סקר קצרצר

עינב ג ל

New member
סקר קצרצר ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

1. האם יש לך גלגלי צבעים שהכנת בבית מהלקים שלך? 2. כמה גלגלים (וכמה לקים) סך הכל? 3. מתי הבנת שאת זקוקה לזה?

Ultra marine

New member
התחלתי והפסקתי..

יש לי 3 גלגלים. והם די בבלגן כרגע. במיוחד לאור העובדה שהאוסף כל הזמן מתחדש ויש לקים שאני מוותרת עליהם. הבאסה עם הגלגלים האלה שאי אפשר להסיר מהם לק בצורה נורמלית מה שאומר כל פעם צריך להתחיל את התהליך מהתחלה.. אני שוקלת לקנות עוד גלגלים כאלה בכדי לעדכן את האוסף.. ועכשיו אני באמת תוהה איך לסדר אותם.. אולי בכל גלגל יהיה צבע (או כמעט לכל צבע גלגל כי יש כאלה שיש לי ממש מעט..)

עינב ג ל

New member
מה הכוונה מוותרת?

נותנת? זורקת? אם כן, ואת לא מעוניינת בדוגמא - את יכולה לשבור את הציפורן הזו, או לשים מאחוריה איזושהי מדבקה שתסמן לך שהיא לא שם. לגבי לקים חדשים - שתי אופציות - אם עד היום 3 גלגלים הספיקו לך - פשוט תפתחי גלגל של חדשים. לעומת זאת אם האוסף שלך גדל משמעותית מאז, תוכלי לפתוח גלגלים לפי נושאים, ואפילו לא למלא עד הסוף אם נגמרו הלקים באותו נושא. נגיד: ורודים, אדומים, סגולים, כתומים, שקופים (sheer) וכו'. הבעיה היא שתמיד יש איזושהי חפיפה שקשה להתמודד איתה. נגיד סגול מאוד מאוד כהה - אז הוא בסגולים או בשחורים? או גווני קורל למינהם - אז זה ורוד או כתום? וכו'...

Ultra marine

New member
הבעיה היתה שמילאתי לגמרי את הגלגלים

ולא נשאר לי לחדשים. עכשיו אני יעשה לפי נושאים אבל זה מרגיז אותי שאם העברתי הלאה לק הוא עדיין שם ומבחינתי זה "לא אסתטי" להוריד ציפורן אחת מהגלגל.. עוד נראה.. כשעשיתי את הגלגלים האלה היו לי בערך 30+ לקים. היום יש לי 52 ויש עוד כמה בדרך כבר..

עינב ג ל

New member
נתת לי חומר למחשבה

עשיתי גלגל אחד אדומים וורודים והוא מלא עוד גלגל סגולים וורודים - הוא לא מלא, והשארתי בכוונה את שאר ה"ציפורניים" ריקות - כדי שאם יהיו לי עוד לקים מתאימים אוכל לשים שם גלגל נוסף שבו שמתי כתומים ושקופים (sheer) ונשאר בו לא מעט מקום פנוי ונשאר לקנות גלגל אחרון לשחורים ול"אחרים" אם לא היית אומרת לי, לא הייתי חושבת להשאיר מקום פנוי איפה שאפשר...

Ultra marine

New member
אני דווקא כן אומרת להשאיר מקום פנוי איפה

שאפשר נגיד גלגל אדומים אצלי. כרגע יש לי משהו כמו 6 אנ חושבת. ויש לי נגיד 3 ורודים. אז נגיד את שניהם אני יכולה לשים יחד ואז אוכל להוסיף עליהם אח"כ כי אילו לא צבעים שסביר שיהיו לי הרבה. נגיד סגולים יהיו בגלגל משלהם (ובטח יצטרכו עוד אחד בקרוב חחח) כי יש לי 12. כנ"ל כחולים שיש לי 9 יקבלו גלגל משלהם. ירוקים שיש משהו כמו 4 ילכו עם הצהובים שיש 2 ויחכו להמשך צבירה בכיוון שלהם.. ככה לי נראה הגיוני לסדר בכל מקרה...

Marble Arch

New member
אין לי..

אני לא מבינה למה צריך
זה מיועד לבתי עסק.. אם הייתי קוסמטיקאית, הייתי מכינה.

עינב ג ל

New member
מפתיע, אבל יש לי תשובה

התחלתי עכשיו להכין, בינתיים הכנתי גלגל אחד. בכוונה שמתי אחד ליד השני גוונים שאני מתקשה להבדיל ביניהם וגיליתי כל מיני דברים שלא ידעתי, למשל: שניים שחשבתי שמאוד דומים - מסתבר שאחד יותר חום ואחד יותר ורוד, ובעצם הם לא כל כך דומים. עוד זוג כזה: אחד יותר בהיר ואחד יותר כהה. כמה לקים אחרים - גיליתי שגם אחרי 3 שכבות עבות מאוד הם עדיין לא אטומים. ככה שעכשיו יהיה לי יותר קל להחליט מה לשים.

בהתחלה חשבתי שזה מיותר

אבל בגלל שלאחרונה אני עושה כל מיני חותמות של קונאד על הציפורניים, וכל מיני עיצובים, זה הרבהה יותר נוח להתאים צבעים כשאני רואה את כל המבחר על הגלגל!

מ ס ט י ק

New member
יש לי שלושה גלגלים

כאשר שניים מלאים לגמרי ואחד רק התחלתי למלא, אני גם בהתחלה חשבתי שזה מיותר אבל גיליתי שזה נוח מאוד לבחור איזה לקים למרוח, אני בוחרת מהגלגל ואז מורחת על הציפורניים, במקום למרוח על אצבע אחת ואז להחליט שלא בא לי בכלל את הצבע הזה.

סקרמנטה

New member
בוודאי! שניים. וכבר מתחילת הדרך

איך אפשר בלי?! איך אפשר לזכור בדיוק בדיוק באיזה גוון יוצא כל לק על הציפורניים?! :) הגלגלים האלה הם ממש (גלגל) הצלה בשבילי, למרות שיש לי משהו כמו 25 בלבד.

iefrat

New member
אין סוף לרעיונות אבל...

אני אישית לא הייתי עושה גלגל כי לפעמים לק שלא בלא לי עליו היום...ביום שלישי כן בא לי. או במילים אחרות: אם אראה אותו על הגלגל אולי לא יהיה חשק, אבל בבקבוק לפעמים בא לחזור ולהתהדר בו...

אין וגם לא נראה לי שיהיה אי פעם

אני שמה לקים לפי חשק, לא חשובה לי ההתאמה לשום דבר, אז אין לי צורך לזכור בדיוק איך זה נראה על הציפורן...

lulilol2

New member
אין לי אבל..../images/Emo268.gif

בהחלט שוקלת לקנות כמה כאלה, והסיבה היא.. כשאני בוחרת לק בשביל למרוח אני מוצאת את עצמי עם לק על כל עשרת הציפורניים כאשר כל אחת צבועה בצבע אחר (כדי לראות איך זה נראה) ואז אני צריכה כמובן להסיר את הכל ולמרוח שוב את הלק שבחרתי
זה נכון, ברוב הבקבוקים הצבע נראה שונה מעל הציפורניים לפעמים זה מתכהה... באמת זה יכול להיות דבר שימושי הגלגלים האלה

למעלה