סקר קיצי

אתי@

New member
סקר קיצי ../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif../images/Emo179.gif

בימי הקיץ החמים
נשים מתחלקות לשני סוגים
נשות הביקיני
ונשות השלם באיזה צד אתן

אתי@

New member
רגע רגע, אני מרחיבה את הסקר

גברים גם הם מתחלקים לשני סוגים
אלה שלובשים בגדי ים צמודים ומבליטים
ואלה שלובשים בגדי ים רחבים (שמתנפחים כשנכנסים למים
) באיזה צד הגבר שלכן

שמופית

New member
הממממממ.....

תאמינו לי אם אני אספר לכן שעוד לא "נחלקתי" הקיץ ולא הייתי לא בים ולא בבריכה ?! אבל קניתי בגד ים שלם יפהפה בצבע בורדו. תמיר הוא בחור של מכנסים קצרים (ואני אהרוג אותו אם הוא ילבש בגד ים סליפ קצרצר !
)

danonit

New member
רק שלם ../images/Emo13.gif

כל קיץ אני מנסה ביקיני מחדש וסובלת לאללה, כל הזמן דואגת מה רואים ומה בסדר, מתעסקת בלהרים פה ולסדר שם - ממש לא מסוגלת להיות שקטה
אז כמו תמיד אני חוזרת לשלם ונהנית מכל רגע

danonit

New member
והחצי השני שלי

לובש ביקיני לבריכה (כשאנחנו הולכים לשחות) ו"מכנסיים קצרים" לים. ובבריכה אני תמיד עם ספידו שלם.

dorlim

New member
אווווף איזה נושא רגיש....

דרכת על כל היבלות האפשריות (סתאאאם בצחוק
)... קודם כל דורון לא מתלהב מים/בריכה, ולצלול זה עסק ממש יקר ...כך שיוצא שאנחנו בקושי הולכים לים... לקנות בגד ים זו בעיה ענקית - אני שונאת את זה!!! זה להתמודד עם כל החלקים הבעייתים קבל עם ועדה ולכן יוצא לי לקנות בגד ים רק אחת לכמה שנים טובות. ולשאלה איזה סוג - לי יש בגדי-ים שלם ופעם ראשונה בהסטוריה שחשבתי לקנות ביקיני, אבל דורון לא ממש אהב את הרעיון ובכך בכלל ירדתי מהרעיון לקנות בגד ים השנה
(...כבר אמרתי לכם שזו הקניה הכי שנואה עלי
) והוא - הוא מאלה שהולכים עם מכנס קצר. הכי נוח

danonit

New member
לקנות בגד ים ../images/Emo122.gif../images/Emo5.gif

זה הסיוט שלי! אני יכולה למדוד את כל החנות שעות ולצאת בלי כלום! עד שכבר מצאתי השנה בגד ים לפני שנסענו לקפריסין הוא נקרע לי בכמה מקומות אחרי 3 ימים ודידיתי לי עם כל החצי השמאלי של התחת בחוץ לראוות (או אימת) כל אורחי המלון ...

דפי26

New member
אני איתך

לקנות בגד ים זה יותר גרוע מללכת לגינקולוג...... רק שלם (לנסות להסוות את השומנים)ואישי עם מכנסיים

kisses

New member
אני בדרך כלל בצד של הבקיני

ומקווה שאהיה כך גם כשאבוא (עם לא זה יהיה שלם) הגבר בצד של המיכנסיים

מיכלכהן

New member
../images/Emo15.gifלי עד לפני שנתיים

היה תסביך ביקיני ולבשתי רק שלם כל זה עד שבעלי החליט שזהו וקונים ביקיני.. מאז אנו חיים באושר ובאושר (הבעל הביקיני ואני..) הבעל.. הוא במכנסיים

Ronnie*

New member
שונאת בגדי ים...

אבל ביקיני. ואורי - רק מכנסיים קצרים או תחתוני בוקסר.

שריל

New member
ביקיני בינתיים, ואני מקווה שגם

בעתיד
והחצי השני הוא שחקן כדור מים ושחין, כך שבשבילו בגד ים זה משהו מאד טבעי אפילו שאני שונאת את זה ורוצה שהוא ילבש מכנס.

מאי26

New member
ואני... גם נאלצת להודות שבכלל עוד

לא נזקקתי לדילמה הזו השנה. הייתי פעמיים בים, וזה היה לפנות ערב ולא לבשתי בגד ים. בכל אופן, אחרי הרבה שנות שלם יש לי כרגע ביקיני, וזה למרות שיש פה ושם עודפים שאני לא מתכחשת לקיומם, אבל הגעתי למסקנה שדווקא הביקיני שהצלחתי למצוא מסווה אותם איכשהו בצורה יותר טובה. ארז הולך עם מכנסיים קצרות רגילות.

יש לי שלם שקניתי כבר לפני הרבה שנים

(לא נעים לי להגיד כמה), ואני חייבת לקנות חדש. בגלל שבחמש השנים האחרונות אני בירושלים, לא יוצא כל כך ללכת לים. הגבר לובס מכנסיים (גם הוא צריך חדש...)

rinutza

New member
אני כבר שנים רק בבקיני, פשוט יותר

מתאים לי. והגבר - רק במכנס - נראה לי תמיד מגוכח הגברים שמסתובבים עם פיסת הבד הקטנה הזו - מה גם שלרוב זה לא הגברים שהייתי רוצה לראות בבגד ים כזה

נופר30

New member
אותי כמעט ולא מוצאים בים

אבל אם כבר אז בגד ים שלם ושלומי מ כנסיים

למעלה