יש טלפון באורנג' והובהר גם שכל אלו יעזבו (אני משלמת את החשבונות שלהם...). עם מי לא דיברתי? חוץ מהמנכ"ל והסמנכ"ל אני חושבת שעם כולם. לא עזר כלום. to make a long story short, אחרי קומבינות רכשתי במחיר מוזל (מאד) E1000 של מוטורולה מאורנג', שתומך ב-USIM. את הסים העברתי ל-6680. ברור שהם ידעו בדיוק על מה מדובר וגם הבהרתי להם שזה דבילעי, כי מחר אביא JJ ואשים בו את הסים. מי ימנע ממני? אז מלבד העובדה שללא היה להם מושג מה זה JJ
, הם פלבלו עיניים לשמים (וירטואלית... כי הכל הלך בטלפון
) ולא ידעו מה לענות אז בפלאפון הזהירות יכולה לעזור. התנהלות אורנג' (לא יודעת איך בסלקום) נשמעת קצת בסגנון יען...

עד כמה שהבנתי בסלקום אין סים מיוחד

לדור שלישי אני עם הסוניקסון שלי עברתי בין כמה מכשירים שהאחרון הוא דור שלישי ואני עדיין עם סים רגיל (רגיל?) אבל כשהגעתי למרכז האיקון של שיחות ווידאו קפץ והודיע "רשת דור שלישית זמינה" אז אני יכול לדבר חופשי אפילו שתכלס רשום בסלקום שיש לי איזה טלפון ישן וחסר צבע פוליפונים ועוד
אז סלקום?

למעלה