|אייקון של עולה לבמה תוך נפנוף לקהל
ערב טוב לכולם...שומעים אותי, פו פו.. תסלחו לי אני פשוט מתרגש מאוד, לא האמנתי שתבחרו בי בסוף, תודה רבה. הכנתי על קלף מעור אדם כמה מילים: תודה רבה לחברי הקבינט על שהעניקו לי עלייה בדרגה, אחרי עשיה כה רבה, זה מחמם את הלב לדעת שיש הערכה לפועלי, ומי כמונו יודע כמה חום בגוף הוא דבר נדרש במחנה הזה. אני רוצה להודות בהזדמנות זו לנשיא, שבלי החיבוקים והחום שהרעיף עליי לא הייתי מגיע עד כה. תודה מיוחדת לכרוב, שבכל פעם שחלה בשחין, עבר דרגש ולא הדביק אותי וצירף אותי לשאר חבריינו שנבצר מהם להגיע היום אבל רוחם תמיד תשרה בליבי. תודה למאסטר, המנקה הראשי של ה"לאטרין" שדאג שהצהבת הנגיפית לא תכה בי, וטרח בכל פעם שנכנסתי לשירותים להגיע דקה לפניי ולנקות עם בגדיו את מושב האסלה. ותודה מיוחדת לג'יקסר, על כך שכל פעם שהייתי חולה, הסכים "להתיידד" עם וולדק השומר האוקראיני, וטרח להכנס לחדר "התייחדות" איתו ולספק את צרכיו כדי להביא לי תפוח אדמה חם. ותודה לכל מי שפירק את הנוקר מהנשק של השומרים לפני נסיון הבריחה הכושל שלי. כל גופי רועד מהתרגשות ובעיקר מהקור העז , ואני מתכבד לכבל את פרס "כותונת היוטה" ו"כוכב השריף" הייחודיים למחננו. ניפגש שנה הבאה למי שיתמזל מזלו עד אז ועד אז, ברכת "חיים" לכולם. |אייקון של יורד במדרגות ונופל|... כוסאמקם , בכניסה למקלחות יש שלט אזהרה למדרגה, אז פה אין? עכשיו נשברה לי היד, רוב הסיכויים שאני אחשב החל ממחר בבוקר ל"לא חיוני" לעבודה. הלך הפרס והלכה השנה הבאה....