סקר קצר , אודה מאוד על הכנות

  • פותח הנושא 9978
  • פורסם בתאריך

9978

New member
סקר קצר , אודה מאוד על הכנות

שלום , יש לי בעייה ואשמח לדעת אם היא נורמלית באמצעות סקר קצרצר. הסקר מיועד לגברים ונשים נשואים עם ילד אחד או יותר. א. כמה שנים נשואים ? ב. כמה ילדים ? ג. באיזו תדירות מקיימים יחסי מין ? ד. מי בדרך כלל היוזם ? ה. איך יוזמים ? מודים לכם מאוד על שיתוף הפעולה
 

Vdrums

New member
בבקשה

א. לא נשוי ב. אין ילדים אני חושב ששניים יהיה נחמד ג. לא זוכר ד. ג ה. ג
 

shrootsy75

New member
עונה לסקר

א. 9 שנים ב. 3 ג. כל יום, חוץ מהימים האדומים, שאז יש מצב לאוראלי...לו... ד. זה משתנה, בעיקר יש תחרות שקטה של: מעניין אם אני אספיק ליזום לפניו ה. אה, זה כבר מתחיל להיות מעניין... באמת רוצה לדעת?
 

shrootsy75

New member
למה לא אמרת שאתה גבר???

זה לא בסדר, לא הסגרת את עצמך וכבר מסרתי סודות לאויב... בצחוק... עצות מעשיות לגבר? מי אני ומה אני שאומר לך מה אתה צריך לעשות לאשתך? אתה-צריך לדעת מה מרגש אותה ולעשות את זה אחרת, לא, לא להתעלם ממה שהיא אוהבת, אלא, להיות אחר, לדבר איתה, לנשק סתם ככה, כי אתה אוהב להיות בחברתה. לעשות דברים שונים כל יום. כן!!! כל יום. מי אמר שנישואין מצליחים הם דבר מובן מאליו? צריך לעבוד וקשה בהתחלה בשביל שזה יהפוך להיות כחלק מהשגרה - הלא שיגרתית שתיצור יחד איתה. באמת שיש לי עוד ה מ ו ן מה להוסיף,בכל זאת, בכל פעם שאני נזכרת למחרת איך היה... יש לי פרפרים בבטן... כי בכל פעם זה שונה. אסור להגיע למצב שהיא תגיד, "די", "כואב לי הראש/הבטן/הרגליים/הגב", "קיבלת שלשום", "לא בא לי" וכו'... א ס ו ר !!! הבנת? תפנים! ותן לה להבין את זה, במעשים.
 
אסור?

מה זאת אומרת אסור? אסור שלפעמים לא יתחשק? אסור לקחת יום חופש מדי פעם?? גם אני לא חושבת שצריך להיכנס לשיגרה. גם אני חושבת שצריך להשתדל להפתיע כל יום מחדש. אבל מותר לפעמים גם להרגיש לא טוב. ומותר לפעמים להגיד לא בא לי (בין אם זה הגבר או האישה)
 
למעלה