סקר קצר, ואני מקווה שכולם יכתבו

סקר קצר, ואני מקווה שכולם יכתבו

ככה, אני סקרן לדעת מה המדיניות הנפוצה בפאבים ובמועדונים לגבי הנושא של עישון ושתייה בזמן העבודה? כי נגיד זה נראה לי הרבה יותר כיף לשבת ולעשן כשגם הברמן מעשן. מה גם, שנגיד כשברמן מרים כוסית עם הבנאדם זה גורם ללקוח לשתות יותר מהר, וכך או לשתות יותר או ללכת יותר מהר. מן הסתם בתור ברמן זה גם יותר כיף לעבוד כשאפשר לעשן ולשתות מאחורי הבר. אז, איך זה מתפלג?
 

vassily

New member
עניתי ראשון :)

אני אישית לא מעשן אז לא יודע לגבי עישון אבל בקשר לשתייה בעבודה לא שעבדתי בהרבה מקומות אבל עד עכשיו בכל המקומות שעבדתי אמרו לי שאני יכול לשתות מה שאני רוצה רק לא להגזים ולא להשתכר אולי זה היה כי הם סמכו עליי וראו שאני לא לוקח הרבה ואני עובד טוב ואולי זה ככה תמיד אצלם אבל בכל מקרה עניתי על השאלה שלך...
 
ככה...

גם אני לא מעשן. אבל גם כשאני מנסה לראות את זה מנקודת מבט אובייקטיבית, לא חושב שברמן שמעשן מאחורי הבר זה רעיון טוב... ובקשר ללשתות... מה שוסילי אומר זה מעניין... אני כרגע דיי בהתחלה, אז אני לא מרשה לעצמי לשתות כלום... אגב וסילי, מותר לך לשתות מה שאתה רוצה? או רק מהספיד?
 

vassily

New member
אממממ

ברור שאני לא לוקח מהדברים היקרים בחיים אני בכלל לא יעיז לגעת באיזה רמי מרטין או משהו כזה אבל אתה יודע קצת ייגר קצת וודקה רד בול ממש לא בהגזמה זה סבבה...
 

shiri9

New member
אז ככה...

,אני עובדת בפאב שכונתי, וזה מקום בגובה העיניים, עם הרבה לקוחות קבועים, אז מותר לי לעשן בבר. אבל אני משתדלת לא לעשות את זה. מנקודת מבט אובייקטיבית זה לא לעניין. מילא בפאב כמו שאני עובדת בו אבל במקום קצת יותר גדול עם אוכלוסייה יותר מגוונת ומתחלפת, זה לא מתאים. הרי לא כל מי שיושב על הבר מעשן. ויש כאלה שזה מפריע להם. וואלה גם אם הם כולם מעשנים אז בכל זאת אתה הברמן ואתה בעבודה וצריך להיות יצוגי. לגבי שתיה - אני בעד לעשות לחיים עם הלקוחות, כמובן שאסור להגזים ולא צריך להגיע למצב שמרגישים ששתית. אפשר למלות שליש בירה ולעשות סבב לחיים עם הלקוחות, צ'ייסר או שניים עם לקוחות 'כבדים' יותר... שוב, זה גם תלוי במדיניות של המקום.
 

maxfain

New member
אז ככה

ליד לקוחות שאני לא מכיר, אני לא מעשן. עם הלקוחות הקבועים יכול לקרות מצב שאני אשב על סיגריה ואיזה דרינק. אבל ברמת העקרון אני לא אוהב לעשן מול לקוחות וגם לשתות.. לאכול בטוח לא..
 
כרגיל, לא הסברתי את עצמי טוב

אני מסים עם כל מה שאמרתם...זה ברור לי כשמש. כאילו, אני לא אגש ללקוח שאני לא מכיר עם סיגריה ביד, גם לא אסתובב עם סיגריה מאחורי הבר...וכמובן לא לשתות משקאות יקרים, ובטח שלא להשתכר. יותר שאלתי על המדיניות של המקו, מבחינת איך החוקים של המקומות בכללי, איך זה מתפלג. כאילו, בכמה אחוז מהמקומות אני יכול לשתות פה ושם בירה ולהרים צ'ייסר עם לקוח קבוע או חבר שקפץ, ולשים מאפשרה בצד ולעשן ולהשעיר סיגריה בתוכה כשאני מסתובב או לעשן תוך כדי שיחה עם לקוח שמעשן. לעומת מקומות שבהם אסור לעשן בכלל מאחורי הבר ואסור לשתות בכלל וכו'. אני גם אגיד למה שאלתי...כי אני אישית בחרתי בעבודה הזאת לא בגלל כסף או חוסר ברירה או אובססיה לאלכוהל...אלא כי העבודה ניראיתה לי כיפית... כאילו "לעבוד" בפאב שאתה אוהב את המוסיקה והאנשים, שותה ומעשן בכיף, מדבר עם אנשי נחמדים, מכיר בנות ובנוסף לכל זה גם משלמים לך. עכשיו, ברור לי שזאת עבודה ולא בילוי וכו'...אבל עדיין, להנות תוך כדי
לכן רציתי לדעת עד כמה השקפת העולם שלי על כל הנושא הייתה נכונה. מהו אחוז המקומות שיש בהם "ראש סבבה" וכמה אחוז מהמקומות יש בהם "ראש קשה"?
 

vassily

New member
אז ככה

זה ממש טלוי במקום ולכל מקום יש את המדיניות שלו אבל אני יכול להגיד לך למשל שבמועדונים זה הרבה יותר משוחרר אני נגיד עבדתי באומן וזה מקום שמכניס מלאאאא וכל מסיבה גומר מקררים שלמים של שתייה ככה שלא כזה איכפת לאחראי שתשתה מה שאתה רוצה זה בסדר גם אם תתפוס קצת ראש רק לא להשתכר... ואני אישית לא מעשן אבל ברמנים אחרים כן ומותר להם חופשי להסתובב עם סיגריה בבר ובקשר ללגשת ללקוחות עם סיגריה ביד תאמת שלא ממש שמתי לב אם הם עושים את זה או לא... (כמובן ברור שלא לעשן בחוסר טקט שאתה מוזג לאנשים שתייה והסיגריה שלך בפה מעל השתייה...)
 

shiri9

New member
אצלנו-

מותר לעשן בבר מותר לשתות משקאות זולים ובכמות נורמלית (בירה, צ'ייסרים יגרטראום...)
 

playerf

New member
בתור לקוח

כשהייתי בבר שהברמן עישן שם בזמן שהוא מזג לי שתייה הרגשתי כאילו הוא יורק עליי, ואני בנאדם סבלן (באמת!). ככה שלדעתי זה לא לעניין. כשברמנים במקומות קבועים שותים איתי לחיים, זה סבבה.
 

nunimon

New member
לעשן ../images/Emo31.gif לשתות ../images/Emo45.gif- וכמה שיותר../images/Emo70.gif

 
למעלה