סקר קצר - לצרכים אקדמיים.

• פותח הנושא foxus
  • פורסם בתאריך

foxus

New member
סקר קצר - לצרכים אקדמיים.

לעבודה בסוציולוגיה, כדי להכין את שאלות המחקר, אני זקוק לחוות דעתכם: אם הייתם צריכים להכתיר את המסעדות הכי נחשבות בישראל, בשלוש קטגוריות: ללא הגבלת מחיר מסעדה לארוחה משפחתית איכותית במחיר סביר מזון מהיר - פלאפל, סביח, שווארמה... הרבה תודה מראש.

Adam GTI

New member
הנה

הכי טובה ללא הגבלת מחיר - צ´ימיצ´אנגה עם הגבלה-בבל´ה שווראמה-אנטבה (קינג ג´ורג´ פינת בוגרשוב ובן ציון)

גוז

New member
התשובה שלי ../images/Emo118.gif

ללא הגבלת מחיר - קרן; לארוחה משפחתית - ספגטים יבנה; מזון מהיר - התלבטות בין מקדונלד´ס לבין הפלאפל ברח´ שוקן בתל-אביב (לא רחוק מבית הדין לעבודה - מישהו זוכר איך קוראים לו?)

25אירית

New member
הבחירה שלי.

ללא הגבלת מחיר- מול ים. למשפחתית במחיר סביר- ביג מאמא/ ג´ירף. מזון מהיר- פיצה פאצה אגב, איפה אתה לומד ומה? מעניין אותי איזו אקדמיה מתעסקת בכאלו שטויות...

Siren

New member
גם אני!

ללא הגבלה - מיקה/אונמי משפחתית-אגאדיר בר בורגר בהרצליה מהיר- בורג ראנצ´ (קצת מביך אבל המהיר המועדף עליי)

meital17

New member
לפי דעתי....

ללא הגבלת מחיר- "פיש" בחוף ראשון. לארוחה משפחתית- "ספגטים" מזון מהיר- מקדונלדס

oreo

New member
אני

לא יכולה לקבוע אם הם המסעדות הכי נחשבות בישראל, אבל דעתי הפרטית היא: ללא הגבלת מחיר: ארכדיה (ואני מקווה שהיא עדין קיימת), רפאל. מסעדה לארוחה משפחתית איכותית במחיר סביר: ביג מאמא. מזון מהיר: מממ... לא אוכלת כ"כ הרבה אבל אני אבחר בעובד (סביח) והחבר אומר נימר (חיפה).

peter_pan

New member
ושלי...

ללא הגבלה- שתיים מיתולגיות שלא קיימות לצערי - רושפלד התל-אביבית והטברנה בירושלים. ולקיימות: ללא הגבלה - קרן משפחתית- ג´ירף אתני- פלאפל מישל / הזקנים בוואדי בחיפה.

shima

New member
הבחירות שלי...

ללא הגבלת מחיר - רפאל ( או שזה רפאלו?) ברחוב הירקון בת"א- מדהימה! ארוחה משפחתית-ספגטים ומהיר- דומינוס או בורגר ראנץ´... יאם עשיתם לי תאבון

25אירית

New member
הערה לגבי דומינו´ס

דומינו´ס לצערי, צריכה להכנס לקטגוריית היקר ולא למהירים הזולים. 80 ש"ח לפיצה- זה אולי נגמר מהר אבל מש לא זול!

shima

New member
דומינוס...

אורית את צודקת, חלקית. לדומינוס מחירים גבוהים משאר משלוחי הפיצות אולם לפחות לי היא באמת הכי טעימה. כל חודש הם יוצאים עם מבצעים אחרים שניתן להתגמש איתם והפיצה גם יוצאת טעים בטוסטר ביום שאחרי... למרות שראיתי בתוכנית המיוחדת של ה"שף העירום" לחג המולד מתכון שנראה לי מהמם לפיצה ועליי לסנג´ר משהו להכין לי אותו...

paul_oyster

New member
פשוט וקל

ללא הגבלת מחיר: ארקאדיה ארוחה משפחתית איכותית במחיר סביר: לחם ארז (כל סניף will do) מזון מהיר: שקשוקה בפיתה אצל אזורה בשוק הטורקי.

גידי42

New member
סקר

ללא הגבלת מחיר: קרן, רפאל,תמוז,מול ים,כרמלה בנחלה,ארקדיה משפחתיות: אודיאון, קולומבוס,דיקסי, צ´ימיצ´נגה,עד העצם לגבי פאלאפל, שווארמה וכו´ מצטער לא אני הכתובת

למעלה