"סקר" קצר שאני עורכת

המלכה CD

New member
"סקר" קצר שאני עורכת

הסקר מיועד ל-MTF שבינינו (בין אם התחלת בשינוי ובין אם כבר ביצעת)

הנה סיטואציה: הכרת מישהו, יש ביניכם כימיה טובה ואחרי פגישה או 2 את מגיעה לביתו ומסקרנות את מציצה בארונו ומגלה משהו מעניין: שמלות, חצאיות, עקבים, פאה - ובקיצור הבחור הוא קרוס דרסר.

השאלה: כמה זמן ישפיע על הקשר שלך איתו?

1. לא ישפיע. כל עוד הוא מתלבש כך רק בבית, שיהנה. אני נמשכת לאדם ולאופי, זה שהוא ישב איתי בשמלה בסלון לא מזיז לי ולא פוסלת את הקשר.
2. לא ישפיע. שיצא כך מצידי, לא פוסלת את הקשר
3. ישפיע. מקסימום מוכנה לקבל אותו כידיד.
4. מאוד ישפיע. חיפשתי גבר גבר, לא גבר בשמלה!

אשמח אם תבחרו תשובה או תכתבו אחת שלא נמצאת ברביעיה.

תודה

יו איפה

New member

אני לא הולכת להתחיל לשער את תגובתי כי אני לא נמשכת לגברים.

לצערי כבר שמעתי על מקרה כזה והאישה הטרנסית שגילתה (הוא סיפר לה וזה לא היה גילוי בעצמה) החליטה לנתק כל קשר והתייחסה אליו בצורה ממש לא מכבדת.
ברור שהזכות לא להמשיך מערכת יחסית שמורה לה אבל היית מצפה ממישהי שעברה תהליך וחוותה יחס משפיל על הבחירות שלה לפחות לא תמחזר את אותו יחס משפיל ושימוש בכינויים כמו סוטה וכו' על אדם אחר רק בגלל זה.

המלכה CD

New member
אני לא אפתיע אותך אם אומר

שרובן מתנהגות בדיוק כמו אותה טרנסית. בד"כ זה נובע מהרצון לזרוק על אחרים את אותו חרא שזרקו על אותה אחת.

אבל, אולי יש כאן דעות אחרות, ממתינה לראות..

המלכה CD

New member
שזה הדבר הכי מפגר לדעתי

אשה רגילה שמוצאת את בן זוגה לובש את התחתון שלה, הופך את אותה אשה ל-בי? לא.

יו איפה

New member
והורים שילדם הומו/לסבית מתחרפנים באותה מידה

כמובן בהכללה, אבל זה הכל נובע מאותו מקום - מה הזהות של האחר אומרת עלי.
ובמקום להבין שהזהות של האחר קודם כל אומרת משהו עליו ההומופוביה והטרנספוביה האישית יוצאת החוצה.

orald

New member
הפחד של טרנסיות מסויימות משיוך לעולם הקרוס...

אפילו שרבות מתחילות שם, ובעיקר שרבות מהן עצמן מתחילות שם.

Ellianne

New member
3 מנומס

אני פשוט לא רואה את עצמי במערכת יחסים עם גבר כזה. לא בגלל שאני מחפשת גבר-גבר, אלא פשוט כי לרוב זה נובע אצלם מצרכים של סיפוק מיני, ואני לא בנויה לזה.

מצד שני, אם הוא יהיה האחד והיחיד שאין לו תחליף אז ממש לא אכפת לי. אבל הסיטואציה היא אחרי 2-3 דייטים בלבד, אז כנראה שהאינסטינק הראשוני יהיה לסגת.

למעלה