סקר קצר להחכמת כולנו

hoomi

New member
סקר קצר להחכמת כולנו

מה הילד שלכם הכי אוהב לאכול?? (פירוט המתכון וההכנה בבקשה)
 
פסטה ברוטב בולונז ../images/Emo13.gif

כזו שמכינים בבית. המתכון שלי פשוט: החומרים: חבילה של בשר טחון בצל חתוך לקוביות שתי שיני שום כתושות שתי עגבניות בשלות חתוכות לקוביות שלוש כפות גדושות של רסק עגבניות פפריקה מתוקה מלח פלפל חצי כפית סוכר מעט שמן כוס מים אופן ההכנה: מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את השום ומטגנים לעוד מספר שניות מפוררים את הבשר לתוך הסיר ומערבבים עם הבצל והשום נותנים לבשר לשנות מעט את צבעו ומוסיפים את העגבניות, הרסק והתבלינים. מוסיפים את חצי כפית הסוכר כדי לשבור את החומציות. נותנים לכל העסק להפריש מעט נוזלים(עניין של שתי דקות) מוסיפים את כוס המים ומכסים את הסיר. מביאים לרתיחה פעם אחת ואז מקטינים את האש לעוד כ-15 דקות (כדי שהבשר יתבשל היטב. וזהו
בתאבון
 

mikilk

Active member
פסטות בכל המינים

וכמובן , כמובן צ'יפס טרי, שניצל טרי, וספגטי. אבל גם דגים, גם מטוגנים, גם מבושלים, וגם בשניצל.
 
ברוכה הבאה מיקליק!../images/Emo24.gif

אני יודעת שקצת קיטשי לשלוח חיבוקים לכל העולם, אבל אנחנו עדיין פורום קטן ואינטימי - אז אפשר
 

qt1

New member
שלי = צלי עוף ../images/Emo6.gif

מגיל צעיר הם מתחננים לצלי עוף , אבל גם אוהבים שניצל צ'יפס ,המבורגר וכו' כמו כולם. המתכון פשוט: בסיר מטגנים בצל שום כתוש (כמה שיותר , יותר טוב) מניחים את חתיכות העוף בסיר (מעל הבצל כמובן) מתבלים בפפריקה , מלח , כורכום , א.מרק עוף (במידה) צולים צד אחד עד שממש מתחיל להדבק , הופכים לצד השני ונותנים לעוף להחרכך , החריכה מאוד מוסיפה ויש לשים דגש על הפפריקה המתוקה , התבשיל אמור לצאת אדום. כשהבשר מוכן + - , מוסיפים תפו"א חתוכים ל 4 או יותר ... מבשלים על אש קטנה / בינונית , כרבע שעה לפני ההגשה מוסיפים שקית ירקות קפואים מעורבים (אפונה , תירס וכו') מגישים לקטנים בתור פירה עם רוטב ובשר ליד , הגדולים כבר יודעים להכין פירה לבד... לחם טרי= MUST(תמיד הם מבקשים תוספות , אז לקחת בחשבון , סיר יכול להחזיק יומיים , תפו"א פחות (הבעל משתלט על הפירה LOL ) בתיאבון.
QT
 

qt1

New member
אוי מים... שיכסו מחצית מהעוף

לא מרק אבל שיהיו שם מים .......... אם יש יותר מדי , זה לא אסון , זה רק יהיה פחות סמיך , להיזהר עם המים.
 
למעלה