סקר קצר ללילה קר

The Evil Cat

New member
סקר קצר ללילה קר ../images/Emo113.gif../images/Emo29.gif

האם אתם מתכוונים לשרת בצה"ל? אם לא, איך אתם מתכוונים להשתחרר?

zacki

New member
אני מתכוון לשרת בצה"ל

אבל לא בשטחים כבושים. ולא תהייה לי בעייה, כי הפרופיל שלי מספיק נמוך גם ככה
.

נילי 22

New member
צבא זה לא בחירה לבקשתך

מה שאומרים לך אתה צריך לעשות !!! שיהיה לך על המצפון שאחרים נהרגים !!!

נילי

תראי כתוב גם בתורה שאסור לקחת פחדנים למלחמה כי הם יהרסו את המורל אז שיעזרו לזקנים או משהו עדיף צבא יעיל וטוב מאשר צבא עם אנשים לא יעילים ואם יותר מידי אנשים לא ירצו לעשות צבא כמו שיש היום זה בגלל חינוך לקוי וראייה מעוותת של המציאות

Keitarou

New member
לא...

אני מנסה לצאת על 21 רפואי ברגעים אלו ממש... בעיקר בגלל ש21 נפשי קצת עושה בעיות בכל מיני דברים... אבל אני הולך לעשות שירות לאומי! ^_^

אני אעשה שירות לאומי

לפי דעתי זה חובה לתרום אבל אישית אני לא מסוגלת להחזיק נשק אני במילא לא אהיה חיילת טובה

Mיקי_

New member
אינני משרת בצה"ל מטעמים שבמצפון

וגאה מאד על כך... עברתי מסכת יסורים לא קטנה עד שקיבלתי את הפטור שלי, שמתנוסס עליו בגאווה "מטעמי מצפון" כאשר בדרך ניסו ל"פתות אותי" בפטור מקב"ן (21), חוסר הטעמה (24), שירות ללא מדים, שירות ללא טירונות ועוד... אבל התעקשתי על פטור מטעמי מצפון והצלחתי, כי על אידיאולגיה לא מוותרים. עדיף לי לשבת בכלא מאשר שיום אחד מישהו עוד יקרא לי משתמטת... או ישמיט את האידיאולוגיה שלי, או את מה שגרם לי להחליט לעזוב את התפקיד הנהדר ואת הכסף שהובטח לי בצבא. כיום אני עושה שירות לאומי ב"עצה - המרכז הישראלי לעזרה עצמית והדדית" ומרגישה תורמת יותר מתמיד. וגאה בעצמי פעמיים, על שנשארתי נאמנה לעצמי, ועל התרומה ואלפי האנשים שמודים לי בכל יום... האמינו בעצמכם! אם תאמינו לא יהי דבר שיוכל לפורר את האדיאולוגיה שלכם, ולא יהיה דבר (אפילו לא D9 אם נעיין במקרה רייצ'ל קורי) שיעמוד בפניכם כשוחרי שלום, אנשי אמונה ומעשה. ומשם הדומינו רק ימשיך ויתגלגל...

למעלה