סקר קטנטן-נאפיס ..

Indiman1

New member
סקר קטנטן-נאפיס ..

היה לי ולחברים שלי ויכוח קל.. איזה סניף נאפיס בעיר יותר טוב/שווה/נחמד וכו' - הנאפיס באיזור התעשיה הישן, או הנאפיס החדש והגדול שנפתח מול מה שהיה פעם בכניסה לחולון (מה שנקרא נאפיס חולון) ? אז אתם מוזמנים לכתוב את דעתכם.. לנאפיס באיזור תעשיה הישן - הצביעו
לנאפיס במערב הצביעו -

VIC22

New member
שניהם אותה טעם אין שינוי חוץ מחיפה

חברי מחולון אכל חומוס עם בשר ונגעל בסניף חיפה לכן באותה יום נסע לראשון ונרגע.

הגדולה של נאפיס

היא בסטנדרט וטעם קבועים מוכרים וטובים...
לי אישית יצא לאחרונה לבקר יותר בחדש (נאפיס חולון) בכמה סיטואציות כפגישות עבודה, עם המשפחה או עם מלא ח'ברה ותמיד יצאנוט מאושרים ושבעים!!!

Indiman1

New member
כמו שחשבתי ../images/Emo13.gif

מעניין באמת איך יהיה הסניף החדש שיפתח באיזור תעשיה הישן..

Shark Alarm

New member
אני אישית יותר אהבתי ../images/Emo26.gif

את הנאפיס הישן של איתור התעשייה החדש.. אבל מבין הברירות שיש עכשיו, אני אבחר את הנאפיס שבמערב. למרות ששוב, כמו שאמרו כאן, נחכה לפתיחה של הנאפיס שיפתח ממול לזה שבאיזור התעשייה הישן.. ועכשיו לסקר נוסף- איזה סניף של "ארומה" שווה יותר
ארומה איזור תעשיה ישן
ארומה קניון רוטשילד
ארומה קניון הבאר
ארומה קניון הזהב (סתם, סתם, סתם..)

חןשסק

New member
אין מספיק סניפים של ארומה בראשון../images/Emo3.gif

כבר יש יותר סניפי ארומה מקניונים!!

חןשסק

New member
בקרוב עומד להיפתח הסניף החדש של

הנאפיס באזור התעשיה הישן, שיהיה גם כמו נאפיס חולון. בעיקרון- התפריט הוא אותו תפריט, אבל מבחינת מקום- אין על נאפיס הישן והטוב חחח. נאפיס חולון מהודר לי מדיי בשביל לשבת ולאכול מלאווח

cobainos

New member
נאפיס הישן

אבל בעקרון זה תלוי...כי לא תמיד יש כח לראות את ריכוזי הערסים ששורצים באזה"ת הישן(לא שבחדש אין,אבל הוא פחות צפוף)

אפשר להגיד שזה לפי מצב רוח וגם

אם לבשתי טרנינג אז א.ת.ישן ואם לבשתי בהשקעה כזה כאילו, אז בחדש!! אבל הכי חשוב שמנה שם מספיקה ל-2 ותמיד נשאר משו לכלב!!

למעלה