סקר קטנטן.

סקר קטנטן.

אילו דברים יגרמו לכם לחלחלה באדם שמולכם? אצלי יש כמה. נתחיל מזה שאם אני אצא עם בחור ושיהיה מבחינתי הכי מדהים בעולם, ברגע שאני אגלה שהוא כוסס ציפורניים [ורק בגלל לפר עלתה לי המחשבה] הוא מחוק.

../images/Emo5.gif

חלחלה... אממ... מישהו שמזיע כל הזמן
או מישהו , שבוחן את כולךמלמעלה עד למטה כאילו את בובת חרסינה.. וזה גם מעצבן!!!

night mistress

New member
יבחן אותי אני אבחן אותו..

אני אפשיט אותו במבט שלי ולא יהיה לו לאן לברוח..

מישהו...../images/Emo150.gif

שכל היום מספר סיפורים שחושב שנשמעים אמינים אבל ממש לא בקיצור מישהו שקרן!!!

ב ו ע ו ת

New member
על טעם ועל ריח...

מישהו שאינו יודע להתנשק ואת טעם פיו אני לא אוהבת, מישהו שאת ריח גופו איני יכולה לסבול. שניהם לא יעלו על שולחני. בועה - האשה והבררנות.

או שלום בועית... אז לעניין

טרן אופים גבריים שבלתי ניתן לעבור עליהם לסדר היום - מישהו שמנשק בצורה פיכסית ורטובה ולא לעניין מישהו שמחבק חיבוקים איקיים כאלה... כאילו הוא איזה חרמן בן 70. ריח גוף, בהחלט אחד הדברים הכי משמעותיים שש. אבל טרן אוף אישיותי נוראי לטעמי - מישהו ששקוע יותר מדי בפוזה השנטי שנטי סטלנית... צוחק מכל שטות, בוהה באוויר, אומר יותר מדי "אחי" ו"ראסמי", ומדבר המון המון על כלום. אנשים כאלה שמרגישים שהם הכי הכי כשהם חסרי תועלת לגמרי ונמרחים על המיטה שלהם ימים שלמים. לא יודעת להסביר, אבל חוסר תועלת שכזו, פשוט מורידה לי את כל החשק מהבנאדם.

ב ו ע ו ת

New member
פק פק...

סופסוף פנים מוכרות. שנטי שנטי? זה בכלל לא בגילי, לי יש חברים שקוראים להם "אברש'קה" ו"חיימ'קה", הם נפגשים בליל ירח מלא על הגורן במקום בגואה שם יכלו לתפוס קצת שאנטיות. לא זוכרת מתי הייתי בצמח ואפילו הפעם הראשונה נראית לי מפה מעורפלת משהו. אני בגיל שאני יכולה ללדת כל מיני סמרטוטי רצפה שאומרים "אחי" ו"מה המצב?", ככה שזה לא קריטריון עוללה יפה שלי. בועה - האשה ופער הדורות.

angel202

New member
שונאת אגוצנטרים!!!../images/Emo23.gif

זה מגעיל מזעזע ובלאכסס!!!!

leper

New member
אני?? מה אני עשיתי???

אני לא מבין... אני יושב לי בבית בשקט,מחטט לי באף מבלי להפריע לאף אחד, מדי פעם מארגן את החבילה לתנוחה נעימה יותר, וכל זה בעודי אוכל את המאכל האלוהי: פול ברוטב שום בצל.
אני פותח לי את האינטרנט ומה רואות עיניי???
גזלה!!! גזענות לשמה!!!
מה רק בגלל שאין לי את היכולת להפסיק להנות מהעינוג האורגזמי בכסיסת ציפורנים שוללים אותי!!! זו ממש חוצפה!!! יש סיבות יותר טובות לשלול אותי, אך הציפורנים? סלחי לי, זה קטנוני.

night mistress

New member
יש כל כך הרבה..

נתחיל בזה שגבר אוכל כמו בארבארי..ומלקק את האצבעות אח"כ כשכל הפרצוף שלו מרוח בפנקייק או מה שזה לא יהיה.. או שהוא שותה משהו עם רעש ומוציא קולות יניקה מהשיניים.. עוד דבר,שאני מדברת בטלפון עם מישהו והוא נשמע כאילו הוא באורגזמה תמידית.. אני יכולה להמשיך..

אז איתך כבר לא ילך לי.....

כוסס ציפורניים תמידי שכמוני. אצלי מה שיגרום ללכת צעד אחורה הוא יותא מדי איפור לבחורה. איפור זה דבר שמוסיף, אבל עד גבול מסוים שאחריו זה סתם מכאיב בעיניים.

../images/Emo45.gif

בחורה יפה בלי איפור, פשוט עושה לי את זה. בחורה עם איפור - זה די מכבה בעיניי. (לפני חודש הייתה חגיגה במדור, כשהצליחו לשכנע אותי להפקיר את הפנים שלי לצבעי הגואש שלהם, ולצאת בהכרזות מאושרות - יעל מאופרת, יעל מאופרת. זוועה.)

moran25

New member
שינייים צהובות או סתם עקומות

הכי נורא זה בחור/ה יפה שפתאום מחייכים ואתה רואה שכל שן בזווית שונה, ובמרווח שונה מזו שלצידה. ושלא נדבר על הצבע והריח. גבר כזה יכול להוריד בשנייה את המשיכה. דבר נוסף, אני אישית שונאת ג'ל בשיער, אין דבר יותר כיף מלגעת בשיער יפה ונעים, ולא שיער שעומד ניצב ללא תזוזה ונראה כאילו דבוק עם סופר גלו, כשכל מיני דברים לבנבנים מבצבצים שם. יש לי עוד הרבה...אבל די להפעם.

למעלה