סקר קצרצר המיועד להורים,אשמח לעזרה:)

michalola3

New member
סקר קצרצר המיועד להורים,אשמח לעזרה:)

קיים בשוק עסק הדואג לארגון ימי הולדת עבור ילדים בביתם,הכולל את יצירת ההזמנות ליום ההולדת,קניית המצרכים(קישוטים ,אוכל,מתנות לאורחים וכד'),הזמנת מפעילים(ליצן,קוסם,עבודות יצירה וכד',ע"פ תקציב והעדפת הלקוח),דואג להסעות ליום ההולדת במידת הצורך,דואג לנקיון יסודי של הבית בסוף הערב, ובגדול דואג מא' ועד ת' להפקת יום ההולדת של הילד/ה.

1. האם תשקלי להשתמש בשירות זה בעתיד?

2.במידה וכן,העמלה המקסימלית שתהיי מוכנה לשלם עבור ארגון אירוע יהיה(המחירים שמופיעים כאן לא כוללים את סך כל ההוצאות של הפקת האירוע עצמו אלא רק את עמלת השירות): א.250 שקלים,ב.350 שקלים,ג.450 שקלים,ד.אחר(פרטי)
תודה על שיתוף הפעולה:)

אין סיכוי שאשתמש בשירות שכזה

כל נושא ימי ההולדת יצא לגמרי מפרופורציה לטעמי.
ילדים בני כלום שחוגגים ימי הולדת לכל הגן או הכיתה בעלויות של מאות ואלפי שקלים. זה לא נורמלי.
כשאני הייתי ילדה הייתי דיג'יי עם אחי הקטן. היינו מפעילים ימי הולדת כיתתיים לשכבה או שתיים מתחתינו. היינו לוקחים 20-30 ש"ח. זה היה המון.אני גם זוכרת שבשלב מסויים אחי קיבל אורגן אורות משוכלל יותר אז העלנו את המחיר ל50 ש"ח.
היום הפעלה מתחילה ב500 ויכולה להגיע גם ל2000 ויותר.
אני לא מבינה למה ילד צריך לחגוג עם כל 40 ילדי הגן, הלא הוא כבר חוגג במסגרת הגן. למה ילד בגן צריך 40 משחקי קופסא ב20-30 ש"ח. האם הוא בכלל יכול להכיל כמות מתנות כזו? קשה לי להבין את תרבות השפע הזו שמובילה בסופו של יום לבת מצווש המוגזמים שכולנו מכירים מהמערכונים אבל הם לא רחוקים מהמציאות.
אני חושבת שהילדים שלנו לא לומדים צניעות, לומדים שהכל מגיע להם, הכל אפשרי וזמין, לא לומדים דחיית סיפוקים, כל זה בגלל אירועי יומולדת הזויים ומוגזמים ובעיניי לא חינוכיים.
הילדים שלי מעולם לא חגגו עם מפעיל במסגרת הגן או הכיתה כולה. יתר על כן אני לא מרשה להם ללכת לכל ימי ההולדת של הילדים אלא רק לאלה של חבריהם הטובים ביותר. אני אולי קיצונית אבל אני חושבת שהגענו למצב קיצוני.
במיוחד אם אתם מפרסמים שירות שכזה.
אני מקווה שעניתי על הסקר ועזרתי לכם.

schlomitsmile

Member
מנהל

michalola3

New member
תיארת פה דימוי הפוך לגמרי מהשירות המוצע

השירות המדובר כולל עמלה עבור מארגן האירוע. מעבר לכך המחירים עבור אוכל,מפעילים וכד' הם אפילו זולים יותר. אם הורה לדוגמא מעוניין שיהיה ביום ההולדת רק קוסם או רק פינת חי או רק צבעי פנים וכד',המחיר לא יגיע לאלפי שקלים. במידה וההורה מעוניין בכל ההפעלות אז מן הסתם שהמחיר יעלה. אבל חבילת הבסיס היא של אירוע צנוע,מינוס "כאבי הראש" של הארגון(מסכימה שיש כאלה שאוהבים את עצם הארגון,ולכן בעצם הועלה הסקר). תודה לך על התשובה:)

ממש לא הפוך

אני בכל אופן ממש לא אשתמש.
אני באופן אישי לא חוגגת בפורום גדול, לא מזמינה אטרקציות, ונהנית לארגן עם ילד היומולדת, להזמין בעצמי או שהילד מזמין, להכין עם הילד עוגה, וניקיון אחכ? כולם עוזרים כי המוזמנים הם משפחה ואם נשאר אחכ בלאגן הילדים ואני מנקים, מקסימום מזמינים עוזרת לאותו השבוע. לא נראה לי שבשביל הטלפונים, הסמסים לתזכורת, קישוט בבלונים, הניקיון אחכ אני אשלם כל כך הרבה כסף. אגב גם להרים טלפון למפעיל לא דורש תשלום של 300 ש"ח.

michalola3

New member
זה עדיין לא אומר שהשירות הוא לא הפוך ממה

שתיארת. את תיארת אירוע גרנדיוזי.

זה שתיארתי

זה לא אומר שזה מה שאני עושה לילדים שלי או לחילופין מרשה להם ללכת.
תיארתי את חוסר הפרופורציות הרווח במרבית החברה היום בנושא הזה.

MAMALY

New member
אני יעילה בדרך כלל לא צריכה את השרות הזה

אבל כן אני הוצאתי סכום בשביל האפרוח בן ה 5 בשמחה גדולה זו היתה יום הולדת מושקעת חינוכית ברמה מאוד גבוה עד כדי כך שההורים נשארו ונהנו יחד עם הילדים זה היה בילוי משגע מצחיק מלהיב
הרבה תודה ליניב המגניב המקסים והאינטיליגנטי.

אני זוכרת את עצמי בגיל 5 עם יום הולדת מקסימה שאמא שלי ארגנה לי (כל שנה) זה חלק מזכרונות הילדות הכי יפים שלי
אני לא יודעת להפעיל ולא רוצה אבל כמו שאני לוקחת אותם לתיאטרון אני הזמנתי את התיאטרון אלינו הביתה עם 50 ילדים ורוב הורים והיה מקסים ושווה כל שקל.

ולא אין לי מי יודע מה ובחרתי מרצוני לעשות את החגיגה הזו בשביל הילד שלי בלב שלם.

כשאת הולכת לקניות בגדים ונעליים בשביל עצמך בואי נודה שאת קונה נעליים כי הן יפות לא כי את צריכה באמת או עוד חולצה ואם תשימי לב זה עולה בערך כמו ההופעה שהזמנתי פלוס ערך מוסף של אושר.

קצת הרגשתי יהירות מהתגובה שלך - הורים בוחרים לעשות דברים בשביל הילדים שלהם כי הם רוצים לראות אותם שמחים ואני ראיתי 50 זוגות עיניים מאושרות עד אין קץ ומליון חיוכים והילד שלי כ"כ התרגש ושמח ורקד ושר הגיע לו! (ולא עשיתי את זה בשביל השכנים מבטיחה לך)

לא היה מוגזם לא היה רעשני היה חינוכי ברמות ומרגש

אני מתנצלת אם נשמעתי יהירה

אני באופן אישי חושבת שיש הבדל ברמה החינוכית בין נעליים שאני קונה לעצמי ומה אני מסוגלת להכיל ולקלוט לבין שפע שילד מסוגל להכיל. אני רוצה שהילדים שלי ידעו למצוא את האושר בדברים הקטנים ואני חושבת שאם הם יתרגלו לדברים הגדולים אז הקטנים יספקו אותם פחות. אבל אני בטוחה שהילד שלך נהנה מאוד מיום ההולדת המושקע שארגנת לו. אני לא שופטת דרכי חינוך של אחרים אני פשוט חושבת שיש בעייתיות בשפע שהעולם שלנו מציע היום לעומת מה שהיה כשאנחנו גדלנו.
כן זה מצריך ממני לפעמים להיות "האשה הרעה" שלא מרשה לילדים שלה דברים שלחבריהם יש אבל אני מעדיפה את זה ברמה החינוכית לטווח ארוך.
אגב כשאני כותבת את הדברים האלה אני מסתכלת על הטווח הרחוק. בטווח הקרוב ברור שאפשר לספק להם המון אושר רגעי. אני חושבת שאם הילדים שלי היו "נחשפים" לאירוע מהסוג שת מתארת על בסיס שבועי או דו שבועי או תלת שבועי כי כל ילדי הגן/כיתה היו חוגגים ככה והייתי מרשה להם ללכת לכל האירועים הם היו מתרגלים לשפע שאני לא בטוחה שהעולם יכול לספק כל הזמן ויתר על כן הם היו מאבדים את היכולת להנות ולהתרגש מסתם אבן יפה או שקיעה או יום כיף בגינה הציבורית. אבל שוב אלו רק הילדים שלי ואני ממש לא משליכה מזה על משפחות אחרות.
סליחה אם נשמעתי מבקרת.

דינהלה1

New member
לדעתי יכול להתאים רק לאוכלוסיות מבוססות

אני לא הייתי מזמינה אלא חוסכת במה שאפשר ומארגנת בעצמי

רזאי

New member
כשאני משלמת סכומים מטורפים

בשביל מסיבות יום הולדת לילדים, זה כדי שלא יהיה לי את כל הרעש בבית. אני עושה את המסיבה במקום חיצוני, ומתברכת בכך שחסכתי את הבלאגן אצלי בבית.
אמנם יותר נחמד שמישהו אחר מסדר ומנקה אחרי המסיבה, אבל אם זה מה שהיה חסר לי, הייתי משאירה את הכל לעוזרת בבוקר. ההפקה, היא לא עבודה קשה במיוחד.

TaraSky

New member
לא אשתמש בשרות כזה

חלק מהכיף שלי זה לארגן את יום ההולדת לבן שלי בעצמי לפרטי פרטים. עד עכשיו זה היה מחוץ לבית ותמיד היה מוצלח.

למעלה