סקר קצר לכבוד סוף שבוע

adolesente

New member
סקר קצר לכבוד סוף שבוע

איזה תוכנית מכל תוכניות של כריס מורנה הכי אהבתם? אם רוצים אפשר לספר את הסיבה. אני הכי אהבתי את הציקטיטאס . כיוון שגדלתי עליה, צפיתי בה יום יום במשך שמונה עונות מהעונה הראשונה וממש אהבתי אותה. גם בגלל השירים התמימים שעד היום אני שומעת אותם מידי פעם.

simba only me

New member
ואו שאלה קשה ../images/Emo4.gif

ואני לא בטוח שאני יכולה לענות עליה בכל סדרה אהבתי משהו אחר ולכל דבר היה את הקסם שלו , אבל כמובן שקטנטנות היה הדבר הראשוני ואחרי כל כך הרבה זמן עדין הם איתנו . אז אני ממש לא יודעת

קטנטנות,המורדים וכאסי . :)

פינת אור גם אהבתי אבל טיפה פחות מהסדרות שלמעלה ופלורייסינטה משום מה לא ממש אהבתי..

sthead

New member
../images/Emo202.gif

את העונה השנייה של המורדים בגלל שפירו היה שם אח"כ את קטנטנות כי אז הכל היה יותר תמים

ofer3255

New member
המורדים וקטנטנות מעונה 4

את עונה 2,3 לא ראיתי בקטנטנות אז אני לא יכול לדבר, אבל, עונה אחת לא ממש אהבתי. המורדים ראיתי את 2 העונות ושתיהן היו מצוינות פלוס ( אולי השנייה טיפה יותר). פינת אור גם אהבתי אבל פחות, פלורסיינטה ראיתי רק עונה ראשונה. כמעט מלאכים ראיתי שידורים חוזרים של העונה הראשונה בערוץ 22 אבל לא ממש אהבתי, עונה 2 לא ראיתי ועונה 3 אני רואה לפעמים. אלמה פיראטה ראיתי וזה היה די יפה אבל הרבה פחות מהמורדים וקטנטנות ואולי גם מפינת אור וכמעט מלאכים. אמור מיו לא ראיתי וגם קיץ נצחי ( אני חושב שזה גם של כריס). בקיצור rebelde way and chiquititas ההכי אהבתי ולא נראה לי שתהיה סדרה שאני יראה ( אם אני בכלל יראה עוד סדרות, כי בוא נגיד שכבר עברתי תגיל) שאני יאהב יותר מהשתיים האלה.

shiran232

New member
קטנטנות והמורדים

לא יכולה לבחור אחת מביניהן. שתיהן היו מדהימות

lulilol2

New member
../images/Emo192.gifצ'יקיטיטס../images/Emo99.gif

אין ספק ש"קטנטנות" (כל העונות!) הכי אהובה עליי פשוט התאהבתי ממבט ראשון
ואחריה בהפרש ממש ממש קטן זה "המורדים" פשוט סדרה מעולה מכל הבחינות וממש יכולתי להזדהות איתם כי גם אני הייתי בתיכון כשהסדרה שודרה. כמובן שצפיתי והייתי מכורה גם ל"פינת אור","פלוריסיינטה" ו"כמעט מלאכים"
אבל אין פשוט אין ולא יהיה על קטנטנות והמורדים

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifאחרי התלבטות קשה...

בין המורדים לקטנטנות...
אני חושבת שהמורדים
וזה בהפרש דיי קטן...אבל עדיין
ברור שאהבתי גם את פינת אור, פלוריסיינטה, אלמה פירטה, ועכשיו אני דיי מחבבת את כמעט מלאכים [אין מה לעשות. זאת התמכרות
] אבל אין על המורדים

Ortal D

New member
קטנטנות מס' 1 !!!!!

אין מה להשוות. גדלתי עליה, ראיתי את כל העונות, הכרתי (ואני עדיין מכירה) את כל השירים, התאהבתי בשחקנים... הכל! אח"כ המורדים, היא הייתה מדהימה. התמכרתי ל2 העונות בטירוף. ואז פינת אור, אלמה פיראטה, פלוריסיינטה (עונה ראשונה, השנייה הייתה גרועה) וכמעט מלאכים (עונה 2, הראשונה הייתה ילדותית מדי, והשלישית בדיונית מדי, נכון לעכשיו. השניה הייתה הכי נורמאלית, יחסית....)

למעלה