לעבודה בסוציולוגיה, כדי להכין את שאלות המחקר, אני זקוק לחוות דעתכם: אם הייתם צריכים להכתיר את המסעדות הכי נחשבות בישראל, בשלוש קטגוריות: ללא הגבלת מחיר מסעדה לארוחה משפחתית איכותית במחיר סביר מזון מהיר - פלאפל, סביח, שווארמה... הרבה תודה מראש.
ללא הגבלת מחיר - קרן; לארוחה משפחתית - ספגטים יבנה; מזון מהיר - התלבטות בין מקדונלד´ס לבין הפלאפל ברח´ שוקן בתל-אביב (לא רחוק מבית הדין לעבודה - מישהו זוכר איך קוראים לו?)
לא יכולה לקבוע אם הם המסעדות הכי נחשבות בישראל, אבל דעתי הפרטית היא: ללא הגבלת מחיר: ארכדיה (ואני מקווה שהיא עדין קיימת), רפאל. מסעדה לארוחה משפחתית איכותית במחיר סביר: ביג מאמא. מזון מהיר: מממ... לא אוכלת כ"כ הרבה אבל אני אבחר בעובד (סביח) והחבר אומר נימר (חיפה).
ללא הגבלה- שתיים מיתולגיות שלא קיימות לצערי - רושפלד התל-אביבית והטברנה בירושלים. ולקיימות: ללא הגבלה - קרן משפחתית- ג´ירף אתני- פלאפל מישל / הזקנים בוואדי בחיפה.
אורית את צודקת, חלקית. לדומינוס מחירים גבוהים משאר משלוחי הפיצות אולם לפחות לי היא באמת הכי טעימה. כל חודש הם יוצאים עם מבצעים אחרים שניתן להתגמש איתם והפיצה גם יוצאת טעים בטוסטר ביום שאחרי... למרות שראיתי בתוכנית המיוחדת של ה"שף העירום" לחג המולד מתכון שנראה לי מהמם לפיצה ועליי לסנג´ר משהו להכין לי אותו...
ללא הגבלת מחיר: קרן, רפאל,תמוז,מול ים,כרמלה בנחלה,ארקדיה משפחתיות: אודיאון, קולומבוס,דיקסי, צ´ימיצ´נגה,עד העצם לגבי פאלאפל, שווארמה וכו´ מצטער לא אני הכתובת