סקר קטנטן!

I Hold The Hope

New member
סקר קטנטן!

אני מקווה שלכולם כבר היה פעולת מאפייני הקבוצה... אז יאללה חבר'ה: איזו שכבה אתם מדריכים? מה השם שלכם? מה הסמל שלכם? מה ההמנון? איך עברה הפעולה הזו?.. בדרך-כלל זו פעולת שוק... אם יש למישו רעיון טוב לאיך הוא סידר את הפעולה שיוסיף גם! D:

I Hold The Hope

New member
אני אתחיל

איזו שכבה אתם מדריכים? ה' מה השם שלכם? הצ'ינצ'ילות מה הסמל שלכם? עשינו להם צמיד כזה שכתוב "אנחנו ה-" ואז יש כדור פרוותי כזה עם עיניים ואחריו כתוב "הצ'ינצ'ילות" ... אם לא הבנתם עוד.. לקחנו את כל הרעיונות של זה מהפיג'מות חחחח ("אנחנו ה-פיג'מות יאאא.." "צ'ינצ'ילה" מה ההמנון? זה על הקצב של השיר יודה יודה יה-יודה... "תן לו בזנב... תן לו בפרווה... וצ'ינצ'י צ'ינצ'י צ'ינצ'ילות..." איך עברה הפעולה הזו?.. בדרך-כלל זו פעולת שוק... אם יש למישו רעיון טוב לאיך הוא סידר את הפעולה שיוסיף גם! D: היה פשוט גדול... כל פעולה עוברת לי כל-כך טוב השנה!! יאאא... ואנחנו עשינו להם משחק כזה אסוציאציות עם כל מיני חוקים.. יענו אני יכול לעצור אנשים באמצע משפט שלהם ולהגיד לאחר להשלים אותו או לדלג על מישו וכל מיני.. וזה היה מצחיק! החניכות אהבו את זה!

Rioter

New member
לא הייתה אצלי פעולה כזו ../images/Emo10.gif

אפילו חניכים אין

לנו עוד לא היה.....

אנחנו עדיין מתעסקים בגיוס חניכים....
ואחרי החג יש לנו עוד גיוסים....=\\ נקווה שכל הגיוסים האלה באמת יביאו חניכים לסניף [אנחנו נמצאים בשכונה צפונית....
]

למעלה