סקר קטנטן.

קים NY

New member
סקר קטנטן.

מהי לדעתכם בירת האופנה של העולם?
איפה לדעתכם הכי כיף לעשות קניות בעולם?
איפה לדעתכם הכי משתלם לעשות קניות בעולם?
באיזו עיר לדעתכם יש את אופנת הרחוב השווה והפרועה ביותר?
בעד/נגד חיקויים?
הייתם קונים חיקוי?
מהו סגנון הלבוש שלכם?
איזה פריט במלתחה שלכם אתם אוהבים במיוחד?
מהו הפריט הכי יקר שקניתם אי פעם ואיפה?
אם הייתה לכם אפרות, איזה פריט/אופנה/סטייל הייתם מכחידים מן העולם? תהנו!!

קים NY

New member
הה.. מסתבר שהדגש וסדגש לא עובדים

בכותרת. טובנו. התיקון הוא **אפשרות**, בפעם המאה.

LipStiK

New member
תשובות..-->

ניו יורק
לונדון וניו יורק
תאילנד
ת"א (אין על שינקין חח) ולונדון (מתה על העיר הזאת..)
בעד ברוב הפעמים
כן, אם הוא שווה את זה והוא יפה, לא בגלל שזה נראה כאילו קניתי אותו באלפי שקלים וכי יש עליו את השם המסוים שלו..
אממ.. חח לא יודעת להגדיר... אני די מנסה לגוון.. לא להיתקע כל הזמן על משהו אחד
יקר לליבי? חולצה שקיבלתי בסוף קורס מש"צים שלי... ובלי קשר לרגשות- ג'ינס שקניתי ב-170 ש"ח והוא ממש מתרחב וחרשתי עליו מלא אז עכשיו הוא נראה יותר משופשף והוא ממש ממש נוח... אני חושבת שאני היחידה שעוד הולכת עם ג'ינס כל כך מתרחב אבל לא ממש אכפת לי, אני מתה עליו..
אני לא רונה ממש יקר, הכי יקר קניתי לחתונה של בת דודה שלי, שמלת ערב ברנואר, ב-400 ש"ח..
כפכפי מרוקאיות (הכפכפי רשת הנוראיות האלו..)

*Ginny Weasley*

New member
הבה.

מהי לדעתכם בירת האופנה של העולם? פריזז איפה לדעתכם הכי כיף לעשות קניות בעולם? נ"י!! איפה לדעתכם הכי משתלם לעשות קניות בעולם? נ"י!! באיזו עיר לדעתכם יש את אופנת הרחוב השווה והפרועה ביותר? נ"י
בעד/נגד חיקויים? תלוי במה.. הייתם קונים חיקוי? יאפ מהו סגנון הלבוש שלכם? לרוב ג'ינס וטי שירט...אבל אני אוהבת תחכום בפרטים הקטנים. איזה פריט במלתחה שלכם אתם אוהבים במיוחד? ג'ינסיםםם מהו הפריט הכי יקר שקניתם אי פעם ואיפה? האמת שרוב הבגדים שלי נקנו בסיילים, אני אוהבת את האתגר. אם הייתה לכם אפרות, איזה פריט/אופנה/סטייל הייתם מכחידים מן העולם? כל מה שאודטה לובשת..

תשובות

מהי לדעתכם בירת האופנה של העולם? לונדון. איפה לדעתכם הכי כיף לעשות קניות בעולם? ניו יורק,לונדון. איפה לדעתכם הכי משתלם לעשות קניות בעולם? לא יודעת. באיזו עיר לדעתכם יש את אופנת הרחוב השווה והפרועה ביותר? אופנת רחוב יפנית. שולט. בעד/נגד חיקויים? אין בעיה עם זה. הייתם קונים חיקוי? כן. מהו סגנון הלבוש שלכם? לא שיגרתי. אני לא אוהבת להתלבש כמו כולם,ולהיות אחת מהחבר'ה. אני לובשת בערך כל דבר,החל מפיג'מות ועד גרביים שהפכו לחולצות. אני מניחה,שאם קוראים לי פריקית בבית ספר,כל פעם שאני עוברת במסדרון - אז יש לי סגנון פריקי. אבל אני מעדיפה שזה יקרה סגנון יחודי. איזה פריט במלתחה שלכם אתם אוהבים במיוחד? - חגורה סקוטית עם ניטים - פיג'מה [שכרגע היא בתור חצאית/חולצה] של הפנתר הוורוד - פיג'מה [שכרגע היא חולצה] של טום וג'רי - אול סטאר - חצאית מיני צבאית מהו הפריט הכי יקר שקניתם אי פעם ואיפה? אני לא זוכרת. אם הייתה לכם אפרות, איזה פריט/אופנה/סטייל הייתם מכחידים מן העולם? חולצות בצבעי וורוד-צהוב זוהרים ועוד כל מיני..אבל זה לא עולה בראשי.

Stripperella

New member
גמני עונה

מהי לדעתכם בירת האופנה של העולם? לונדון/פריז איפה לדעתכם הכי כיף לעשות קניות בעולם? ניו יורק איפה לדעתכם הכי משתלם לעשות קניות בעולם? בארץ באיזו עיר לדעתכם יש את אופנת הרחוב השווה והפרועה ביותר? ניו יורק בעד/נגד חיקויים? בעדדדד הייתם קונים חיקוי? בטח מהו סגנון הלבוש שלכם? זרוק וקצת מושפעת מקיבוצניקים איזה פריט במלתחה שלכם אתם אוהבים במיוחד? מכנס דגמ"ח חולה עליוווו מהו הפריט הכי יקר שקניתם אי פעם ואיפה? שמלה- ברנואר אם הייתה לכם אפרות, איזה פריט/אופנה/סטייל הייתם מכחידים מן העולם? דברים עם פייטים- איכססססס

קים NY

New member
אני.

מהי לדעתכם בירת האופנה של העולם? המפ. מילאנו. נראה לי.
איפה הכי כיף לעשות קניות? בניו יורק, כמובן.
איפה הכי משתלם לעשות קניות? אה...תאילנד? או..סין. לא יודעת. איפשהו שם, באיזור.
איפה אופנת הרחוב הכי פרועה? טוקיו וניו יורק.
בעד/נגד חיקויים? בעד.
הייתם קונים חיקוי? לא אם רואים שהוא זבל, כן אם הוא בסדר. לעולם למשל לא הייתה קונה משקפיים שרשום עליהם MUCCI, אבל כן זיוף שלא רואים עליו במבט ראשון שהוא מזוייף.
סגנון הלבוש שלי: זרוק, סטריט-סטייל, בעיקר נוחות, אבל בטעם.
איזה פריט במלתחה אהוב עליכם במיוחד? ג'ינס בהיר שקניתי בגאפ לפני שנתיים וחצי בערך, שנקרע לי כשידיד שלי ואני התרסקנו עם טרקטורון. הידיד נהרג בהתרסקות, ומאז לג'ינס יש ערך סנטימנטלי גבוה מבחינתי.
מהו הפריט הכי יקר שקניתם ואיפה? אותו ג'ינס מגאפ, 50 פאונד בלונדון. כשקניתי אותו זה לא נראה כ"כ יקר, רק 50, אבל יותר מאוחר, כשחזרתי הביתה וחישבתי כמה זה בשקלים, נדהמתי ונדרתי שיותר זה לא קורה.
להכחיד מהעולם: וואו, יש הרבה. פרחות שהולכות עם אולסטאר (!!), ג'ינסים נמוכים מדי, כפכפי מרוקאיות, נעלי בובה, ובטח יש עוד שאני לא זוכרת כרגע.

קארי3

New member
פאריס

רבות דובר על האופנה של הפארסיות אבל חבל שלא הצליחו לפצח את הסוד.

למעלה