סקר קצר להרגלי צפייה בערוץ

סקר קצר להרגלי צפייה בערוץ../images/Emo26.gif

תכתבו באשכול הזה את הסדרות שאתם הכי אוהבים לצפות בהם נכון ללוח השידורים של השבוע הזה. וגם את הסדרות שלא אוהבים ואפילו לא תזפזפו לרגע... הסדרות/תוכניות שלי : המלך היל - גם צפיה בפעם המיליון עדיין מהנה. סדרת האנימציה האהובה עליי. מחלקה אלטרנטיבית- סיבה מצויינת להתחבר ל-יס. קוראים לי ארל - רכש משובח של הערוץ. הפמליה- אמריקה בצבעים. איש משפחה- טירוף . מבצעים מיוחדים - תחליף מצויין ל"חוק מרפי" שאגב חוזרת ב-ש.ח. קונאן - גם אם האורחים על הפנים תמיד יש רגעים של הומור. דיילי שואו וסטרדיי נייט- תלוי בפרק. הסדרות שאם נתקל בהם מעביר ערוץ מיד : קומנדו חתונה - מתאים אולי לערוץ החיים הטובים..אפילו ביס דוקו לא צריך לשדר את זה בין הסרטים המרתקים של הערוץ. הבית הלבן - מתאים להוט3 או איך שלא קוראים לזה.. עקרות בית נואשות - כנ"ל. משפחת קומאר - בר מינן
גרהאם נורטון (ההמשך לא המקורי)- פח אשפה.

nikilove

New member
../images/Emo88.gif

*לא בהכרח לפי הסדר!* הכוכבים שלי: המלך היל מחלקה אלטרנטיבית עקרות בית נואשות(כי זה ממכר!) וויל וגרייס (טוב כדי להעביר את השעמום קצת ל20 דקות) קונאן או'בריין קוראים לי ארל איש משפחה התוכניות שלא יקבלו ממני the time of day: משפחת קומאר(WTF?? פיגור-ולא מהסוג הטוב) הבית הלבן נשות הכדורגלנים:אקסטרה טיים (הסדרה עצמה בד"כ מעולה ומהממת! אבל העלילה הזאת באקסטרה טיים כלכך לא מעניינת) חוק מארפי וכל סדרות הדרמה הבריטיות בסגנון שיש עכשיו בערוץ (קומדיות בריטיות זה הדבר אבל בדרמות הם נופלים...)

hen chen

New member
שלי:

המלך היל- אני אוהב את זה יותר בכל פעם, מה שאומר שזה גם התחיל אצלי בתור תוכנית מאוד מאוד משעממת. קוראים לי ארל- נהדרת ומושקעת. הדיילי שואו- אסור לפספס!!! חבל שזה רק הגלובלי. כשהייתי בביפ לא אהבתי אבל יש בה את ההומור החכם ביותר בעולם לתוכנית אירוח. קונאן- אי אפשר לא להנות. סאטרדיי נייט לייב- נהדר. כולם אוהבים. לפעמים אני מתעצל לצפות. העונה הקודמת שכעת משודרת בלילה מצחיקה יותר משזכרתי. התוכניות שאני לא אצפה בהם או אראה קטע ואעביר ערוץ: עקרות בית נואשות- אני מודה שצפיתי בכל העונה הראשונה. היה לא גרוע. אבל זו רק תוכנית שמלאה ברגעים עם המוזיקה המעצבנת שמרמזת שמשהו משעשע עומד לקרות... כן! הרייטינג נמוך? בוא נזרוק לשם ילד שנותן לנשים זקנות גלידה אם....(על אותו עיקרון בנויה הסדרה המטומטמת בטירוף שמתיימרת להיות חכמה- האנטומיה של גריי) מחלקה אלטרנטיבית- אני חייב להודות. התפלאתי. זה די מצחיק. אבל יותר מדי מטומטם. למה הם לא יכולים לשמור את הקטעים החכמים ולעשות עוד כאלה? התוכנית היתה הופכת לכל כך טובה. אבל היא בעצם ערימה של שטויות מפגרות. ובסך הכל אני לא צופה עוד בשום תוכנית בערוץ חוץ מאלה שמצויינים למעלה. אני אחכה לשידורים חוזרים נוספים (...בעוד שישים שנה?) של ארסטד.

גלׁ

New member
ראית מחלקה אלטרנטיבית

בעונה הראשונה? שם היה מלא רגעים חכמים. אני מודה שהעונה הזאת בינתיים יותר מלאה שטויות אבל זה עדין מצחיק. אם לא ראית עונה 1, כדאי לך

גלׁ

New member
שלי

עכשיו זה תקופה די חלשה מחלקה אלטרנטיבית- מזל שהתכנית באה אחרי משפחה בהפרעה, להציל את המצב המלך היל- כמובן בש"ח המיליון וזה עדין מעולה. הסדרה השניה האהובה עלי והיחידה שמתקרבת ברמה למשפחה בהפרעה קונאן- רק שיש יותר מדי ש"ח וויל וגרייס- העונה השמינית על הפנים אבל אני נשאר מסור הפמליה- מחכה לעונה החדשה... סנל- אני כמובן רואה תמיד דיילי שואו סדרות שאני מעביר עקרות בית נואשות- זבל רציני הבית הלבן- גם כן שיעמום, לא היה צריך להיות בערוץ מלכתחילה

jess r

New member
../images/Emo13.gif

: וויל וגרייס - למה, למה זאת העונה האחרונה? הפירסומת עושה לי חשק לבכות
איש משפחה - גאוני! שידורים חוזרים שבוע הבא מיום שלישי במתכונת יומית החל מהעונה השניה, לפי האתר של יאס לפחות קונאן -
המלך היל - משעשע מחלקה אלטרנטיבית - חביב סטרדיי נייט לייב -
עקרות בית נואשות - הסידרה מרגיעה כזאת ישנן בנות - מקסים משפחה בהפרעה - אני רוצה שידורים חוזרים כבר! גועל נפש
: נומי נומי - זה פשוט... אני בוהה בטלוויזיה ומתקשה להאמין שבני אדם, אנושיים, יצרו את התוכנית הזאת. קומנדו חתונה - WTF? נשות הכדורגלנים אקסטרה טיים - נראה כמו מופע בובות גדולות ומכוערות שעברו ניתוח לשינוי מין ומי שמפעיל אותן על אקסטזי. גראהם נורטון - בנאדם, חלאס! תפרוש או משהו, זה כבר ל-א ז-ה. משפחת קומאר - מכירים את הזאתי ה"הממלכה הקטנה" שנהגה להקיא? אז כל פעם שאני רואה את התוכנית הזאת מתחשק לי להקיא על הטלוויזיה כי אפילו זה ייראה יותר טוב בטלוויזיה שלי מהתוכנית הזאת. החיים הם לא רק הא הא (אם זה משודר בכלל. מקווה שלא) - אני לא מאמינה שזה חוקי לייצר כזה זבל.

chiff4

New member
שלי

הסדרות שלי: קונאן -
סאטרדיי נייט לייב איש משפחה הבית הלבן תכניות שלא אצפה בהן ומעביר ערוץ : כל שאר תכניות הערוץ!!! יס פלוס הוא לא ממש הערוץ שאני משתקע בו כל כך הרבה...

A CharmedOne

New member
אני../images/Emo26.gif

מה שאני רואה (ולא מפספס): - עקרות בית נואשות - וויל וגרייס - איש משפחה - קונאן אובריין - סאטרדיי נייט לייב (אבל לא אלה מ-67')

שלי ../images/Emo13.gif

YES! - קוראים לי ארל- כי זה ממכר - -" - המלך היל - מחלקה אלטרנטיבית -איש משפחה - קונאן (אין כזה דבר שזה לא יהיה מצחיק XD) - וויל וגרייס - עקרות בית נואשות NO!!! - הבית הלבן - משפחת קומאר - כל הסדרות בסגנון של "קומנדו חתונה" וכל הזבל הזה...

צריך עוד! ../images/Emo4.gif

צריך עוד סדרות כמו.... קוראים לי ארל וקונאן
(למרות שזה עדיין לא יהיה אותו הדבר) וצריך להעיף את הקומנדו חתונה הזה מיס+! זה סתם זבל!

talburstein

New member
שלי::::

קוראים לי ארל- חכם, מצחיק, לא קונבנציונלי. ככה צריך להראות הערוץ איש משפחה- תכנית האנימציה הכי מצחיקה בטלוויזיה, למרות שזה תלוי במידת ההשתתפות של סטואי בפרק הבית הלבן- כתיבה מושלמת, התחלתי לראות רק מהעונה הזאת (ה7 והאחרונה לצערי) ואני מצטער שלא התחלתי קודם לכן קונאן- קונאן. כל מילה מיותרת דיילי שואו- חבל שאנחנו מקבלים רק את המהדורה הגלובלית, הסאטיריקן האחרון אוז- התכנית הכי טובה אי פעם. מה עם שידור חוזר של רצח מאדום לשחור. הסופרנוס- מקום שני אחרי אוז SNL - אין שם לא וויל פרל ואפילו לא ג'ימי פאלון (שלא לדבר על אדם סנדלר) אבל עדיין עושה את שלה משפחה בהפרעה- נכון, היא כבר לא משודרת, אבל מי שהחליט לרכוש אותה צריך לתת לעצמו טפיחה על השכם. מה לא : עקרות בית נואשות- מקומן יחד עם האו סי מגרש ביתי וכל שאר הזבל האמריקאי המתועב הזה קומנדו חתונה- את מי זה מעניין??? גרהם נורטון- חוץ מאת עצמו הוא לא מצחיק אף אחד. נשות הכדורגלנים- מה , החלטתם לגנוב מערוץ ויוה?

noamjen

New member
אם אתה חושב שעונה 7 כתובה טוב...

חכה שבאמת תראה את העונות הראשונות. אין מה להשוות! העונות הראשונות היו ליגה אחרת מבחינת הכתיבה. ואני חייבת להגיד שאני לא צריכה את ג'ימי פאלון, יש את הבנים החדשים שהם פשוט גאונים וכמובן פרד ארמיסן וויל פורטה שמחבינתי לוקחים גם את ג'ימי (שאני חולה עליו) ובטח את וויל פרל. הקטע עם הלייזר-קאטס היה פשוט היסטרי!

שלי ../images/Emo219.gif

הסדרות האהובות: איש משפחה - תמיד טוב לראות עוד פרק. המלך היל - סדרה פשוט כיפית, ומצחיקה. חבל רק שאין עונות חדשות יותר. תא רדום - אחת הסדרות היותר איכותיות שראיתי, פשוט ענקית. מחכה לעונה הבאה. קוראים לי ארל - 20 דקות של כיף בשבוע... הבית הלבן - פשוט חבל שנגמרה. גדול. חדר מורים - פשוט סדרה מצחיקה ואיכותית. יש עוד עונה??? ניצבים - פשוט התפוצצתי מצחוק בגלל הסדרה הזו. עוד עונה! ויש עוד כמה נחמדות כמו סטרדיי נייט, דיילי שואו, קונאן, משפחת קומאר... לא מזפזפ - עקרות הית נואשות וויל וגרייס (מה זה?) קומנדו חתונה

רואה SNL, איש משפחה ואוז.

אם לא היה סטארוורלד לא היה משתלם להחזיק את חבילת הבידור

noamjen

New member
אוקי הנה שלי

קבוע: סטארדיי נייט לייב (כל דבר משנת 98 ומעלה, לפעמים גם תוכניות של 90-92) - אני פשוט חולה על הקאסט שיש בשלוש-ארבע שנים האחרונות. וויל פורטה הוא אחד האנשים היותר גאונים שאי פעם ראיתי, וכמובן איימי פולר ובעצם כולם! כמה חבל שטינה פיי עוזבת ומפסיקה לכתוב אחרי העונה הזאת. עכשיו גם הבית הלבן פשוט כי זה הסוף (למרות שלפעמים בא לי לזרוק משהו על הטלוויזיה בתקווה שבצורה קוסמית כל שהוא זה יגיע לג'ון וולש והוא יבין איך הוא הרס גם את הסדרה הזאת!) משתדלת לא לפספס: קונאן אובריין (כי זה ברור!) קואים לי ארל (כי אני חולה על ג'ייסון) איש משפחה (כי זה מצחיק) אוז (כי זאת נוסטלגיה) דיילי שואו (כי זה מייד אחרי סנל וזה עוזר לווסת את מצב הצחוק בצורה בריאה) לא מתקרבת: מחלקה אלטרנטיבית סופרנוס סאטרדיי נייט לייב ישנים נומי נומי

noamjen

New member
ושחכתי משהו מאוד חשוב

העשב של השכן - בגלל מארי לואיז פרקר וג'סטין קירק! (ויש גם את ג'וש אני חושבת, הדילר הקטן ההומו החמוד הזה, למה לא מראים אותו יותר?)

למעלה