סקר קצרצר...

keren1980

New member
סקר קצרצר...

1. השתמשתם בחיים בסמים? 2. גנבתם פעם משהו? 3. גרמתם למישהו לבכות בכוונה? 4. בגדתם? (לא מעניין הפירוט כן או לא מספיק)

LCA

New member
../images/Emo132.gif

1. השתמשתם בחיים בסמים? לא! 2. גנבתם פעם משהו? כן 3. גרמתם למישהו לבכות בכוונה? לא 4. בגדתם? לא

אמ...אני לא ממש קושרה לפורום הזה

אבל בכל אופן..: 1.הייתי קרובה...ומזל שלא..!!שונאת אנשים משתמשים..!! 2.לא!! 3.בחיים לא!!זה אחד הדברים הכי נוראיים..!! 4.לא..!!אין לי את הלב...!!

free soul

New member
תשובותיי../images/Emo132.gif

1. השתמשתם בחיים בסמים? בחיים לא! 2. גנבתם פעם משהו? כן..מסטיקים בילדותי 3. גרמתם למישהו לבכות בכוונה? כן, בילדותי, לאחי הקטן 4. בגדתם? (לא מעניין הפירוט כן או לא מספיק)כן.

Sefy

New member
הייתי בטוח שעניתי על זה..

1. לא, גם לא באלכוהול או שום סוג אחר של סמים "קלים" 2. כן, ביסלי מהשכנים (היי! הייתי קטן
) 3. לא בכוונה 4. לא

../images/Emo41.gif

1. השתמשתם בחיים בסמים? לא 2. גנבתם פעם משהו? לא 3. גרמתם למישהו לבכות בכוונה? לא (אין לי לב כזה! ) 4. בגדתם? לא או לסכם את זה במילה אחת : לא!

נטע666

New member
סקר

השתמשתם בחיים בסמים
כן
גנבתם פעם משהו
כן
גרמתם למישהו לבכות בכוונה
כן
בגדתם
כן

אמממממ

1. השתמשתם בחיים בסמים? כן. 2. גנבתם פעם משהו? כשהייתי קטנה, חברה שלי דירדרה אותי לגנוב מסטיקים מהמכולת השכונתית. 3. גרמתם למישהו לבכות בכוונה? כן. זאת אומרת, השיחה עצמה לא התחילה במחשבה הזדונית
-'אני אגרום לו/לה לבכות היום', אבל קרה שכשראיתי פוטנציאל לזה, המשכתי באותו הכיוון. 4. בגדתם? (לא מעניין הפירוט כן או לא מספיק) כן.

ז י ג ז ג

New member
כבר עניתי על זה בפורום אחר לא?...

1. השתמשתם בחיים בסמים? רק קלים, וגם זה נדיר! 2. גנבתם פעם משהו? כן, בילדותי.. כמו כולם לא? 3. גרמתם למישהו לבכות בכוונה? כן, להרבה! מי שפוגע בי זה חוזר אליו כמו בומרנג! 4. בגדתם? לא! וזו האמת...

nirshats

New member
ענית לי אז אני אענה לך:

1.לא! , כי זה ממש לא הקטע שלי בחיים 2.אולי בגיל 6 3.כנ"ל , אבל הרבה פעמים לא בכוונה. 4.זה לא חכמה כי לא הייתה לי אופציה - אבל לא.(ומקווה שזה ישאר ככה)

oren 2020

New member
my answers

1. כן 2. לא. זה הדבר השנוא עלי ביותר ביחסי אנוש. 3. כן. 4. לא.

תשובותיי...

השתמשתם בחיים בסמים?לא, גם ככה יש לי מספיק הרגל מגונה מסריח שקוראים לו סגריות יותר מזה אני בחיים לא אתקרב. 2. גנבתם פעם משהו? כן הרבה בילדותי. 3. גרמתם למישהו לבכות בכוונה? לא שידוע לי וזכור לי. 4. בגדתם? (לא מעניין הפירוט כן או לא מספיק)- לא

למעלה